Všetci sem písali koncom roka 2019 svoje bolgy... Chcel som napísať aj ja niečo ale no... moc som toho nemal čo. Fakt nebol to najlepší rok.  Asi udalosť ktorá naviac zarezonovala v mojom živote minulí rok, bol rozchod z priateľkov. Čo sa týka hudby som chodil síce hrávať do skúšobne, ale hral som dookola tie isté pesničky, žiaden progres. Proste som stál na jednom mieste a stagnoval som.

Ako sa začal nový rok veci sa začali meniť. K lepšiemu. Už dávno ma strata            z  "lásky" nebolí , dokonca som asi rád že sa to skončilo lebo to bol , keď sa na to pozerám teraz, nefungujúci vzťah ktorý ma brzdil. V januári sa niečo vo mne zmenilo, asi ma nakopla múza, začal som tvoriť nové pesničky , mám ich už dokopy 9! Dohodol som si nahrávanie jednej staršej veci v štúdiu. Asi pred mesiacom som sa pustil do tzv. audio engineeringu to jest vytváram si beaty a sample v programe takziež nahrávam si veci. Keďže som si kúpil nový mikrofón tak je to už aj v o niečo lepšej kvalite ako keď som si to nahrával len cez telefón a no dá sa stým pracovať.Tri roky bývam sám no a pomaly si prerábam byt. Menili sa okná elektrika kúrenie. Trocha som vyčerpal finančné prostriedky ale ešte mi ostalo voľačo za čo som si prerobil špajzku a spravil som si tam pracovňu čomu sa tiež veľmi teším. V tejto miestnosti trávim väčšinu času čo som doma. Pre predstavu je to kutica z rozmermi  1,5 x 3,5 m štvorcových . Minulý týždeň som pridal prvé video na youtube s coverom jednej popovej piesne a mám v pláne pridávať každý týždeň jedno video. S toho pramení že som začal spolupracovať s novými ľudmi, čo ma taktiež posunulo ďalej. Našiel som si kamarátku ktorá je grafička a dokonca sa hecla na písanie nejakých textov ktoré mimochodom presne sadnú do môjho štýlu čiže si dobre rozumieme. Ďalej tu je nový kamarát ktorý mi edituje videá, za čo som nesmierne vďačný. Práve dnes sme nahrali materiál na ďalšie video a vonku bude už budúcu stredu.
Črtajú sa aj nejaké live koncerty čo som velmi rád lebo pred nejakými piatimi rokmy som koncertoval veľa a odvtedy nič no tak budem rád ak sa znova dostanem na pódium, To je pre interpreta asi ten najlepší pocit keď ľudom hrá a má instant feed back a vidí že ľudom sa to páči a užívajú si to. Toto mi veľmi chýba a už sa neviem dočkať kedy sa niekde predvediem .

Čiže aby som to zhrnul. Hudba opäť napĺňa môj život. Počúvam , tvorím a žijem s hudbou. 

Peace Im out 


 Blog
Komentuj
 fotka
loveistheanswer  13. 3. 2020 22:49
a odkiaľ vlastne si?
 fotka
tripsheep  13. 3. 2020 23:29
@loveistheanswer písal som instan message
 fotka
kakofonicka  14. 3. 2020 08:23
a budete mat tie koncerty? lebo “my” ideme asi vsetko rusit :/
 fotka
tripsheep  14. 3. 2020 11:31
@kakofonicka no mometnálne nie je možné ... ale ja mám až naleto nejaké koncerty ale nemám toho moc, keby si vedela nejaké angažmá tak napíš
 fotka
kakofonicka  14. 3. 2020 13:51
no u nas dobra polovica, ak nie vacsina mala byt v HU A najblizsi koncert v aprili, takze ten nebude urcite.. co bude potom netusime
 fotka
motovidlo323  10. 5. 2020 16:28
Mal si dať nejaké linky na svoje videjká
Napíš svoj komentár