Sfilmovaná Rohanská jazda na mňa pôsobí určitým dojmom, o ktorý sa teraz podelím.

Ide o čistú symboliku. Obliehaný Gondorský hrad je naša duša.

Škreti sú démony, fantómy, zlé energie, nízke sklony v nás a samozrejme potulujúce sa zatemnené a zblúdené duše mŕtvych.

Vojsko je naša túžba po Svetle, po výťazstve Svetla v nás, po čistote srdca. Vojsko je aj duchovná pomoc, kedy naozaj príde posila z výšin, nejaký duchovný posol alebo aj nebeské vojsko!!! Človek je prieplavom Sily Všemohúceho, tým je aj vysvetlený dej, prečo hŕstka Slovenov v dávnejších dobách pobila celú armádu.

A teraz príde to najťažšie – boj. Boj v Rohanskej jazde za víťazstvo Svetla v nás je symbolika nášho skutočného boja s vlastnými necnosťami, démonmi a zlými sklonmi.

Je našou povinnosťou bieliť svoje duševné rúcho od zlého. Každá necnosť je vlastne démon, reálne existujúci. Napríklad hazardný hráč si svojim chcením a myslením vytvoril určité množstvo démonov, ktoré na ňom visia a nutkajú ho ku hre. Zákonom rovnorodosti (Vrana k vrane sadá) si takýto človek môže k sebe pritiahnuť aj cudzích démonov. Alebo aj zblúdené duše, ktoré za života holdovali hazardu a teraz ich to neodolateľne priťahuje práve k takémuto človeku. Prečo? Lebo keď tento človek začne hrať, pociťuje určité vzrušenie z hry a toto vzrušenie je energia, ktorou sa pasú zblúdené duše ale i démoni. Démoni sú tak čoraz silnejší a zblúdené duše premeškávajú čas svojho vlastného vývoja.

Túžme teda po naozajstnom BOJI! Po boji s vlastnými sklonmi, ktoré nás škaredia. Staňme sa víťazmi! Len v čistote a láske je naše víťazstvo!

Screenshot

 Videoblog
Komentuj
 fotka
narazuvzdornaa  19. 6. 2015 19:33
Ctjb
Napíš svoj komentár