Cawte kočky,,
zase tu sedim vecer za Pc ako vzdy, nudne tu unaveny sedim, nemam s kym popisat, no skor sa mi nechce, a tak mam zas plnu hlavu somarin a preto toto pisem, obcas urobim kuk na virt, a AT a este a dake inzeraty,
a pisem este so segrou ktora je daleko strasne , bo iba s nou sa mi chce hocikedy pisat a samozrejme s mojou mladou ale ta tu nieje teraz.

Rano skoro vstavat do vykurenej skoly, potom z nej do dielne potom strku navozit, medzy tym este ku kamaratovy na dielnu porobit Cordobu, potom znova po strk,potom,zase do dielne , skodulu porobit, potom Rovera a zrazu je 21:00 a ani neviem ze to ide tak rychlo, este daco porobyt poumyvat sa sem na skok, a spat na 5a pol hodiny bo rano znova skoro vstavam do takehoto dna,co uz narobim, bez prace niesku kolace,len sa bojim ze takymto tempom neviem ako dlho vydrzim.
MF a co.
( este ze mam moje čeče, ze s nou si dokazem oddychnut, som jej za to vdacny , cmuk).

A tak som skonstatoval, ze dnesny den je riadne akoze na P,
to je: ulietany , vystresovany,vynervovany a rychlo prejdeny den.

Preto mam po takychto dnoch taky sprosty pocit ze uz sa mi dalej takto nechce ze som moc mlady aby som sa takto nahanal,preco si nezit tak ako dnesny sraci v mojom veku, pride domou, ide si za barak zahulit, potom na net, znova sa nazere,a ide vecer dakde sadnut a rozjebat prachy od maminky a ocka.
Akurat ze ja taky chvala bohu niesom.


RYTMUS:nemat robotu a mat love to by chceli mnohy,,
to je jedna velka pravda
niekedy som aj ja taky, nemat robotu a mat love, je to tazko v tomto svete , viem ze som teraz nenasiel ameriku.

Mam taky pocyt ze sa teraz kazdy ide ujebavat, na tomto blogu, alebo skor na mne ale ja to mam hlmoko v mojom drahocenom kokote.

Mam iba 17 za hvilu 18, neviem ako ale chcem proste strasne vela veci porobit,mam uplnu predstavu mojho zivota , mam sny ktore chcem strasne moc zrealizovat, a budem pre to robit vsetko som uz proste taky,a viem ze zivot je kurva a preto mi to nepojde len tak ako si predstavujem to je jasne ako facka,ak sa mi teda podari to co ocakavam od mojho zivota,tak budem spokojny.
Sere ma to ze niektory ludia maju to co ja mam len v hlave a budem robit krvopotne preto vsetko, a ty niektory ludia to maju ako samozrejmost.Jednoducho ako sa to hovori?? ze sa dobre narodili.
Ale zas taky ludia si to nevazia, tak ako keby si to mali zabespecit uplne samy, tak ako to caka mna.

Ked si predstavim ze ak budem chciet dosiahnut to co mam v plane, tak sa budem musiet obracat ako kurva ako dnes napr.
Ale to popici unavuje, a to je tazko zit ak mam takto vypadat kazdy den , kedze chcem to co chcem cim skor,aby som si to mohol uzivat ako mlady a nie ako stary 40 rocny clovek.

No a v plne aby ste boly v obraze je ,to co chce ako kazdy mlady clovek, akurad ze ja som na to este moc mlady ale necitim sa tak.
DOM, DIELNA, AUTO bez tych vykurenych prachov to nejde s tym som zmiereny.
Ak to vyde tak budem na seba hrdy, a v tedy budem spokojny.
cawte dik,
idem spat. bo rano skoro vstavam

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ivanko1987  5. 3. 2008 00:17
Dobrú noc
 fotka
55lienka  5. 3. 2008 10:05
Držím ti palce
Napíš svoj komentár