Kurva.  Kurva.  Kurva.  Len tri slová.. Obyčajne  slová..  Kurva. Kurva. Kurva. Nie si sám..  Bol sám a Marika nech ide do riti. Facebook si púšťa sám videa a jeho mohlo aj poraziť lebo v jeho momentálnej situácií sa cítil sám viac ako by si to pripúšťal.   

Do toho mu písala ona.  Ona bola jeho platonická femme fatale.  Telefón zamrzol.  Kurva.  Kurva.  Kurva.  Keby ho niekto videl.  Čistý dement.  Leží na posteli v trenkách a búcha telefón o vankúš.  Samozrejme si pri tom škrabe vajcia.  Dement.  Bolo mu treba jej písať.  Nemala ho rada bol podľa nej zlý človek.  Úžasný tým aký je hlboký vo svojom vnútri ale zlý. Ale vedela mu povedať veci ako nikto.  Kruto a jednoducho. Po papuli.

Bol na tom zle.  Ešte rok dva dozadu mal čo chcel uznanie,  kamarátov,  dobrú prácu a hlavne budúcnosť.  Kreatívny inteligentný šarmantný a drzy.  Ale úplný idiot. Nechápala prečo všetky svoje ideály zahadzuje len sa ľutuje a pri tom on, ktorý všetko robil s genialitou jemu tak prirodzenou teraz plače a pýta si radu. 

Ona si tým prešla a našla cestu za svojími snami.  Absolútne vyrovnaná a spokojná par mŕtvych citov a nádeji za sebou ale veľa živých snov pomaly sa meniacich na skutočnosť pred sebou.  Bolo jej ho ľúto. 

Si idiot. Lebo si stále presvedčený o tom že tvoje šťastie je byt s niekym šťastný.  A prekvapuje ma ze na takéto sračky si ty naletel.  Ľudia si myslia ze šťastie je byt zamilovaný a byt s osobou ktorá k tebe patrí. Preto často krát zabúdajú na veci ktoré ich napĺňajú len preto aby udržali si osobu ktorá je ich to "šťastie".  Do vzťahu idú nevyrovnaný s tým že ich čiernu dieru v ich vnútri ta láska zalepí. Kvôli rovnováhe vo vzťahu sa vzdávajú svojich obľúbených činnosti,  presvedčení a ideálov. Je to šťastie ty kokot keď prestaneš robiť čo máš rád len preto aby ten druhy ktorý sa s tým nestotožnuje bol šťastný?  To je tvoje šťastie?  Prijať rolu vo vzťahu ze nebudem robiť to a to len aby bol kľud?  To je láska keď ten kto ťa ľúbi nechce vidieť zmysel v tom co ta napĺňa?  Túto naivný vidinu šťastia budeš živiť všetkou svojou energiou a ty skončis ako apaticky tieň svojho bývalého energické ho ja? 

Ty idiot.  Si v polke života a máš možno tak desať rokov ešte na to aby si stihol niečo v živote dokázať a urobiť šťastným seba. Ona nechce rodinu a ty túžiš po dieťati tak to prijme lebo veď láska je šťastie a ja ju ľúbim?  Kokot. Kokot.  Kokot. 

Nie druheho život, ale tvoj život je to najcennejšie čo máš.  Nedaj ho niekomu kto z neho vycuciava energiu len pre seba.  Bez vzájomnej podpory to môj pekný nejde.  Zdvihni tu sexi prdel z postele a vyser sa na to co nerobí šťastným teba.  Nepotrebuješ nikoho súhlas a dovolenie aby začal robiť čo máš rád a napĺňať svoj potenciál.  Rob co ta baví užívaj si sám seba a co ti život dáva.  Bud šťastný sam so sebou a bud na seba hrdý  a ver mi ze z tohto kvanta ľudí a spleti milión charakterov sa určite niekto nájde kto ťa bude podporovať a neodsudi tvoje ideály a záľuby ale spoločne budete vedieť rozširovať svoje obzory a podporovať sa aj v niekedy odlišných ale pri to vami spojených snov. 

Tvoj život je príliš krátky a cenný aby si ho zničil pre niekoho iného.  Ťažké je odísť.  Ale potom to dáš a budeš mi ešte ďakovať. 

Nedehonestujem lásku iba chcem aby si si uvedomil ze láska neberie ale dáva.  Ak ti niekto berie nieco ma com ti záleží tak si kruto povedané nájdi niekto kto ti to brat nebude a na toto sa vyser.  Ona si zas nájde to co zas vyhovuje jej a ak nenájde ty to maj už u riti.  Co si vedel si dal nevyšlo dovidenia.  

Už sa ti venujem dlhšie jak som chcela ty debil.  Zamysli sa nad tým prosím ťa 

Chcel ju na diaľku zabiť.  Ale mala pravdu.  Mala pravdu ze človek je v tom zhluku klišé o láske a šťastí tak stratený ze zabúda sam na seba. A chce iba všetkým vyhovieť.  Partnerovi rodičom a kamarátom a pri tom jebať. 

Vypol okno z pornhubom.  Jej poďakoval a s ňou je čas sa rozlúčiť. 

Náročné je sa z tej studenej zeme  postaviť  keď na tebe niekto pohodlné leží?   To je Kurva ťažké.   Ale viete aké krásne je kráčať na vlastnych nohách a nájsť niekoho po svoj bok? 


















 Blog
Komentuj
 fotka
tanickina  1. 4. 2018 14:28
 fotka
tomtoylc  4. 4. 2018 13:26
expresivne a vulgarne pojaté ... ale fajn blog
 fotka
tequila  19. 9. 2022 16:51
pises ako 1 moj dobry kamos, pokracuj
Napíš svoj komentár