Diskotéka bola v plnom prúde. Alebo to my sme to až tak rozprúdili? To nebolo podstatné. Púšťali skvelú hudbu a my sme si zatancovali.
Striedali sme sa, aby stále niekto ostal pri našich veciach. Ale aj tak tam vždy ostal Braňo a môj Peťo. Tí nechceli ísť tancovať. Len Mário sa k nám a hlavne k Annie pridal. Asi jediný z nich, čo sa ešte potrebuje vyblázniť.
Práve sme sedeli, lebo sme si potrebovali oddýchnuť, ked začali hrať úžasnú pesničku. Pieseň, ktorá vás nenechá sedieť. Hrali totiž Tinu a jej Sexyy.
Chytila som baby za ruky a ťahala ich k parketu. Stále som ich ťahala viac dozadu. Všetko bolo plné. Ešte viac ako predtým. Zrazu sa otočím a Andrea stála na takom malom ako keby pódiu. Predtým som si to ani nevšimla. Zamávala na nás, že je tu dosť miesta pre nás tri, nech sem ideme. Tak sme sa tam postavili a predvádzali naše sexi tančeky. Teda tancovali sme ako vždy. A to sme toho ani moc nevypili. Nejako sme si neuvedomovali, že na tom (aj ked malom) pódiu je nás trochu viac vidieť. Až ked som počula ako hovorí DJ spoza pultu do mikrofónu.
,,Myslím, že máme nové tanečnice. Tak im zatlieskajme, že sa odvážili ukázať nám všetkým. Ale im to ide! " počula som ako povedal. Všetci začali tlieskať a pozerali sa naším smerom. Aj naši chalani nám tlieskali. Hudba hrala, ale už nie tá pesnička. Tak som pošepkala babám, že nech netancujú a pozrú sa pred seba. Chvíľu nechápali ale potom sa začali usmievať. Teda hlavne Andrea. Asi bola rada stredobodom pozornosti.
Hned nato Annie zostúpila z pódia. Ja som bola za ňou, ale ked som sa otočila tak Andrea tam ešte stále stála. Tak som prišla k nej a potiahla ju, nech sa preberie z toho tranzu. Potom DJ zas pustil nejakú skvelú pesničku a všetko sa vrátilo do starých koľají. Naši chalani nám už netlieskali ale vyjavene pozerali.
,,To čo bolo pred chvíľou? Vy ste tancovali na tom pódiu?" spýtal sa Braňo.
,,Ale prosím ťa, ved to nie je žiadne pódium, len taká vyvýšenina. Ved tam nebolo nič voľné, tak kam sme mali ísť? Ved sa nič nestalo. " pohodila plecom Andrea.
,,Nič? Všetci chlapi po vás pozerali. " povedal Braňo.
,,Ale no, nežiarli. Teda nežiarlite. Ale chalani, ved aspoň môžte byť pyšný na nás. Patríme vám a všetci ostatní len závidieť môžu. " povedala Andrea.
,,No v tomto to má výhodu. " zasmial sa Mário.
,,A ty mi na to nič nepovieš? " otočila som sa na Peťa.
,,A čo? Len by ma zaujímalo, kde si na to nabrala odvahu. A že vraj neviniatko, no to vidím. Dračica si ty. " usmieval sa Peťo.
,,Ale ved sme normálne tancovali ako kedykoľvek predtým. Tak nechápem. " pokrčila som plecom.
,,No ale ked tancujete, tak sa schováte dozadu a nie je vás moc vidieť. Len občas máme aký taký výhľad a môžeme vás strážiť z diaľky. Ale teraz to bol perfektný pohľad. Vieš?" spýtal sa ma Peťo.
,,Jasné, už chápeme. Tak môžme tam ísť znovu?" spýtala sa Annie, ktorá bola doteraz ticho.
,,Podmeeee!" zakričala Andrea. Ja som sa len usmievala. Konečne to nebol len sen, ale aj skutočnosť. Síce to nebol žiadny ťažký tanec, len pohyby bokmi, ale aj to sa počíta. A nebolo to ani žiadne pódium, ale radosť som z toho mala.
Chalani na nás pozerali a krútili hlavami. A potom sme sa každá kto mu nášmu sklonila a niečo mu pošepkala. Mám pocit, že každá povedala to isté, ale to nebolo podstatné. Podstatné ich bolo uistiť, že pre nás sú tí jediný a toto je náš sen.
