Porozpravam Vám príbeh ktorý stoji za prečítanie...

Pred mnohymi rokmi na dedine žilo jedno dievča hovorme jej ANKA, ona ešte však netušila ake bude mat nestastie v zivote

.Uplne na začiatku jej strašneho zivota jej zomrel otec, mavala nočne mory o tom ako ju chodi vyprevadzat domov zo zabavy.A to sa naozaj stalo na vlastne oci videla stopy v senhu ktore tam nemal kto zanechat bola noc a jedna ulica na ktorej byvali len oni...a tak jej mama mala domienku ze to bol jej otec a daval pozor po ceste domov z dedinskej zabavy..bolo to rok po tom ako zomrel.

Neskor jej zomrela matka druhy uder ktory ju zasiahol velmi kruto.No zvladla to bola uz predsa plna sily preskakovat zivotne udery.Tak sa teda pretstahovala do mesta kde si nasla priatela a mali spolu dieta tak sa teda musieli vziat...no po case mazel opustil ANKU a ona sa musela starat sama o seba a este aj o male dieta.No prebolela rana a ona si nasla byt, garsonku malu ale postacilo jej kym sa postavila na nohy a zacala si budovat svoje....

Neskor si nasla podnajom u takych milych starych mazelov no oni po case zomreli a tak si ANKA byt po case odkupila a zrazu zistila ze sa jej celkom dari nasla si robotu a zarabala celkom slusne.No prislo to najhorsie co sa jej mohlo v zivote asi stat.

Spoznala dalsieho chlapa(budeme ho volat (JOZEF) ktory sa jej zapacil.Ked spolu chodili vsetko bolo krasne vtedy sa jej nezdalo ze by sa snim nieco dialo.Prave naopak bola zalubena a opantana hlupym naivnym rozumom.
ANKA zas caka dieta tak sa teda museli vziat vsak co im ine ostavalo...????

Az v manzelstve sa JOZEF prejavil..vobec to nebol gavalier ani nic podobne co by mohlo pripominat taketo spravanie.Chodil domov spity vzdy ked prisiel domov z krčmy zmlatil ANKU do krvi vyhadzal vsetky veci zo skrin a potom jej povedal poupratuj to ty štetka.Za toto vsetko mohli chlapi v krčme ktorí davali JOZEFOVI rozumy do hlavy, že si nema nechat skakat po hlave od manželky atd.Tak samozrejme vzdy bola na veceru doma bitka.ANKA aj s detmi utekala s domu k JOZEFOVEJ matke ta ju prichílila a postarala sa aj o deti JOZEFOV otec chcel dohovorit synovi no JOZEF ho nepocuval,bil ho, ziapal po nom - no nic mu nepomohlo.ANKA navstevovala nemocnicu castejsie ako bolo mozne.Modriny jej posypali cele telo no ona bola stale silna.

Prosila susedou aby jej pomohli, chceli jej pomoct aby sa rozviedla no ona sa rozviest nechcela..chcela pre svoje dieta otca...ALE ZA KAZDU CENU???? Vyhodila ho zu domu no on ju potom odprosoval ,,už taky nebudem .. ale vždy sa to obratilo na tu horšiu stranku .. Bil ju dokonca aj ked bola tehotna.Strasne sa bala o diet ako to dopadne ci sa mu nic nestane, mala strach...Citila bolest chcela skoncovat so zivotom no pretrpela to.Raz nazbierala vsetku zlost v sebe a ked sa vracal domov ..vymkla ho.Na dalsi den vymenila kluce a podala o rozvod.Od vtedy ju sledoval kazdy jej krok zas tam bol strach ..Cakaval pred domom kym mu niekto neotvori vchod aby sa mohol dostat dnu, kopat jej do dveri a kricat..No ANKA bola silna...nevzdala sa.Rozviedli ich teraz posiela JOZEF peniaze na deti a ANKA je konecne spokojna ma dve dcéry ktore ju maju nadovšetko radi ..Akonecne ma pokojny zivot.


Tymto pribeho chcem povedat len to ....že i ked su prekazky akekolvek da sa ich prekrocit a pokracovat dalej...Len sa treba snazit a dufat v to lepsie ...

 Blog
Komentuj
 fotka
55lienka  26. 6. 2007 11:57
Mno čo dodať napíš knihu.. ten koniec je pekný ukončeny
 fotka
smajlaa  26. 6. 2007 13:59
uuu a to sa fakt stalo??krute
 fotka
rachel  26. 6. 2007 14:15
no veru zivot je kruty..
 fotka
moje  7. 9. 2007 08:41
mam novy nick ... moje
Napíš svoj komentár