Celú noc som nespala. Stále som sa prehadzovala a myslela na to čo sa stalo. Myslela som na ten bozk, na to nedorozumenie a nakoniec na jeho rýchly únik. Nechápala som tomu. A nechápala som ako môžem mať taký mix v myšlienkach. Toto sa mi už dávno nestalo.
Na jednej strane som mala výčitky kvôli Samovi, lebo som dovolila Bradovi aby ma pobozkal. A na strane druhej som mala výčitky voči Bradovi, že to všetko zle pochopil a že som ho tak odmietla.
Iné baby by sa asi pohrali s obidvoma. Ale ja taká neviem byť. Neviem a nechcem to hrať na dve strany. Pretože Sama mám rada. Je to milý človek a dosť mi pomáha. Konečne sa necítim taká sama tu v L. A. A Brad? Doň ho ako keby som sa zamilovala. Ale nemôžem. Viem, že by to nebolo správne. Najprv musím ukončiť vzťah so Samom a potom môžem riešiť niečo iné. Ale aj tak som si dnešný večer neprestavovala takto. Nie tak, že on zdrhne. A ešte k tomu bez vysvetlenia.
Nerozumela som tomu. V hlave som mala plno vysvetlení, čo sa mohlo stať, ale chcela som to počuť od neho. Preto som aj nevedela zaspať. Stále som čakala, že mi napíše a ospravedlní sa. Ale sms neprišla. A ja sa mu predsa ozývať nebudem.
Niekedy nad ránom som konečne zatvorila oči. Ale niekto mi to musel prekaziť. Ráno ma zobudil telefón.
Mala som pocit, že som spala sotva dve hodiny a to už bolo 9 hodín ráno. Chcela som sa na telefón vykašľať, ale ked som to nedvihla na prvýkrát, tak sa ozval druhýkrát a to som už takú trpezlivosť nemala.
,,Prosím. " zdvihla som rozospato.
,,Prepáčte slečna Michelle, že vás budím tak skoro ráno, ale prišla vám zásielka a potrebujeme aby ste si ju prišli vyzdvihnúť. " povedal mi recepčný.
,,A to musí byť teraz? Ešte som v posteli. " povedala som oduto.
,,Musí to byť teraz. Ak nechcete chodiť dole, tak vám pošlem toho poslíka k vám na izbu. Za päť minút bude u vás, dobre? " vraví recepčný.
,,Dobre teda. A dakujem vám. Pekný deň. " zaželala som mu milo.
,,Aj vám slečna. " odpovedal a zložil.
Poslíček? Balík? O deviatej ráno? Komu straší vo veži? Nebodaj mi môj manažér posiela dalšie plány čo sa týka filmu? Nie, to by mi volal. Možno mi Sam niečo poslal z Las Vegas. Pravdepodobne.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár