,,Prečo si dnes neprišiel ty? Kde si bol?" spýtala som sa Petra na diskotéke.
,,A čo vadilo že prišiel namiesto mňa Lukáš? Hm?" odpovedal mi otázkou.
,,Tak nie žeby vadilo, ale bolo to divné. Je to tvoj kamarát a mňa chcel riešiť, a teraz sa síce zmenil, ale tak je to také. Divné. A ja som ho ešte privítala, že som mu povedala ,,som rada, že ťa vidím" lebo som si myslela, že si to ty. " povedala som mu.
,,No pekne teda. A mňa si privítala len pusou. Tss, ty si teda. " pokrútil hlavou.
,,No ved buď rád, že som ti dala pusu. To je krajšie privítanie, nemyslíš? A hlavne neodbočuj od témy. Tak kde si bol? Alebo skôr kde ste boli?" spýtala som sa ho ešte raz.
,,No vidím, že už fakt budem musieť odpovedať na túto otázku. No bol som ti vybaviť prekvapenie. Vieš bol Valentín a vy ste toho mali tak veľa, kedže vy beriete aj tieto písomné maturity tak vážne. No a my sme vám to chceli vynahradiť. Stačí takto?" spýtal sa ma.
,,Ale to nie je fér. My, alebo teda aspoň ja pre teba nič nemám. A mrzí ma to. A aj ty by si mal brať tieto maturity zodpovednejšie. " povedala som.
,,Mňa poteší, ked sa ti bude darček páčiť. Tak aj ked nespravím písomné, stále záleží na ústnej maturite, či prejdem alebo si to zopakujem v septembri. Tak radšej sa budem viac učiť potom ako by som vynaložil úsilie teraz. Načo sa pripravujem sú jedine tie odborné predmety.Hlavne administratíva a korešpondencia. Písanie rôznych listov, to nie je pre mňa a sem tam kuknem niečo do účtovníctva. " povedal flegmaticky.
,,A nemčina? To sa neučíš?" spýtala som sa.
,,Ale hej, ale neviem čo by som si mal konkrétne pozerať. Tam to bude hop alebo trop, nemyslíš? A už nechajme tú tému, je to ešte daleko. " povedal Peter.
,,Už to nie je tak daleko, ved za dva týždne to už bude. Nechápem ako to môžeš brať tak flegmaticky. Ja by som nemohla byť taká pokojná. " povedala som.
,,Už som ti vysvetlil prečo to tak beriem a nie som jediný. A možno aj preto, že ja nechcem ísť na vysokú ako ty. Ja pôjdem zarábať peniaze. Možno neskôr ked si zarobím na školu, pôjdem študovať. " povedal.
,,A ako vieš, že chcem ísť na vysokú? Ani sme sa o tom nebavili. " povedala som.
,,Myslím si to. Inak by si sa tak neučila poctivo. A vieš aj kam by si chcela ísť?" spýtal sa ma.
,,Nemôžme sa o tom baviť inokedy. Mne tento rozhovor nepripadá vhodný práve na diskotéke. A to prekvapenie zajtra? Povieš mi o tom viac. Alebo kedy sa dozviem informácie?" spýtala som sa ho, aby som sa vrátila k pôvodnej téme.
,,A zas sme sa vrátil k téme, ktorej som sa chcel vyhnúť. Ale ty si ako vidím, strašne zvedavá. Tak informácie by som ti dal aj tak dnes. Síce som chcel až ked pôjdeme domov, ale môžem ti aj teraz ich povedať. O jednej vás budeme čakať pred reštauráciou, to vám predtým napíšeme do smsky že ktorá reštaurácia to je a potom neskôr sa pôjdeme prejsť. A to je tak všetko. " povedal s úsmevom.
,,Aha. " povedala som trochu smutne. Myslela som ,že to bude viac ako obed a prechádzka ,ked to už tak precízne plánovali. No nevadí. Aj to sa cení.
,,Takže my šiesti sa v tej reštaurácií stretneme? To bude sranda. " odpovedala som si hned.
,,Asi tak. Dúfam, že to nevadí. Aspoň si vy baby môžete vymeniť informácie. " zasmial sa.
,,No ty si ale vtipný. Ha Ha. . " zasmiala som sa a dala mu pusu.
,,Nechcem vás vyrušiť, ale teba Abby teraz potrebujeme. Musíme ísť roztancovať ten dav. Tak poď. Neboj, bude to len chvíľa alebo možno nie. " povedala Andrea a už ma ťahala na parket, či skôr menšie pódium. Nemala som šancu namietať a ani som nechcela. Ani som si neuvedomila, ako dlho som už netancovala od predchádzajúcej pauzy.
,,Ved potom príď sa pozrieť na mňa na parket. Aspoň na chvíľu." stihla som mu ešte povedať.
On len ukázal na pohár s pivom a mykol plecom. Neviem čo to malo znamenať, ale dúfam že tým myslel, že ked to dopije tak príde.
,,Tak o čom ste sa bavili?" spýtala sa ma nahlas Andrea. Musela kričať, pretože tam nebolo inak nič počuť.
,,O tom zajtrajšku. Vyzerá to fajn. " povedala som.
,,A už vieš niečo viac? Povedz nám to!" zakričala Annie.
,,A nemali by vám to povedať oni? " spýtala som sa ich.
,,Nie!" skríkli obidve.
,,Teda mali byť, ale určite nám to povedia až ked pôjdeme domov. A to sa mi nechce čakať, kedže viem, že ty niečo už vieš. " povedala Annie.
,,Neboj, sľubujeme že sa potom budeme tváriť, že to počujeme od nich prvýkrát. Tak to vysyp. " rozkázala si Andrea.
,,No dobre. Naznačil mi, že sa pôjde do reštaurácie a potom sa pôjdeme prejsť. Vraj názov reštaurácie nám ešte napíšu a mi tam prídeme. A oni nás tam budú čakať. A potom sa pôjdeme prejsť. A viac neviem. Vyzerá že to bude všetko. " mykla som plecom.
,,Aj tak je dobré. A hlavne pekné od nich. " zasnívala sa Annie. Všade vidí romantiku.
,,No od Braňa už aj tá prechádzka je niečo viac. Ja som si ho nikdy nevedela predstaviť ako romantika čo rád prechádza. Ešte sa mi to zapáči a začnem mať rada romantiku ako vy dve. " povedala Andrea.
,,Je pravda, že občas by nezaškodilo keby si milšia, ale tak čo už., " povedala som a usmiala sa.
,,Dobre baby už nekecajte a tancujte!" povedala Annie a my sme len krútili hlavami.
,,Teba to nejako chytilo Annie. " povedala Andrea.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
kika167  19. 9. 2013 13:45
Kedy bude dalsia cast je to fajne
 fotka
ihavenoname  29. 9. 2013 18:06
Cakam na pokracovanie! Tak sup sup nech nemusim dlho cakat
 fotka
tuttyfrutyflavour  2. 10. 2013 19:46
@kika167
@ihavenoname posnažím sa čím skôr dať dalšiu časť
Napíš svoj komentár