,,Vedela si to? To bolo ťažké teda. " povedala Annie.
,,A to si predstav že na ústnych to bude ťažšie, tam budeš musieť pred komisiou hovoriť. " hovorí Andrea.
,,A čo tí naši chalani? Myslíš, že sú na tom lepšie? Vieš ako im závidím, že oni majú angličtinu? A nie ako my tú nemčinu, veď ja som ani nestíhala registrovať čo hovorili. Tak rýchlo to bolo. To bola len tipovačka. To už aj ten sloh na slovine bol ľahší. A to o mne vieš, že je nie som na písanie. " hovorí Annie.
,,Mne ide lepšie to, ako ústny prejav. Napíšem Abby, že ako je na tom. Aj keď ta sa v kuse učila. Už sme dlho neboli s ňou vonku. Naposledy na tej spoločnej večeri, čo sme sa videli, že? " spomína Andrea.
,,Chalani mali dobrý nápad s tou večerou aj so spoločnou prechádzkou. Tak dobre som sa nezabavila už dlho. A s ľuďmi ktorých mám rada. Len škoda, že odvtedy nebol čas na takú romantiku. " povedala smutne Annie.
,,Ani vy? Ani my. Už som si myslela, že je to len u nás také. " povedala Andrea.
,,A to ubehli len dva týždne. Verila by si tomu? Inak stále sme nestihli rozobrať čo bolo po tej prechádzke? Popri tom učení som ti to ešte nestihla povedať. Ešteže máme dnes konečne ten hip hop. Tam sa aspoň stretneme s Abby a konečne pokecáme. Aj keď si myslím, že nám to bude nanič. "
,,Pozri, drahé to nebolo a mohli sme si to zaplatiť, kedže sme každý víkend boli na diskotéke. Len škoda, že sme tam nechodili na rovnako aj s ňou. Bohvie, či tam aj pracovala. Videla som ako to vtedy Petrovi vadilo. Možno jej to zakázal. " povedala Andrea.
,,Myslíš? Môžme sa jej spýtať. Idem jej napísať. " ukončila rozhovor Annie.

...
,,Ahojte kočky, tak sa teším že vás vidím. Ani si neviete predstaviť. " zvítala sa Abby. Všetky sa objali a mohli sa pobrať do telocvične. Tam sa všetko malo začať. Ale až o polhodinu. Dlhý čas si pokecať.
,,Ani mi nehovor, tak sa teším. Práve dnes som vravela Andy, že sme sa nestihli podeliť o to ako skončil náš Valentín. " začala Annie.
,,Ani mi to nespomínaj. Najradšej by som to vrátila späť a urobila všetko inak. Aj keď proti mojej vôli. Ale aspoň by to skončilo lepšie. A čo vy? Vy ste to ešte nerozoberali? Neverím. Veď ste v kuse spolu. Tuším aj na tú diskotéku ste robili spolu. Teda pýtala som sa dídžeja, preto viem. Mrzí ma, že sme nemohli spolu pracovať, ale ja som mohla len piatky. A to tiež len na pár hodín. " povedala smutne Abby.
,,Prečo? Zakázal ti to Peter? Videla som ako sa tváril. " spýtala sa Andrea.
,,Nie, aj keď jemu to tiež nebolo po vôli, ale potom povedal že bude chodiť so mnou. Ale to nebolo potrebné. Chodil len pre mňa. Moja mama s tým nesúhlasila. Vraj na prvom mieste sú maturity. Takže som tam mohla byť len do jednej rána. Ale tak zarobila som aspoň niečo. A Peter chodil po mňa, tak sa dohodol s mojou mamou. Vraj nech nechodím sama po uliciach. Ide to z kopca. Som šťastná, že to skončilo. " vzdychla si Abby.
,,Skončilo? Vy ste sa rozišli? " spýtala sa šokovane Annie.
,,Nie, myslím tá práca tam. No ale od rozchodu tiež nie je ďaleko. Asi nie som tá pravá preň ho. Ale už by ste mohli začať hovoriť vy. " bolo jej trápne, že stále hovorí len ona. A to ani nemala v pláne im niečo prezradiť.
,,No nie moja zlatá, nevideli sme ťa viac ako dva týždne a vidíme, že sa veľa zmenilo. Takže to vyklop ako skončil ten Valentín? " povedala nahnevane Andrea. Nahnevane v tom zmysle, že nečakala takýto zvrat udalosti v jej živote a že o tom nemala ani tušenia.
,,No išli sme domov, k nemu domov. Neskoro ešte nebolo a ja som mala byť do polnoci doma. Vedela som, k čomu to bude asi nasledovať ale nemyslela som na to až tak. Chcela som byť uvoľnená. Aj by som bola, keby na mňa tak netlačil. Vravela som vám, ako to bolo v predchadzajúcom vzťahu, však? Tak prišli sme k nemu domov, nik nebol doma, boli niekde preč a spravili sme si popcorn, že ideme pozerať nejaký film. Po polhodine pozerania nás to nebavilo. Teda jeho určite. Začali sme sa bozkávať, hladiť a páčilo sa mi to. Táto predohra trvala asi tak dve minúty, keď sa chcel dostať inam. Nevravím, že chcem čakať neviem koľko, ale nie aby to bolo čo najrýchlejšie. Tak som ho zastavila, že či sa nemôžme ešte maznať a on že už to nevydrží, že už koľko čaká na mňa a tak. Tak som sa ho na rovinu opýtala, že či touto večerou chcel dosiahnuť sex a po sekundovom váhaní povedal, že aj hej. Vraj po mne už dlho túži. Tak sme sa ani neviem ako začali hádať a ja som mu vykričala, že je ako môj bývalý, že jemu išlo len o to a že sa mi to vôbec nepáčilo. Hneď na to som išla domov, a za pár dní sme sa videli, kedže po mňa chodil na disko. O tomto sme sa už nebavili. Ale začal žiarliť, že ja tam tancujem pred chlapmi, pri tom vedel že to nie je tak, mala som tam svoje sexi oblečenie, ako sme sa dohodli. Pokúsil sa ešte raz, že chcel niečo, ale ja som povedala, že ak ma mieni do toho nútiť a robiť to len preto, aby to už konečne bolo, tak to môže robiť aj s nejakú inú. A teraz to je také všelijaké. Snaží sa byť milý a pozorný, ale ja mu neverím. Chápem, že ma svoje potreby, a ja po ňom túžim ale nechcem to mať len tak rýchlo za sebou. Chcem si to užiť. Takže neviem dokedy ho to bude baviť so mnou. " dokončila rozprávanie Abby.
..Fúha, to je na mňa veľa na jeden raz. Mám pocit, že sme aj vyčerpali náš čas, lebo ako pozerám na hodinky, tak za päť minút nám začína hodina. " povedala Annie.
,,Prepáčte, že som vám toľko času zabrala. Preto som chcela, aby ste vy hovorili prvé. " mrzelo to Abby.
,,Ale prosím ťa, my sme radi, že si nám to povedala. Ja by som to na Petra nikdy nepovedala, že je taký. Viete čo, po hodine si môžme ísť niekam sadnúť, nie? Máme na to právo po toľkom učení. " navrhla Andrea.
,,Ja môžem, až večer sa mám stretnúť s Máriom. " usmiala sa Annie.
,,Aj ja budem môcť. Dnes sa nemám stretnúť s Petrom. Povedala som, že idem sem a že budem určite unavená. A hlavne, že som vás dlho nevidela, takže je možné že sa zakecáme. Mala som pravdu. " žmurkla Abby.
,,Už som myslela, že s tým budeš mať problém. Veď vieš Peťo. " usmiala sa Annie.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár