Banda neschopných darmožráčov, čo si hovoria "domovníci" spravujú a prerozdelujú peniaze vo fonde z príspevkov obyvateľov paneláku.
Nielen, že absolútne nič nerobia, a ročne si veľmi slušne z našich peňazí prilepšia, ale už aj keď niečo robia tak je to na zaplakanie.

Bez akéhokoľvek odsúhlasenia sa v našom vchode urobil obklad stien za cca 40000 Sk, blbý a neskutočne zbytočný obklad stien drevom v našom vchode, je to ozaj len na parádu, a aj tak ej to nekvalitne urobené, proti niečomu peknému nemám nič, len je hrozne zarážajúce , že na schôdzach vlastníkov zaznieva , že na nutnú výmenu zámku na vchode niesu peniaze!

Tak toto je taký neskutočný paradox, že neviem či je to na smiech alebo na plač, vyhodia sa nekresťanské peniaze na zbytočnú somarinu, a na naozaj jedinú nutnú vec sa nenájdu.
Aj keď drevený obklad stál 40000 korún a ten kvalitný zámok ktorý sme nikdy na vchode nemali ešte stále nemáme, pritom by stál možno 1000-2000 Sk.

No na hambu sveta , že takýto ludia investujú naše peniaze do niečoho tak nezmyselného, v prepočte, len naša rodina prispela na ten nezmyselný drevený obklad sumou 2000 Sk! ! ! A takisto ďalších 20 rodín, ale 2000 Sk na na nutný nový zámok nieje.

Ďalší horúci návrh našich "kompetentných" (nekompletných)
je zateplenie baráku, vraj by sme potom ušetrili, lenže pre jeden byt by to stálo cca 75000 korún, a keď si to tak zoberieme za kúrenie dať 75000 tak to je na pár ďesaťročí. Takže o rýchlej úspore ťažko hovoriť.

Ale stále mám pokazený zámok a staré dvere, mesačne ide do fondu opráv veľa veľa euráčov, ale akosi miznú, "šetria" sa .

Tu si len uvedomujem že je skvelé mať vlastný dom, kde vám žiadny debil nebude kasírovať vaše peniaze a do vetra ich vyhadzovať a strácať, popri čom stále "pekne obloženému" (pekne draho obloženému) vchodu stále chýba najdôležitejšia vec na bezpečnosť...ako aj mnohým, a mnohým ďalším.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
d170  18. 7. 2009 14:05
Tá suma, 75 000sk za jeden zateplený byt sa mi zdá veľmi veľa.

U nás si jedny dali zatepliť veľký dvojposchodový dom, aj okná vymeniť a aj okien bolo dosť a celé ich to stalo aj s oknami 150 000sk.

Takže určite zohnali drahú firmu, možno že kamaráti alebo rodina správcu a preto to toľko stojí.

A to že na opravu zámky peniaze nie sú je smutné, ale to by ste sa mali ozvať Vy, čo tam bývate, teda spoločenstvo vlastníkov bytov, určite bývajú schôdze a tam treba toto riešiť.
 fotka
bluepanter  18. 7. 2009 14:10
Zateplenie paneláku je veľmi dobrá investícia, dívaj sa do budúcnosti.

My sme boli v našom meste prvý panelák, čo sme to mali. V zime je vnútri dosť teplo a dokonca v noci je tak teplo, že vypínam radiátor.

V lete je zas niekedy aj chladno, že si musím okno otvoriť. A za pár rokov sa ti vrátia prachy, ktoré by si minul na kúrení a za ďalšie roky budeš šetriť. Páči sa mi, že v našom paneláku sú pokrokoví ľudia, asi sa aj chystá buď vlastná kotoľna alebo slnečné kolektory, to by sa mi veľmi páčilo, keby to tu bolo.
 fotka
iwulik  18. 7. 2009 16:15
ach jaj, som rada, že toto riešiť nemusím...
Napíš svoj komentár