Blogy v ktorých názve, je slovo "BIRDZ" alebo "POKEC"najlepšie samozrejme obidva, automaticky upútajú všetkých, samozrejme , je to dobrá spoločná téma, často sú to blogy mimoriadne úspešné, komentované a hviezdičkované, samozrejme závisí to od autorského spracovania, a ak niekto oreginálne opíše Birdz či pokec tak si to aj zaslúži.
A blogy o POKECI, hlavne tie, čo zosmiešňujú tých čo sú tam, neviem ako to mám nazývať, bolo to tu už nazvané všelijako, a všelikým, aj lepšie, napr. :

" Celý pokec je semenisko nevyvinutých narušených šťánd a šťanďákov, ktorí nevedia internet využívať na nič iné. Chudáci bez mozgu "komunikujú" cez biedny portál so samými nedomyslenými vecami. A potom že nikto nevie gramatiku keď tam celý deň čumia do cmuqik, LUbkAm Taaaaaaa WeLLMIi xixi (30000000 smiles.

už neviem, kto to písal, ale pekne

A prečo sa nám to páči?
Lebo sme objavili Birdz, dovtedy sme mali jedinú možnosť niečoho podobného, aj keď oveľa slabšieho formátu a to pokec, a potom nejakého pekného dňa sme objavili Birdz a už sme sme tu furt.
A tým čo im ostal len a len pokec sa my už môžme len vysmievať, nie?
Veď je to dobrý pocit, že sme "vyššia úroveň", a niekto z nás to napíše a nám sa to páči.
O pokeci si čítame radi, lebo ho všetci dobre poznáme, všetky tie jeho stránky, a je pre nás už len zväčša na smiech, a kto sa rád nezasmeje spoločne? Na ňom aj celý birdz.

Dnes je najúspešnejší blog o pokeci, o tých babách, a je to naozaj skvelé, trefné, preto je dnes najúspešnejší, a minule som aj ja písal blog o rozdieloch medzi osobnosťou na birdzi a pokeci, a nerád sa chválim, ale tušim aj úspešný bol, aj viac, áno, lebo taký blog sa proste dá napísať len raz, aby bol aj úspešný.

Ten rozdiel tu bude vždy a viac či menej vždy sa to bude spomínať, a ak sa niekto opäť to nejako vystihne , tak sa to bude určite páčiť, ale myslím, že to podstatné o tom tu už bolo, a písať o tom zas už by bolo aj otrepané.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
14michelle03  30. 6. 2009 10:45
debili, uchlyaci a ku*vy su aj tu na birdzi a je ot vsteko o zvyku co pokec rp je to lepsie ako tajne spravy tu na birdzi a aj rychlejsie zasa tu mame viac priestoru na tvorbu vsetko ma svoje plus a minus a neda sa povedat ze by bolo nieco najlepsie velka jednotka kazde je na nieco dobre....apson taky je moj nazor
 fotka
francuzska  30. 6. 2009 12:47
hmm..Pokec?chodi tam ešte vobec niekto??.. ...no jasné samí primitívi..
 fotka
anjelik4195  30. 6. 2009 14:50
prosím ťa načo pi*uješ na pokec???..nepochopila som..však ty si veľký chlapček, ktorý všetko vie..tak načo sa ty zaoberáš pokecom?..nie ,že tam pôjdeš, lebo sa naučííš niečo zléé..dobré? ..

to si chcel akože urobiť radosť Tomášovi?..či čo?..každý vieme o pokeci o birdzi a tak svoje..tak nechápem načo sa tu robíš neviem čím a to tu prejavuješ..

keby sa ti niečo nepáčilo na birdzi tak by si to tu určite nenapísal..lebo by ťa tu už nemali raadi..
 fotka
tercika  30. 6. 2009 16:45
trosku som nepochopila =/

co si tym blogom cel dokazat?
 fotka
grietusha  30. 6. 2009 18:34
vieš čo? som megahviezda birdzu, mám veľkú čítanosť blogov a iné somariny k tomu... a na pokec chodím rada.



tak si tu nehoň ego svojím vyšším levelom.
 fotka
petronellka  30. 6. 2009 18:37
 fotka
teny555  30. 6. 2009 20:28
@5 ja si žiadne ego nehoním, a akože ked si tu megahviezda si viac ako ja ???? ked máš čitanosť blogov, moje sú tiež pravidelne v tope a nehovorím o tom....

som tu to isté čo ty, a na pokec chodím tiež



myslím že ty si honíš svoje ego samochválou....
 fotka
depropex  30. 6. 2009 20:43
@tenny555 nenechaj sa buzerovať, lebo dopadneš ako ja- chcel som vyhovieť jednému a druhý začal pičovať ešte viac. buď sám sebou a rob to čo robíš, oni si len potrebujú utrieť o niekoho ego a sami by radšej mali čušať, hlavne grietusha ktorá píše blogy o NIČOM a v nich sa dozvieš akurát tak že má v hlave bordel. A ak si povieš svoje ( aj keď je to pravda ) tak ťa spičujú že prečo pičuješ. To máš tak, egoizmus vládne
 fotka
grietusha  30. 6. 2009 23:56
milý teny555. bežne sa nevysvetľujem, ale nedá mi to teraz (nechce sa mi písať veci do školy).



ja sa nechválim tým, že som megahviezda. to som ti už vysvetľovala v TS. len som proste reagovala, na článok o tom tvojom porovnaní osobností na BIRDZi a ogrci. čiže pokiaľ som megahviezda, tak som tu dáka osobnosť asi, nie? čiže potom by som mala spĺňať toto:

"Píše úspešné blogy, básne, má veľa pozitívnych hodnotení, dostáva sa do TOP 20, či TOP 10, medzi kvalitných autorov, a keby rubrika TOP autori čo má , , čoskoro´´ pribudnúť existovala tak aj tam by určite bol/bola, jej/jeho nick je všeobecne známi, má svoje miesto, je rešpektovaný/á (zväčša zaslúžene) , nepotrebuje sa prezentovať trapáckymi fotkami, komentíkmi a inými pičovinami , slovom má vnútornú krásu (zato nemusí byť škaredá/ý, kľudne krajšia/í jak tí z pokecu), je citliví/á"

(hahahahaha)



tak čo potom hľadám na pokeci a prečo naň nenadávam? keď som objavila BIRDZ? a dokonca sa ani nehanbím za to, že tam som? a čuduj sa svete aj s rovnakým nickom ako tu



a vôbec, viditeľne si ty dosť často na pokeci, inak by si to toľko nerozoberal



do you get me?



@depropex



milý môj. mne môžeš kľudne k článku napísať, že sa ti nepáči, ja sa neurazím, kritiku prijmem. vieš, môj blog je o mne. každého blog je o tom, kto ho píše. a je jedno, či píše o kvantovej fyzike, o pokeci alebo o cestovaní... píše o tom, čo ho zaujíma a baví. ja si žijem svoj život a keď z neho sem tam niečo poznamenám, tak to nepíšem preto, aby som ľuďom poskytla veľkú životnú pravdu. ak si však niečo z môjho optimizmu vezmú, tak je fajn. ak tam nič nevidíš, mne to neprekáža, proste nie si mojou cieľovou skupinou



ale rozhodne nie je život na nejakom sociálnom webe pre mňa tak dôležitou a horúcou témou, aby som ju rozoberala aj na blogu.
10 
 fotka
grietusha  30. 6. 2009 23:57
(inak je zaujímavé, ako všetci hovoríte o tom, že osobnosť na birdzi je viac ako osobnosť na pokeci, ale akonáhle tu má niekto vyšší status ako hviezda, tak už je to len rodinkárstvo, ktoré ho k tomu dostalo, všetci tí kamaráti, ktorí za neho hlasujú a tak. sranda sledovať )
11 
 fotka
mayo  1. 7. 2009 09:11
@grietusha cmučik od tvojho zázraku Birdzu
12 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 10:22
@mayo mwuáááá od tvojej megahvízdy (a všimni si!!! v TOPe som hneď za drbnou, hahahaha )
13 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 10:39
@9 @grietusha aj ja tam mam rovnaky nick.....



a koho zaujma že si "rešpektovana" "zaslužene"

ja tiež nemam trapne fotky a komenty a medzi TOP autormi by som kludne mohol byt aj ja.....a aj @depropex
14 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 10:46
@teny555



ak to nikoho nezaujíma, prečo to bolo tak úspešnou témou tvojho úspešného článku? ŇAH!
15 
 fotka
mayo  1. 7. 2009 10:49
@teny555 no, vieš, napísať pár blogov s "BIRDZ" alebo "POKEC" v nádpise, aby bol v tope, vie každý



to nieje tvoj úspech

to je chyba matrixu, prosím pekne
16 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 10:51
@14 temou tohto blogu nebola "rešpektovanosť" Grietushe
18 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 10:56
@teny555 že ja sa ešte snažím (normálne teraz aj chápem, prečo sem tam @xhtml poznamená "deti"... na toto sa proste nedá nič iné povedať )
17 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 10:55
@mayo tvoje "genialne" blogy su ani v tom tope neni...a to nebolo jeho cielom, každý okrem teba a grietushe čo sa dostane do topu tam je neoprávnene, že???? ty zázrak!!!



a kolkokrát som tam už bol, s roznymi člankami, aj to nieje moj uspech?????



nie chbyba matrixu, ale maya....zázračneho narcisu s vysokým sebavedomým.....prosim pekne
19 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 10:59
@17 , jasné, šak ked už rozumný argument neexistuje je skvelé uchýliť sa ka takémuto úbohému..
20 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 11:04
rozumných argumentov by aj bolo, ale k čomu sú, keď druhá strana (rozumej ty) odpovedá absolútne irelevantne?
21 
 fotka
mayo  1. 7. 2009 11:07
@teny555 bože chlapče, ty si tak odveci

urazený, čo?



Áno, prišiel som sem a hneď som každého poznal a dostal status zázraku birdzu. Len tak som si to vycucal všetko z prstu.



Keď tu budeš tiež nejaký ten štvrtý rok, potom otváraj pusu, ja narozdiel od teba si môžem dovoliť byť arogantná sviňa po takom čase a s takým statusom, lebo ma proste nebaví denne čítať vaše žvásty o vašich mindrákoch.



Hej, píšeš o pičovinách a ja som nikdy neprosil dávať mňa alebo moje blogy do nejakého rebríčka.



Nepáči sa mi ten efekt Birdzu.

Príde debilko, napíše pár kokotín, pritiahne na tie články k sebe ďalších idiotov rovnakého "vyššieho levelu", tľapkajú si po pleci a hovoria si navzájom, akí sú super. A ešte aj tomu uveria

Ale to nieje platný argument.



JA tu mám svoj okruh, svojích ľudí a stačí mi to.

Keď píšem/fotím/natáčam, nerobím to kvôli tomu, aby som sa dostal do nejakého rebríčka, ja len referujem mojím REÁLNYM priateľom môj život.

Vieš, nepíšem o pokeci a aj tak sa som v tope. Žijem si svoj život, birdz je jeho zrkadlo.



Pre mňa narozdiel od teba, nieje Birdz šport, ale uvoľnenie.

TAK MI TO TU PROSÍM NESER.



Ty-ty-ty, pseudokvalitná celebrita.
22 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 11:24
@21 ten efekt?......tľapkajú si po pleci.....to si presne TY a grietusha.....



ja som o pokeci písal 2 krát v tope som bol tak 50 krát.....



žvásty o mindrákoch , pozri sa najprv na svoje blogy.....a na ostatné čo sú tu, čo je pre teba žvást?

ved birdz je forum pre kvantum ludí, nemusia byť všetci toho nazoru ako ty, a to neznamená že oni su tu odpad





aj ja sa tu často pohádam s 10 ročným deckom čo vloží do blogu obrázok kostričky, alebo tam napíše 1 slovo.....
23 
 fotka
depropex  1. 7. 2009 12:01
@mayo ty si chyba matrixu ty tajný agent smith



ináč nechápem tvojej logike. vysvetli mi , načo pičuješ aj so spolkom keď sám si nasratý ak niekto začne pičovať, potom ho zdrbeš čo pičuje. serieš si do huby. keď sa ti blog nepáči tak naň nereaguj !!!!! ja som tu asi druhý rok a nepotrebujem sa vyťahovať že som viac ako on, čo je tu pol roka či kolko. má 15 a ty 20 či ako ? no rozumu má zjavne viac lebo si nepotrebuje do ľudí utierať ego.

@grietusha @tenny555trochu sa musím zastať oboch strán. Na pokec chodím aj ja, nie často a nie až tak rád ale chodím a bez pokecu by to nebolo ono ... tenny má pravdu že sú tam deti a aj mne je zle z tých " cmuuuciqqq , kišš, loObKaM váS " ale čo už. tenny zarypol do takej kontroverznej témy ale napísal nič také že pokec treba zničiť a pod. s tou vyššou vrstvou to hádam myslel tak ironicky nie ? ale aj pre mňa je viac človek z birdzu ako z pokecu, lepšie to na mňa pôsobí.
24 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 12:15
@teny555 to, že ja a @mayo sa "navzájom tľapkáme po pleci" nemá nič spoločné s naším statusom na BIRDZi a s týmto pseudoBIRDZ svetom. ale s tým, aký je medzi nami vzťah v reálnom živote.
25 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 12:17
@24 tak čo pičujete do ostatných
26 
 fotka
mirkova  1. 7. 2009 12:52
nejak sa to tu zvrhlo...
27 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 13:08
to, že si poviem, čo sa mi nepáči a čo si myslím (a ešte ti ani nenadávam, ak si si náhodou nevšimol, pretože to nie je môj spôsob komunikácie s inými ľuďmi), tak to neznamená, že do teba pičujem.



diskusia pod blogom nie je len pre tých, ktorí ti sem majú napísať, ako s tebou súhlasia a neviem čo. je to aj pre tých, ktorí chcú povedať, že sa im niečo na tvojom názore nepáči.

to, že sa v mnohých diskusiách alebo v blogoch objavíme s mayom naraz, tak to neznamená, že sme sa tam prišli vzájomne podporovať. bude to asi tým, že máme rovnaký názor na veci, vieš?
28 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 13:12
@27 a aj ja s @depropex om môžme mat rovnaký nazor.....a prečo by sa v diskusii nemali vyjadrovat tí čo so mnou súhlasia to čo je za pičovinu zas, keby sa mayových blogoch nevyjadruje nikto čo súhlasí tak nemá taký uspech...
29 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 13:32
ja som ani raz nespomínala nič v tom význame, že čo si dovoľujete s depropexom mať nejaký podobný názor. splietaš jablká a hrušky. a nespomenula som ani to, že tí, čo s tebou súhlasia, ti nemajú písať k blogu. precvič si porozumenie z písaného textu a potom diskutuj.
30 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 16:15
@29 "s tebou súhlasia "......ale nespomenula si to ne ne.....začno do seba, s tým precvičovaním textu, či nemáš na to čas vo svojom vyťaženom živote.....
31 
 fotka
depropex  1. 7. 2009 19:33
@grietusha ty si zjavne neuvedomuješ že to čo si myslíš je pičovanie, tak ako aj mayo. citujem "tak si tu nehoň ego svojím vyšším levelom" toto nieje pičovanie ? tak ja ti budem dávať podobné komenty že "netrapoš tu ty krava" a budem sa hájiť že to je len môj názor (rozdiel je v tom že názor začína byť pičovanie vtedy keď ho verejne prezentuješ a ešte priamo pri danej osobe). vy ste všetci rovnaký, aj hajzelodkosti aj mayo aj ty aj transplantovaná , vidno že ste všetci za jedno. Pičovať a pičovať, nič iné neviete a už som to spomenul 100krát a ešte to aj 100 krát spomeniem. Vkuse každého označiť za zakomplexované decko a hotovo. Na birdzi ste iba ako banda pičovaťeľou a chváliť viete len seba navzájom a svoje giga ego. Teraz pindám ja ale odôvodnene lebo už to ľuďom lezie na nervy. Veď kedysi bolo na birdzi tak krásne, každý si písal čo chcel a ak sa niekomu niečo nepáčilo, pekne to vyjadril. Ale teraz človeka za svoj názor rovno označia za retardovaného kokota. Zvrhlo sa to tu a tolerancia je nulová z vašej strany .
32 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 20:08
@31.... pravda až na to že kedysi to bolo inak, oni su tu tak dlho že to bolo furt tak.....

okrem toho konca je to velká pravda, som rád že to niekto napísal
33 
 fotka
bagurin  1. 7. 2009 20:39
preco ho urazate???



uvedomte si ze na Birdz.sk mozete pisat co chcete, su tu tipujem stovky clankov denne, tak preco by dakto nemohol pisat o Birdzi? podla mna moze...



keby ja zacnem pisat o mobilnych telefonoch, tak mi tiez vynadate, lebo budem pisat stale o mobiloch? strcte sa



kazdy tu ma pravo pisat co chce, vela ludi tu pise a nadava na Birdz, ze ako ide dolu vodou a neviem co (podla mna je fajn, i ked je pravda ze som tu len kratko), ale v kazdom pripade tento server je uzasny...



a tak ako tu vela ludi pise a nadava na bridz, tak tu vela ludi pise a chvali birdz...



ked tu mozu byt hudobne recenzie, pribehy o sexe, basnicky o laske, preco prave tema "chvalenie birdzu"? by mala byt pase...



uz som si viac krat vsimol ze @teny555 pise clanky o birdzi, ako mne osobne sa moc nechcu citat clanky typu Pokec verzus Birdz, alebo Facebook verzus Birdz, alebo ze Birdz je super, alebo ze Birdz upada... ale v kazdom pripade tenyho nick mi je uz znamy ze pise o Birdzi, tak preco by tu nemohol byt pravidelny autor co pise tu, mozno by mohol pisat nejake navody ako sa da urobit daco na birdzi (neviem ci sa vyzna v cssku, alebo tak), ale proste je to fajn...



@teny555 pokracuj... a kritika patri k zivotu, nestresuj sa mne tiez vela ludi nadava a to som este ani nezacal pisat co si myslim, to potom uz len bude
34 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 20:46
@33 som rád že niekto rozumný sa našiel





ale píšem večšinou o inom
35 
 fotka
depropex  1. 7. 2009 21:26
@tenny555 nebolo, pred rokom to tu bolo iné ...
36 
 fotka
grietusha  1. 7. 2009 21:57
@depropex

áno, napísala som mu to, pretože sa tvári, akoby ľudia, čo chodia len na pokec, boli niečo menej alebo čo, pričom odkedy sa prosím ťa hodnotia ľudia podľa toho, akú stránku na internete navštevujú? (teda pokiaľ to nie sú čisto zoofilné či pedofilné alebo inak zvrhnuté stránky) pokec je normálny chat, je ich milión iných podobných. niektorí ľudia dokonca žijú úplne normálne a sem tam sa pozrú iba na pokec, ale to len z toho dôvodu, že nepoznajú nič iné, akoby internet mali využiť. znamená to, že sú niečo menej, ako ľudia, ktorí sedia takmer denno denne na birdzi? človeka hodnotím individuálne a nie podľa nálepky "pokec", "birdz"... to sa rovno môžeme začať hodnotiť podľa nálepky "slovkák", "černoch", "indián", "žid" a tak ďalej...



a inak je pre mňa novinkou toto:

"názor začína byť pičovanie vtedy keď ho verejne prezentuješ a ešte priamo pri danej osobe"

AHA!! takže podporujme ohováranie poza chrbát dotyčného alebo vlastne svoj názor neprezentujme vôbec, lebo to by už len čo bolo, aby existovala verejná diskusia a ľudia si menili názory.



