1. T., ÚPLNE SA NA TO VYSER. NIE SÚ ŽIADNE ČASOVÉ SLUČKY! NIE SÚ ANI ŽIADNE VZŤAHY. JE LEN NEKONEČNÁ LÁSKA.  

2.  I think that when we wake up, there is completely ANOTHER world than in which we went to sleep. Everything constantly shifts depending on the vibration of our choices. That is how we create.
( Myslím, že keď sa zobudíme, ocitáme sa v úplne INOM svete, než v ktorom sme šli spať. Všetko sa  neustále posúva podľa vibrácií naších volieb. Takto spolutvoríme. )

3. Its always good to risk things and choose light and relaxation, it always come back in a new reality to us. There are no „your friends“, only your mirrors. You are your entire universe, made by your thoughts.
( Je vždy dobré riskovať veci a voliť svetlo a relaxáciu. Vždy sa nám to vráti v podobe novej reality. Nie sú žiadni "tvoji priatelia", len tvoje zrkadlá. Si svoj celý vesmír, tvorený tvojimi myšlienkami.

4. I have had some experience with ETs, and likely with parasites as well over the years even if it wasn’t clear at the time that’s what was happening, but I find that by eliminating all ill motives from my life, deliberately striving to do good, and filling with my body with white light as often as possible, I don’t have as many problems with them.
(Mala som naprieč rokmi nejaké skúsenosti s emzákmi, a zrejme aj s parazitmi, aj keď vtedy nebolo celkom jasné, čo sa dialo, ale zisťujem, že eliminovaním všetkých škodlivých/zlých pohnútok, zámerným usilovaním sa o dobro a napĺňaním môjho tela bielym svetlom tak často, ako je to len možné, s nimi už nemám toľko problémov.)

5. Treba využívať časopriestor, kým máme tú možnosť.
( Samovysvetľujúce. )

6.
 Ja: Už pred niekolkými rokmi som došiel k záveru, že nie je bezpečné veriť nikomu, ani sebe - teraz sa mi vidí, že to bola sugescia, kt. ma mala oddeliť od ostatných a odrezať, najväčšia výzva je teraz asi začať si veriť zas.
Ježiš: to je dobra myslienka, podla mna je velmi dolezite verit hlavne sebe a najst si osobu, pri ktorej si mozes byt 100% isty ze jej mozes verit


OK ČAUTE
MAJTE SA KRÁSNE
IDEM UPRAVOVAŤ BAZILIÓN FOTIEK

 Blog
Komentuj
 fotka
pinkhero  11. 1. 2016 23:10
2. ja si myslim ze to funguje na rovnakom principe ako snovy svet s tym rozdielom ze v tejto realite nie je zaklad tak abstraktny
4 je pravda pravduca!!! XcD ale obcas ta ti 'typci' maju len proste nieco naucit...
 fotka
thrwtchr  12. 1. 2016 10:22
@pinkhero
Môže byť. Inak 2 a 4 spolu úzko súvisia, pretože tí 'týpci' mi neraz ukazovali (na rozptýlenie a odvedenie pozornosti od vecí a princípov, na ktorých naozaj záleží) v snoch rôzne mätúce symboly a ťažko pochopiteľné zamotanice. Netreba sa do toho nechať vtiahnuť, proste, keď cítiš, že do Tvojho percepčného poľa vstupuje niečo, čo tam nie je pre najvyššie dobro, máš plný nárok to od seba odohnať.
S tým učením -- súhlasím, len si robia svoju prácu.
 fotka
staphylococcus  12. 1. 2016 13:29
Das mi cislo na svojho dilera?
 fotka
motyylia  12. 1. 2016 14:09
slová dokonalé.
vďaka Ti za ne
duša
 fotka
pinkhero  12. 1. 2016 15:18
No hej oni su niektori mrte neprijemny hlavne ked robis nieco sa im nepaci alebo co ich nici...a vedia narobit v hlave bordel... A nie len v tvojej.. Ti silnejsi aj v hlavach tvojich felaz len aby ta prinutili dat sa nas5.. Lebo ked ta nezlomim takto tak ta skusim zlomit cez tvojich felas... Ale ako ja viem oni sa mrte radi hraju XcD a cisto len 4fun ani nie z dovodu prezitia...
(... Ale tak kto sa nerad hra zee.. )
 fotka
antifunebracka  12. 1. 2016 16:12
Mne sa páči, ako si píšeš s Ježišom aj s pani, čo ma skúsenosti s emzákmi a zrejme aj s parazitmi.
@4
 fotka
lovingmemory  13. 1. 2016 07:03
Mal si niekedy extazu?
 fotka
thrwtchr  13. 1. 2016 18:03
@staphylococcus Nedám, lebo nemám. Ale som vcelku rád, že sa v takých sférach nepohybujem, spája sa s tým dosť stihomamov a to dosť brzdí v duchovnom vývoji, simyslim

@Motyylia Tiež im ďakujem, slovám i tým, čo ich napísali, i Tebe za komentár .)

@Pinkhero True dat! O tom som čítal a aj sme to zažili s "felas", ako ich nazývaš.
A máš výborný flow musia sa najprv prekročiť hranice rozumu, aby sa rozumelo.

@Antifunebracka Nerád by som Ťa sklamal, ale ježiš je jeden z užívateľov birdzu (už si presne nepamätám, prečo získal túprezývku, ale boli v tom zapletené aj jednorožce).

@Lovingmemory Aj agóniu. Aj psychózu. Bleugh. Neprajem nikomu.
 fotka
thrwtchr  13. 1. 2016 18:04
@pinkhero P.S.: MILUJEM robiť veci, ktoré sa energoinformačným parazitom nepáčia.
Napíš svoj komentár