Torpedo08
33-ročný muž, osamelý, utajený, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
23. 5.mája 2024 23:55
5920 dní na BIRDZi
regnutý od 27. februára 2009
cigansky bal skoncil ale o 2:00 no tak toto uz je dokaz ze to je secko v pici tato doba aj secko sak bal bol vzdy aspon do 4:00
19 komentov
1
jezzybell
24. 9.sept. 2016 03:11

Nechapem
2
@jezzybell sak ako ze nie ? proste u nas byva casto cigansky bal lebo je tu moc ciganov tento rok 4-5 ich bolo a tento skoncil tak skoro a nechapem to !
11
@leftbehind ?
@Rici135 obcas sa tam primotam ale az v noci ked sa neplati vstupne minule ze pytali 7 eur kkti
@Rici135 obcas sa tam primotam ale az v noci ked sa neplati vstupne minule ze pytali 7 eur kkti
13
@rici135 no tu by si asi nemal moc sancu ale tak ja vychadzam s ciganmi celkom dobre aj ked je jasne ze su obcas problemy lebo je dost kktov medzi nimi ale par ich tu je uplne normalnych ze ani nevies podla spravania ze su cigani
15
@torpedo08 tak po záverečnej, keď pôjdu domov a ptm ich pobijem ... Ja pochádzam z jednej dediny, kde je cigánska osada a tam bolo veeeľa kktov cigošov, tak ja s nimi nemám bars dobré skúsenosti
16
@rici135 nj v osadach to su asi vacsinou uplne degesi ale takto ked to je pomiesane v celej dedine to neni az take hrozne
17
@rici135 Mať zlé skúsenosti s niektorými cigánmi je akože podľa teba dôvod nato,aby človek vypisoval rasistické primitívne pičoviny? Sorry ale to čo tu dávaš,to je niekde na úrovni holohlavých bitkárov s pitbulom na tričku,to fakt nemáš na viac?
20
@rici135 Mať rád celé etnikum sa ani nedá,vždy je to o konkrétnych ľuďoch,dobré ani zlé veci sa nedajú zovšeobecňovať na všetkých,tým pádom nemožno generalizovať bielych,cigánov ani černochov. Treba pochopiť rozdiel medzi sociálnym a etnickým problémom a človek hneď postúpi z kategórie ,,Adolfov jugend" na inú úroveň

Napíš svoj komentár
- 1 Azizi: Prečo sa už nevyrábajú drevené kefy s kovovými štetinkami? :/ Všetko je len hnusná...
- 2 Lejla32: Takze update k susedom!!!! Jak som spomínala, že byt nad nami sa predal...
- 3 Tequila: velmi uznavam p. cintulu za vsetko, co spravil, skoda, ze takych...
- 4 Tomas5555555: www.dzio.sk/lipka/galle...
- 5 Ladydoga: V českej zoo niekto ukradol kapybaru Fifinku
- 6 Teal: Dnes mám deň, že som sa vrátil k starým wave hudbám z pred...
- 7 Lytaryta: ..yo, a ze zrovna ty najlepsie vies, kam a...
- 8 Azizi: Tráviť čas so psíkom, blízkym človekom, alebo s výbornou knižkou. Niet lepšieho...
- 9 Lytaryta: som na tom podobne ako L.Doga ~ (tiez mám...
- 10 Teal: ✨ youtu.be/vHGohoq9gxA...
- 1 Teal: Úprimne dúfam, že éra degeneratívnych Ai vyhasne rovnako rýchlo, ako aj éra...
- 2 Tulipanoo: rodicia nemaju v chladnicke jedlo, ale za to tam ma manka ozempic lol...
- 3 Lytaryta: hah co bolo pôvodne na tej fotke s tymi 5 cernochmi...
- 4 Lejla32: Tento týždeň konecne v pluse po dlhsom case na akciach
- 5 Azizi: Prečo sa už nevyrábajú drevené kefy s kovovými štetinkami? :/ Všetko je len hnusná...
- 6 Lejla32: Takze update k susedom!!!! Jak som spomínala, že byt nad nami sa predal...
- 7 Tequila: velmi uznavam p. cintulu za vsetko, co spravil, skoda, ze takych...
- 8 Tomas5555555: www.dzio.sk/lipka/galle...
- 9 Ladydoga: V českej zoo niekto ukradol kapybaru Fifinku
- 10 Y4nn4: Zomrel José Mujica- bývalý Urugujaský prezident. Počas svojho mandátu rozdal každý mesiac 90% svôjho...
- 1 Bebekex: mam vlasovu dilemu. isli by ste na 100€ zosvetlenie ku kadernicke alebo cakali na...
- 2 Mytickaentita: buď sa dám znova na tanec alebo si kúpim synťáky
- 3 Teal: Úprimne dúfam, že éra degeneratívnych Ai vyhasne rovnako rýchlo, ako aj éra...
- 4 Limitles: oddrbat jednu cestu a nevyriesit alternativu je take vallovske
- 5 Uchylakvyjebany: Aj vam sa snivaju pesnicky jak tomu jebnutemu Tealovi?
- 6 Mytickaentita: snažím sa presvedčiť samu seba, že fakt nepotrebujem ďalší svietnik
- 7 3kratadost: Dost by som uvital, keby som mal aspon, ze mesiac bez zranenia....
- 8 Bebekex: vzdy ked pocujem, ze nejaka dospela zena sa narodila v roku 2003, tak...
- 9 Tulipanoo: som sa nechala zlakat a letela som z Prahy do Trebisova (teda Kosic a...
- 10 Lytaryta: Ziva ziva david (Côte de...