Neskutočné ako sa vám behom pár dní dokáže zmeniť život. Niekomu sa mení k lepšiemu, niekomu... Bohužiaľ patrím k tej druhej skupine ľudí. Zmenil sa mi k horšiemu. A to k tomu najhoršiemu....

Rozchod. Včera ma opustila osoba, ktorú milujem. Alebo miloval som? Nie.. Stále milujem...Tak šialene ako na začiatku. Osoba, ktorá mi dávala najavo, že žijem, že milujem a že za niečo stojím. Prehral sa mi celý rok. Celý ten rok, počas ktorého som na seba bol hrdý, že za niečo stojím, že som niečo dokázal a že mám po svojom boku osobu, ktorú môžem robiť šťastnou.

Tie spomienky boli tak skutočné. Naše prvé stretnutie.Prvý bozk. Prvé stretnutie s jej a s mojimi kamošmi. Náš prvý spoločný výlet. To všetko sa mi znovu odohrávalo pred očami. Odohrávali sa mi pred očami aj hádky, ktorých bolo čoraz viac a viac. Mám chuť si roztrieskať hlavu o stenu kvôli tomu aký som bol hlupák.

Viem, že to budeš čítať. Dal by som svoj život za to aby som mohol byť po tvojom boku. Počuť tvoj smiech, utierať ti slzy z líc ak bude treba a podporovať ťa. Milujem ťa, ale asi je to už teraz všetko jedno. Na vzťah musia byť dvaja. Jeden človek nezmôže nič.

Veriť? Mať nádej? Tu je to už asi stratené... Keby som tak mohol vrátiť čas späť.... Keby...

 Blog
Komentuj
 fotka
flegma1triedy  27. 1. 2012 14:07
keby...ale nevráti sa...
Napíš svoj komentár