,,Predstav si, že si tu len ty a tento tanec venujem len tebe. Kam zájdeš s fantáziou to nechám na tebe. Budem ťa pri tanci hypnotizovať pohľadom. Môže byť?" spýtala som sa ho.
,,Tak dobre, v tomto prípade môže byť. Ale to čo si predstavím, mi musíš aj splniť. Hm? " žmurkol na mňa.
,,Dobre, ale nesmú to byť žiadne prasačinky. To ti nesplním. " povedala som a vstala som od stola. Baby v tej chvíli urobili to isté. Všetky tri sme sa blížili k parketu s úsmevom na tvári. Každá kvôli niečomu inému.
Tancovali sme dosť dlho. Po chvíli som si všimla, že tancujeme tak isto. Pustil jednu pieseň od Pussycatdolls, kde sa nedali len sexi tančeky predvádzať ale aj choreografie. Ak si viete predstaviť ten klip, tak sa viete vžiť do toho ako by ste tancovali vy. A mám pocit, že sme na chvíľu stratili pojem o tom, kde sme. Ja som na chvíľu zatvorila oči a predstavila si , že ozaj tancujem len pred Peťom a nie pred pár ľudmi. Až ked som ich otvorila, tak som videla, že sme sa všetky tri zhodli. Poklopala som Andreu po ramene a ked pochopila, čo som chcela, tak sa začala usmievať.
,,Nesnívalo sa ti niečo podobné?" spýtala sa ma.
,,Niečo podobné áno. Ale mám pocit, že toto nie je sen. " povedala som.
Ale to sme nevedeli, čo nás ešte čaká. DJ prepol pesničku na niečo pomalé a romantické.
,,A teraz trochu romantiky! Chalani pozvite svoje frajerky do tanca. No tak nehanbite sa!" vyzval ich a parket sa začal zapĺňať. Potom ukázal prstom na nás, aby sme prišli k nemu. Ja som sa ho posunkami opýtala, že či my a on prikývol. Tak som to povedala babám a davom sme sa predierali k nemu. Teda skôr k jeho pultu.
,,Stalo sa niečo?" spýtala som sa nesmelo.
,,Nie, práve že vás chcem pochváliť. Boli ste úžasné. A to ako ste rovnako tancovali. To ste sa ako trafili?" začal nás ospevovať ten DJ.
,,O čo ide?" spýtala sa vecne Andrea.
,,Nechcete tancovať a dostať za to zaplatené?" spýtal sa s úsmevom na perách DJ.
,,Akože tu?Ako nejaké pipky, ktoré sú oblečené len sukničkách a pretŕčajú sa? No určite. " odvrkla Annie.
,,Nie, môžte prísť oblečené tak ako chcete. A tancovať ako aj pred chvíľou. Len aby ste rozbehli zábavu, ak tu bude mŕtvo. Chápete?" žmurkol na nás. Mne sa to moc nepozdávalo. Ale zarobiť si ešte pred maturitami, by bolo fajn.
,,A koľko by ste nám dali?" spýtala sa Andrea.
,,50€ za víkend. Nemusíte sa báť, len by ste rozbehli zábavu a potom si kľudne môžte ísť sadnúť a oddychovať. Nič viac, nič menej. " usmieval sa.
,,No my sa poradíme ešte s našimi chalanmi. " povedala som.
,,Jasné, na tých by som zabudol. Tí budú mať u nás vstup zadarmo. " dodal nakoniec.
,,Dobre, tak my vám dáme vedieť. " povedala som.
,,A prosím vás, tykajme si. Ja som Marcel. Teší ma. " podal nám ruku.
,,Ja som Abby, toto je Annie a Andrea. " ujala som sa predstavovania.
,,A dokedy sa máme ozvať?" opýtala sa Andrea.
,,Ak zajtra prídete, tak to znamená, že to beriete a ak nie, tak nič. " povedal Marcel.
,,Tak teda my si to rozmyslíme. " povedala som a išli sme k stolu.
Andrea sa s ním ešte na chvíľu rozprávala a niečo si potom zapisovala. Prišla chvíľu za nami.
,,To čo ste riešili s tým chalanom?" spýtal sa Mário.
,,Kedy s ním pôjdeme von. " zasmiala sa Andrea.
,,Ale sranduje, navrhol nám prácu. " povedala Annie.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár