Nakoľko je to moja obľúbená skupina a vydáva ďalší album tak som sa rozhodol vám trochu napísať o ich novej pesničke Burn it down ... a pripravovanom albume Living things. Veľmi sa teším na nový album no najprv rozoberieme pesničku Burn it down. BTW práve ju počúvam a som z nej nadšení.

Pesnička nesie v sebe veľa prvkov. Nedá sa určiť presne o aký štýl sa jedná. Repovanie plus Chesterov spev ale takisto aj elektro klávesy ktoré sú zatiaľ (neviem ako pre vás) u LP-čkárov celkom nové. Klip k pesničke ktorý je na youtube.com je len obraz chestera ktorý sa otáča kol dokola a Chester je ako keby spálení což by dosť sedelo k názvu pesničky Burn it down čo v preklade znamená Vypáliť to. Možno časom sa dočkáme aj normálneho klipu k tejto slasti. Ak sa však pozorne započúvate do slov pesničky tak sa v nej spieva (Ako v skoro každej LP-čkárskej pesničke) o dolámaných citov nejakou dámou pravdepodobne .

Preklad refrénu:
Staviame to aby sme to rozbili späť. Staviame to znova späť a nemôžeme sa dočkať spáliť to až do zeme!

Bol som jeden s tých šťastných 5 000 fanúškov ktorý si to vypočuli ako prvý. Počúval som to ešte v škole na hodine Elektroniky. (Nepovedzte to ale nikomu ).

A teraz k albumu. O ňom neviem mnoho len to že má uzrieť svetlo sveta koncom tohto roku. Mike Shinoda prisľúbil, že sa pokúsia v niektorých pesničkách vrátiť trochu na začiatok ale nie moc. Aby sa nestratilo to zaujímavé čaro že s čím vyrazia vpred tentokrát. Ani mňa by nebavilo počúvať od nich pesničky stále v takom istom podaní. Takisto hovoril, že každý v ich skupine má úplne iné zameranie v štýloch. Asi preto ich tak neskutočne niekedy žeriem.
Ale ešte jednu vecičku tu mám pre vás... a ňou je track list songov ktoré sa asi objavia na novom albume Living things (žijúce veci).

Lost in the echo
In My remains
Burn It down
Lies greed misery
I'll Be gone
Castle of glass
Victemized
Roads untraveled
Skin to bone
Until it breaks
Tinfoil
Powerless

To je odo mňa všetko. Chlapíkom z Linkin parku držím palce (a dúfam že som neni sám) aby sa im tento album podaril čo najlepšie. Nesmierne sa už teším a na 100% si ho kúpim.

 Blog
Komentuj
 fotka
chidori  16. 4. 2012 17:30
album vyjde 26.6.
Napíš svoj komentár