teda neviem ako ty, ale to, že sem píšem, čo si myslím, pre mňa vôbec neznamená, že by som niečo proti vám mala, ja vás vôbec nepoznám, nepáčia sa mi možno vaše názory alebo akým spôsobom ich odprezentujete, tak na ne zareagujem. myslím, že mám na to rovnaké právo, ako má aj teny555 právo na napísanie akéhokoľvek blogu v rámci pravidiel.



nikomu nenadávam do kokotov, do sprostých kráv či naivných detí. tak nechápem, prečo to robíte vy smerom ku mne alebo k hocikomu inému.



a ak to robí niekto vám, prečo sa potom znižujete na jeho úroveň ,ktorá sa vám vlastne ani nepáči.
37 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 22:08
@36 wow konečne pár rozumných slov....pár
38 
 fotka
hajzelodkosti  1. 7. 2009 22:20
musim sa vyjadrit aj ja:



ja som napisal tiez par myslim ze dva? blogy o birdzi..preco? Lebo ma to sralo, sral ma system ako sere kazdeho...kazdy si to musi prejst, ale pochopil som, ze to nezmenim i ked by som chcel, ale neda sa to



pokec je zly a v com prosim ta? V tom, ze tam chodia ludia? Ludia chodia vsade, kde chodi vela ludi ako si si mohol vsimnut aj na birdzi sa vyskytuje cmuq a pod, ale tu to tak necitis pretoze toto nie je chat. Pozri sa do fora a primitvne temy hovoria za seba. V com je horsi pokec? Asi v tom, ze to je hlavne chat a take mikroblogy a pod su len future pokecu, ktore casom porastie do takych rozmerov, ze to bude plnohodnotny blogovaci system...Je to vsetko o case. Pokec rastie pretoze musi rast, konkurencia tu je v podobe facebooku i birdzu a inych a ked sa chce udrzat musi rozsirovat a prisposobovat sa istym trendom v soc. sietach to nie je o opakovani.



Ked si to tak zoberes co priniesol nove birdz? Fora, ankety, TS, blogy, nastenka - to vsetko tu uz bolo pred birdzom...nic prevratne len to, ze to co ponukaju iny ponuka birdz na jednom mieste co iny nie a ma svjsky pristup k uzivatelom. To je vsetko a picovanie, ze pokec je zly je blbost....
39 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 22:25
@38 nehovorim že pokec je zly, ale že birdz je trocha vyšší level, a to nemožeš popret, a len o nás a pohlade som pisal......ale ty máš tiež pravdu..zčasti



lebo názor že POKEC bude plnohodnotý blogovací systém je NONSENS...uznaj..
40 
 fotka
hajzelodkosti  1. 7. 2009 22:28
@depropex sorry my sme rovnaky? To nie a my picujeme? A co robis ty v com si iny? Len to, ze sa snazis kazdeho moralizovat a hovorit co je dobre a ked poviem, ze podla mna to je picovina tak hned urazam a hned som zly a ze maleho depropexa nikto nepochvali.



Mna povazujes za zleho, ale vobec ma nepoznas...ja ta nepovazujem za svojho nepriatela ani za zleho len chlapca, ktory sa stale este hlada a mysli si, ze on ma pravdu (to davas v kazdom blogu najavo a nehovor ze nie) a ze my picujeme.



Ja picujem na barz koho tu a v zivote by som nepovedal (i ked sa zo slabej chvile tak urcite uz stalo), ze je zly ci nieco podobne. Potrasem si s nim rukou a kludne mu do oci poviem co a ako nemam s tym problem a vec, ze so mnou by si sa nazivo asi bavit o takychto veciach nechcel.
41 
 fotka
hajzelodkosti  1. 7. 2009 22:29
@teny555 neni ziaden vyssi level...ako som hovoril ludia z pokecu zavitaju aj sem casom a vsetko sa to prefiltruje..neber to osobne ale mas moc naivne myslenie ak si myslis, ze birdz je vyssi level..mozno ale nie nadlho
42 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 22:34
@41 mam naivne myslenie????....pozri o čom píšem, čo tu tvorím...atd....



a priznávaš v poslednom dovetku že je, a hovor si čo chceš je, ked niekto povie že nie, tak on má naivné myslenie.....
43 
 fotka
hajzelodkosti  1. 7. 2009 22:45
@teny555 po prve bavime sa o tomto blogu nie o inych...ano co sa tyka birdzu si naivny...a to co pises to su blogy ehm sorry ale to zvladne napisat snad kazdy priemerny uzivatel na birdzi..nie je sa cim chvalit...su to jednoduche blogy situacii ktore kazdy prezil alebo pozna...nic specialne
44 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 22:51
@44 tcoje blogy o nič uspešnejšie niesu, takže čo si napisal plati hlavne o tebe ked už súdiš moju tvorbu....



považovat birdz za lepší ako pokec je naivne? vieš vobec čo znamená slovo naivne....lebo s tým to nemá nič spoločné, ani s mojim phľadom
45 
 fotka
teny555  1. 7. 2009 22:54
šlapol si vedla lenže priznať si pravdu by narušilo asi tvoje silné ego tak tu splietaš pičoviny aby si bol zas za najmudrejšieho, aspom že ten nick o tebe hovorí
46 
 fotka
depropex  1. 7. 2009 22:59
@grietusha opravujem, to pičovanie ani tak nebolo na teba ale skôr na ostatných vymenovaných.
47 
 fotka
depropex  1. 7. 2009 23:08
@hajzelodkosti chcel, ja si rád veci hovorím do očí a tiež hovorím každému to čo si myslím. som iný v tom že poviem svoj názor ale namiesto toho že by som mu povedal že je to napiču blog, radšej to vyjadrím štýlom " mne sa až tak nepáči" ... jednoducho ak sa niekomu niečo nepáči tak sa za to hneď nepobijeme. hajzelodkosti uznavam ze moralizujem ale urcite nie k horsiemu.
48 
 fotka
hajzelodkosti  1. 7. 2009 23:45
@teny555 ja nic nesudim a ani sa nechvalim svojou tvorbou je mi to uplne jedno ci je dobra alebo nie. To nie je moj zmysel zivota. A tvoju tvorbu nesudim len som reagoval nato co si napisal. Nesliapol som vedla to mas smolu dlasi mudrc ktory ma akoze pozna a bere si do svojej skurvenej adolescentnej huby moj nick Ako ty mne ja tebe pojebanec.



@depropex no vidis aj ja rad hovorim a piem co si myslim a zato ma sudis? Zato ty mne hovoris aky som? Aky si ty? Tam sa kukni na seba a ne na druhych.



Ty nechapes? Ale ja sa tak nevyjadrujem ani v reale. Ked je nieco napicu tak poviem ze to je napicu nie ze to je zle. Ja som sa s tebou nikdy nebil len tebe sa stale nepacia moje komenty jak tuta tomu kokotvi 15rocnemu najradsej by som po takych plul.
49 
 fotka
teny555  2. 7. 2009 09:28
@48 pluj po sebe ty úbožiak, na čo sa tu hráš ?? na dospelého??? zamysli sa čo píšeš......
50 
 fotka
hajzelodkosti  2. 7. 2009 12:45
@teny555 ja sa na dospeleho hrat nemusim tak si neotvaraj svoju hubu na mna...kokot jeden...a zamysli sa o com pises ty...milujem ked sa mi snazi davat mudrosti taky ako ty o tom aky som, co som, co robim a pod. Zacni od seba a potom ty mne nieco hovor...pis si retardovane blogy a basnicky o statsoch..neviem co si tym chcel povedat lebo napr. moj status je mi uplne u riti...tak ako pisem dnes pisem aj ked som sem prisiel a vobec mi nedviha ego daky status...to len takym individuam ako ty, ktory su´zavisli na dakej stranke ako je birdz...
Napíš svoj komentár