Vieš, že som tu vždy bola pre teba, že? Ja viem, že to vieš. A

máš pravdu, aj ty si tu bol pre mňa. Vždy. Na prvom mieste. Pamätáš? 

zamilovala som sa tak ako nikdy. A milujem tak, ako ho už nikoho nebudem. Pre teba možno slová, pre mňa sú to pocity, čo si držím v sebe. 

Ved vy chlapi takým veciam nerozumiete, zbytočne by som to hovorila. Nie? Je mi jasné, že tieto vyznania okolo teba prejdú. Pre mňa to nie sú SLOVA, pre mňa je to všetko. 

som emotívna? áno, som. Hanbím sa za svoje pocity? Nie. Robí ma to  slabšou? Možno. Ale nie som zástanca toho, že pocity sa majú skrývať. vo vzťahu to vždy len ublížilo. 

Ale nie o tom. Ked sme začínali, videli sme sa skoro od stredu týždňa, a potom sa to skracovalo. Ked si začal chodiť od piatka, lebo si potreboval, vadilo mi to, ale podvolila som sa. Ak som sa snažila to vrátiť, stále sa nedalo.  Až prešiel celý rok. Ale ja som tu stále bola. Bola som tu pri tebe keď si mal problémy, kedykoľvek si sa mi mohol zdôveriť. Potom to celé spadlo na teba...A ja som pristúpila. Na výber si mi nedal. Lebo ak miluješ, tak tam je len jedna možnosť. Vieš? 

pol roka som ťa videla ani nie jeden celý deň. Zvládli sme to. Tak kde sa to zlomilo? ešte stále sa vidíme len cez víkend. Ja sa snažím už rok rozprávať a riešiť nás dvoch spolu, ale ty to stále odkladáš. Posúvaš. Stále máš svoj pokoj cez týždeň. Aj keď vtedy je to pre mňa najzložitejšie. 

Je mi jasné, že nútiť ťa nemôžem. Ale ja som sa naozaj snažila a stále sa snažím. Som tu. Bola som tu vždy pre teba. Vždy prvoradý. Samozrejme, myslela som aj na seba, to nevravím, ale aj to bolo zle. 

Snažím sa ti dať priestor, nejako opatrne naznačiť, aby si sa ozval, zavolal alebo prišiel len tak, lebo ma chceš vidieť aj inokedy. 

Prečo to píšem? Neviem. Viem. Asi to chcem vidieť na papieri. Niekde. Príliš veľa vecí vo mne je. Príliš veľa cítim. 

Neviem či to pochopíš. Chcem len, aby si vedel, že....ťa milujem a všetko čo so mnou neriešiš úprimne, do očí tak ma to zožiera. že ja viem čo chcem. 







Viem, že keby nie si so mnou, tak v životě mám hovno,

a nedokážem dýchať, každy deň ma sere stopro.

Niesom sám v tom,život si poskládám z nás dvoch,

v životě nebude prázdno,v životě nebude prázdno, prázdno nie.

Sme spolu dream team,   Mirím prítmým, to čo cítím už vieš,

bola si hladaná na púšti, savana, pery jak katana, k tomu ten smiech.

Sľubujem že spravím všetko, povedz mi, v kludně aj vypálím mesto.

Donesem z neba oblaky na zem,si královna, chyť mi to žezlo.

(úryvok z piesne Talizman) . 




Budem se rvát, budeme řvát, hrát nejlepší přátele,

čmárat si po tělech že jsme dva andělé, budeme smích v peřejích,

jen zůstaň tu se mnou.

Že každý máme svoji práci a v téhle že se neuplácí.

Já těm lžím nevěřím a Ty se začneš smát

a tak vím, že jsi tu,že to nechceš vzdát.

( úryvok z piesne Za sny) 

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár