klop..klop...."Dobrý deň chceme sa porozprávať, nech sa páči vezmite si "strážna veža" ´´......a tak ďalej

"Sme skupina ľudí zaryto oddaná jedenej myšlienke, myšlienke prakticky nezmyselnej pre zdravý rozum, nemáme kostoly, iba modlitebne, neoslavujeme Vianoce ani žiadne sviatky, nefajčíme , nepijeme, nehrešíme!
Sme oddaní nášmu zoskupeniu, dáme mu kľudne celý majetok, a verne mu slúžime, a šírime naše myslenie po celom svete, hlavne po panelákoch, kde si nás často mýlia s podomovými obchodníkmi.
Vystupujeme veľmi milo, sme pracovití.

Všade máme a rozdávame naše prospekty a knižky plné obrázkov sveta po APOKALIPSE, teda raja na zemi, na ktorý sa všetci nesmierne tešíme, (no už aby sme pomreli), na tých obrázkoch sú usmiati ľudia, krásna príroda, koše s ovocím, to akože večný život, chapete?
Nie? No nevadí, nie ste sami

Príde apokalypsa, koniec sveta, všetci zomrú, len mi S.J., prežijeme, a odrazu sa tu sám zjaví vyššie opisovaný raj, a to na celom svete sú nás milióny, a stále presviedčame ďalších."

WOOW facsinujúce, ale nepridám sa k nim

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
filinko  13. 7. 2009 17:24
no zas tvoj oblubeny styl pisania blogov tenýy ale inak aj mne lezu na nervy setky tieto sekty a selijake pseudoabsurdne krestanske podivne spolopcenstva..kvoli jednemu takemuto som dosiel o svoju jedinu lasku ktora ma kvoli nim nechala po roku..fuj...len sa k takym nedaj
 fotka
stage  13. 7. 2009 17:33
Ani ja určite nepatrím k ich zástancom. Píšeš odvážne otvorene o veci, ku ktorej väčšina pozdrží svoj názor... a možno tak je to aj lepšie. Tvoj blog mi totiž vyznieva trochu výsmešne a až príliš zjednodušene a zastávam názor, že ak všetci chceme mať slobodu v myslení, nechajme slobodne rozhodnúť sa každého v čo chce veriť, či podľa čoho chce žiť (ak tým druhým neubližuje).

Ja napríklad nechápem načo majú niektoré ženy doma dvadsať párov letných topánok, keď majú len dve nohy...
 fotka
felixviator  13. 7. 2009 19:20
- Dobrý deň! Chceme sa porozprávať.

-Tak sa porozprávajte...
 fotka
iwulik  13. 7. 2009 20:11
aj nás zastavili nejakí čudní ľudia ale ponáhľala som sa na vlak
 fotka
narazuvzdornaa  13. 7. 2009 21:50
Vlastním niekoľko mp3 Cannibal Corpse, aby som mala čo púšťať na celú ulicu, keď sa zjavia tamtí z Ministerstva propagandy...



Ale s tými, ktorých to neodradí, sa rada rozprávam.V jednoduchosti je krása (= nádherní to ľudia).
Napíš svoj komentár