taká trápna fráza na úvod .. že jeden život sa končí a iný začína sa mi teraz celkom hodí . .. pointa je v tom že sa otvára taká veľká železná škrípajúca hrdzavá brána do pekla .. do pekla života ktoré láka tou bezbrehou slobodou .. že si budem môcť robiť čo chcem lebo budem dospelý .. nie len na papieri ako doteraz ale naozaj .. fakt si budem môcť robiť čo sa mi zachce . lenže vlastne budem musieť robiť to čo je správne ... budem musieť chodiť na vysokú školu .. aby som bol pripravený nastúpiť do zamestnanie ktoré ma bude mučiť tým že mi poskytne umŕtvujúci stereotyp . .. život na štandardnej úrovni ktorý ale nebude ako teraz .. lebo teraz si môžem robiť naozaj to čo chcem . a potom tá možnosť zmizne .. .. neide o to čo robím teraz lebo nerobím nič .. ale tá strata ma frustruje ..

to vhupnutie do normálneho života normálneho človeka je pre mňa tak strašidelné .. už nebudem môcť byť samotár vyžívajúci vo vlastnej samote a nahovárajúci si že je iný výnimočný tým že je je taký .. tým že .. vlastne neviem čím .. v tom je krása sebaklamu ..

mám sa na niečo tešiť .. teda zle som sa vyjadril .. mal by som sa na niečo tešiť lebo inak to ďaleko nedotiahnem . dostanem depresie a pôjde to z kopca ešte rýchlejšie ako teraz .. lenže načo s takou povahou akú mám ja .. ? ..

vždy som si prial obyčajný život .. obyčajnú ženu môjho srdca ktorá ma bude tak obyčajne ľúbiť .. lenže .. to je to čo chcem .. ? .. istá sobota ma trocha zmenila .. teda zmenila moje vnímanie .. vnímanie toho čo ľudia chcú . teda .. aký majú zmysel života .. oni sa vlastne nad niečim takým ani poriadne nezamýšľajú . a to je ich výhoda a sila .. žijú z radosti ktorú im dávajú prosté okamihy .. okamihy ktoré zaberú ich vedomie . ktoré ich napĺňajú šťastím .. pumpujú do nich endorfíny .. a ak si udržujú hladinu tešia sa už vlastne ako narkomani na nový okamih ktorý im zas dodá ich dávku ..

lenže ak bude všetko normálne .. všetko tak stereotypné .. chladné .. a strojové .odkiaľ budeme brať tie okamihy ? . na čo sa budeme tešiť ? . čo nás bude hnať dopredu ?? . nič ..

preto normálnosť je tá choroba ktorá zabíja naše vnútro .. našu dušu ... a mi sa klameme vierou že nás čaká niečo pekné ... alebo čímkoľvek chorobne klamlivým ..

A PRETO ..

chcem školu ktorá nebude normálna .. ale bude chorobne ťažká chorobne pestrá a chorobne užitočná smiley
chcem prácu do ktorej budem chodiť zo zvedavosti čo ma tam zas čaká ..

chcem ženu s tak šialene nádherným smiechom .. ktorá bude nosiť také šialené náramky aké len nájde .. ktorá bude tak šialene tvrdohlavá aby som s ňou mohol hrať tie malé vojny .. s ktorou vždy po žiarlivostnej scéne sa budeme mať tak šialene radi ..
S ktorou budeme tak šialene sami sebou

Chcem život do ktorého sa budem každý deň zobúdzať s nádejou že sme sme (spolu s ňou) slobodný a fabrikou na napĺňanie našich nekonečných potenciálov

 Blog
Komentuj
 fotka
mo0e  17. 6. 2010 09:34
aj ja chcem... veľmi...
 fotka
okay  17. 6. 2010 11:47
Chceš mňa, ja viem
 fotka
vladkyna  18. 6. 2010 14:42
S ktorou sa vždy po žiarlivostnej téme budeme mať tak šialene radi

Krásna veta, fakt...
 fotka
mizoyka  6. 7. 2010 14:10
Prečo si to tu dával, keď to ľudia nemajú čítať?
Napíš svoj komentár