Vkročila som do tmavého lesa. Les bol veľmi hustý, prenikavo zelený len ťažko sa dalo cez neho prechádzať, no aj tak som chcela zistit čo sa v ňom skrýva. Cítila som že tam patrím, bol to príjemný pocit ktorý ma volal ale žiadal ma vkročiť ale nie som si istá, je to strach či radosť?

Bola velká zima. Ruky som mala ztrpnuté a celé moje telo sa triaslo zimou, ale to mi nebránilo v tom pokračovať cestou ďalej. Les bol strmý a kráčalo sa ťažko, opatrne, fúkal silný vietor.

Stmievalo sa, ja stratená, hladám cestu von, kričím ale nikto nepočuje..Les bol stále vačší a hustejší.
Nikto nevie, som tu iba ja a moje myšlienky uzavreté v mojej hlave.
Pokračujem cestou, hustá hmla, čím ďalej idem, tým viac sa strácam, sama so sebou, pohltil ma les a krása všetkých stromov.

Vidím oheň.
Oheň sa zjavil ako nejaké znamenie, utekám ale oheň je rýchlejší. Cesta von je nemožná no idem skrz les a snažím sa vyhnúť horúcim plameňom siahajucim až vysoko ku korunám stromov.

Bežím už nejakú dobu, cítim sa tak strateno ale stále hladám únik.
Plamene ma obklúčili z každej strany, ťažko sa dýcha, padajú mi slzy dolu tvárou.

Dym je všade, stojím tam sama a vidím cestu von, vidím šancu dostať sa von z pekla. Dochádzajú mi sily, tackám sa smerom von z lesa, nemožem dýchať a moje celé telo je v horúčave.

Som skoro na konci, slzy stále padajú ale už sa nebojím.

Cítim sa zranená ale štastná... no cez to všetko čo ti vidím v očiach ťa stále nedokážem opustiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
patrias  6. 8. 2015 18:45
pochopiť o čo ide v podobných textoch a v poézií mi nikdy nešlo.
Ale ten les znamená nejakého človeka resp. vzťah s človekom ?
 fotka
trishe  6. 8. 2015 22:34
@patrias nikto to tu ajtak nečíta tak si na tom moc nedávam záležať Ano uhádol si
 fotka
patrias  6. 8. 2015 22:58
@trishe a ako ťa napadlo prirovnať vzťah z ktorého chceš von, alebo chlapa od ktorého chceš pustiť aj keď ťažko k takému lesu ? od niekoho si si to prirovnanie zobrala, alebo to je čisto tvoj nápad ?
 fotka
trishe  6. 8. 2015 23:00
@patrias poznáš niekoho kto už o tom písal? ak hej tak to je asi trapas.. čisto z mojej zdepkovanej hlavy.. nepremýšlam vačšinou moc nad tým čo píšem v blogoch.. čo v hlave to hned na papier/ na B.
 fotka
patrias  6. 8. 2015 23:08
@trishe nepoznám nikoho takého. Chcel som len vedieť ako sa rodia tie, nazvime to básnické prívlastky. Mne by také dačo nenapadlo kľudne produkuj viac, oborníkov možno nepresvedčíš ale prostý človek si príde na svoje
 fotka
trishe  6. 8. 2015 23:09
@patrrias človek stráca chuť ked si nehá záležat ale ajtak si to nikto nepozrie... díky ,, ono to proste príde neplánovno, zaspávaš a zrazu je to tu .. rýchlo papier, pero :
Napíš svoj komentár