Tak máj už definitívne skončil. Jeho posledné minúty vyprchali len pred chvíľou. Bude mi chýbať, škoda že som si ho neužil viac. Ale nevadí, ide leto, obdobie búrok a tie mám tiež rád.

Dúfam že tento mesiac bude plynúť pomalšie - predsa len uzatvára prvú polovicu roka a ja som si sotva stačil zvyknúť písať 2011.

No a ako dopadli záväzky ktoré som si dal? S radosťou môžem skonštatovať že splnené. Tak ako som deklaroval, bol som v knižnici a porobil čo treba.
Do práce sa mi podľa očakávaní nechcelo ale okolo pol šiestej večer som sa konečne k tomu odhodlal. Menšie organizačné problémy, sa natiahli na 2 hodiny...ale potom som bez výraznejším problémov písal celú noc. Až nad ránom som sa skoro zosypal keď mi word niekoľkokrát po sebe vyhodil kritickú chybu kvôli ktorej sa musel ukončiť. Prvý krát z neznámej príčiny, potom už pri snahe obnoviť nejakým spôsobom poškodený dokument.
Výsledok? Strata asi hodinovej práce (zrovna keď som mal dobrú hodinku) a návrat k poslednej funkčnej zálohe asi z 5:30. No čo už...tých niekoľko strán som po prvotnom šoku a zápasení s náhlym prívalom emócií nejako dohnal...Dokonca som sa donútil namiesto oddychu spraviť aj všetky náležitosti a nedovolil si vstať zo stoličky kým to nebolo komplet. Teda okolo 12. hodiny.

Teda takú pachuť som v hube dávno nemal. Bohvie čo som večer večer pojedol. Cítil som sa trošku divne, posledné týždne skoro nespím a túto noc vôbec...až sa mi motala hlava...ale mám všetko...či správne, to je ešte otázne...Uvidím dnes ráno. Dúfam že ma nešľahne. Keď už vynechať ďalšiu noc tak nejakým príjemnejším spôsobom.

Zatiaľ môžem aspoň dúfať. Ak by to vyšlo aspoň na 80% dalo by sa to zniesť. Keby lepšie mal by som už skoro pokoj. Nezostáva už veľa povinností. Zbytok mesiaca by som mohol mať voľno...s výnimkou pár dní kedy ale aspoň nejde o nič závažné, stačí moja niekoľko hodinová prítomnosť.

Potom by som mohol začať robiť veci ktoré chcem, namiesto tých ktoré musím. A nie všetky sú duchaprosté.

Je už pokročilá hodina. Teda na môj štýl života ešte nie ale vzhľadom na spánkový deficit kedy som si po 30 hodinách bez spánku zdriemol na necelé 2 hodiny je to aj napriek tomu že záhadne nepociťujem únavu najvyšší čas ísť spať keďže ráno musím vstať.
Osobne to však vidím ešte na 2 hodiny bdenia. Zajtra zase budem použiteľný ako motyka bez násady.

Koniec druhého záznamu.
----------------------------------------------------------------------------
Tienoslav, 0:26

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár