Ona je realistka. Tak ako ja. 

Ona je diplomat. To sa musím ešte od nej učiť. 

Keď chce niečo vybaviť, vybaví to hneď. Vie zjednávať. 

Ak raz budem pri niečom väčšom zjednávať cenu, asi si ju zavolám. 

Má veľa povinnosť a málo času. To boli časy... 

Rodina je pre ňu nadovšetko..  Asi tak preto chcela rodinu svoju čo najskôr. 

Za chvíľu prídu deti...Ona si to zaslúži. 




Spoznala som ju pred skoro 5 rokmi. Teda poznala som ju už skôr, ale len z videnia. Naša spoločná kamarátka nás zoznámila a ja jej za to môžem len poďakovať. Lebo to že mi odišla moja naj kamoška a ,,sestrička" v jednom, tak aspoň ma zoznámila s touto skvelou osobou. Po 2-3 rokoch sme zistili že sme v niektorých veciach úplne rovnaké. Hlavne keď sa jedna z nás urazila alebo nahnevala..Neskôr sa naši partneri začali správať rovnako..Alebo taký boli už predtým, len to nestihli ukázať... Takže sme sa chápali aj v týchto veciach. 

Neverila by som, že stretnem niekoho podobného sebe. O to je to ťažšie sa s takou osobou pohnevať. Lebo viem ako bude reagovať. Len raz sme sa škaredo pochytili  a to tiež kvôli blbosti...Lebo my keď sme hladné tak sme nervózne a to nás vytočí čokoľvek. 

Pomáhame si keď je treba. Bývame kúsok od seba, takže je ľahké sa navštíviť či skočiť do obchodu spolu či do mesta. JEJ pes bol prvý, ktorého som sa nebála. 

V slabej chvíli by som o nej povedala, že je to moja najlepšia kamarátka...ale nahlas to asi nikdy nevyslovím. Myslím, že ona také veci nerieši. 

Ako kamarátku ju nechcem stratiť. Aj keď prídu deti. Budem jej pomáhať ako som jej už sľúbila. A budeme stále nablízku...až raz keď sa odsťahujem. Ale naše priateľstvo vydrží aj hodinu cesty aj polhodinu, budeme sa stretávať aj keď budeme mať rodiny. ..

 Denník
Komentuj
 fotka
georg21  7. 1. 2016 21:34
Dobrý priateľ je ako poklad...
 fotka
antifunebracka  2. 3. 2017 21:47
To je silné priateľstvo, keď vydrží hodinu cesty, dokonca aj polhodinu!
@georg21 Jj, už ho len niekde zakopať.
 fotka
georg21  3. 3. 2017 00:07
@antifunebracka no, a v ťažkom čase, akoby si poklad našiel...


Napíš svoj komentár