Ešte je streda. Stifut zas pred spaním vypil celý objem cocca coly a má v sebe viac kofeínu ako majster sveta vo vodnom slalome. Bohužiaľ stifut si nevie ani predstaviť ako vypadá vodný slalom tak je jeho existencia dosť ohrozená, keďže je v podobnom stave a zároveň o tom nevie – delírium života dalo by sa nazvať, ale o tom bude ďalší básnický text napísaný opäť pod stifutovým nočným šialenstvom, aj napriek tomu že sľúbil že v podobných stavoch už pero do ruky nechytí. A sľub aj dodržal, lebo momentálne mláti do klávesnice jak šialený a suseda ebola opäť volá pánov požiarnikov ktorý aj tak nedorazia k nám skôr než stifut prestane písať o sebe v tretej osobe ( logika ???..kdeže, nesnažte sa...).

No poďme k téme. A tou je sekundárny efekt cocca coly na organizmus jedinca veku 19. rokov, bytom v Bratislave. Sekundárny efekt ktorý zaručuje časté návštevy wc o tejto peknej hodine vlkou ( apropo, nabudúce sa vyjadrím k rovnako mennému filmu pána Ingmana Bergmana ). Samozrejme stifut, stále vyčkávajúci príchod požiarnikov píšuc o sebe v tretej osobe, našiel po tom čo sa na vécku ( ďalej v narnii ) pobil s niečím čo malo viac nôh než koliesok v mozgu, no skrátka našiel časopis. Nie len tak hocijaký, dokonca šarm.

OOOOoooo pomyslel si stifut, stále o sebe píšuci v tretej osobe lebo požiarnici ešte nedorazili. A tak začal listovať. Dokonca nalistoval pár zmysluplných vecí. Že vraj v Amerike žijú ľudia...hmmm to sú mi veci...hmmm sexi kočka v dosť divných šatách, asi nikdy nepochopím najnovšiu módu ( alebo jak stifut vraví, nehľadaj umenie tam kde nie je )


Aha....mám to. Narazil som na prvú flešku, vec vyskytujúcu sa v hojnom počte vo všetkých prekladoch brava a asi aj týždenníku star.....normálne že som našiel fotoromán. A teraz začínam pochybovať, či to nebol nový čas pre ženy. Čo už, bulvár ako bulvár ( stifut, stále píšuci o sebe v tretej osobe kvôli lenivosti požiarnikov, si zrovna ide pustiť hudbu a navštíviť narniu, pretože tento blog obsahuje viac reklamných názvov ako tá vec ktorá mala viac nôh ako koliesok v hlave - logika ???..kdeže, nesnažte sa...).


Fotoromán. Odvodené od slov foto a roman. Niečo strašné. Dokonca aj bravo má lepšie príbehy na aký som narazil zrovna tu. Dokonca ja by som to dokázal vyrobiť ako fotograf, ktorý asi opustil sféry fantázie, fotograf živiaci sa pravdepodobne fotením aktov a modelingov, fotograf ktorý dovolí rádoby fororománohercom ( toto slovo mi slovník odmieta uznať, ale my vieme že stačí len pravý a lavý klik a hned to bude lepšie, buhahahhahaaa), aby sa pozerali priamo do objektívu. Zvládam takéto lacné sračky akými sú fotoromány, ale toto ma dorazilo. Žiadni profesionálny prístup, dokonca buchty ktoré tam piekli boli kúpené v reme ( dalšia reklama, tomáš ma vyhodí z birdzu ale to je jedno, pretože aj tak budem mať birdztričko ktoré mi dorazí až o pol roka pretože som uviedol zlé PSČ ), teda tie buchty, ktoré tam piekli, boli kúpené v reme . A pritom ten fotoaparát ktorým to robil bol taký nádherný....


Tento blog ale nemal byť o fotorománe pre ženy, ktorý stifut, píšuci o sebe stále v tretej osobe lebo požiarnici sa ešte nezviezli po tyči dolu – inak zaujímalo by ma či aj na Slovensku sú také tyče – ešte nedorazili. V šarme alebo novom čase pre feminálnu zložku nášho obyvateľstva, ktoré občas stifutovia vybojujú z rúk niečoho čo má viac nôh ako koliesok v hlave, bol článok a škole. A prvé slová zneli: Mama má Emu, abeceda zjedla deda....


Abeceda zjedla deda? Čo to kurva je za slovné spojenie?. Preboha jak sa môžu malý haranti ,ktorými bol aj stifut skôr než ho prvýkrát navštívili požiarnici, učiť o tom jak základ našej slovenčiny si pochutnal na penzistovi?

Abeceda zjedla deda. Čo sa to preboha učíme?. Určite ste to počuli, ale nikto z vás sa nad tým nezamislel ( pokiaľ neprišiel stifutman a nenapísal nezamyslel s i ). To je niečo jak zlatá brána:

Zlatá brána
Otvorena
Blablablabla
Blablablabla
Kto do nej vojde
Hlava mu zojde
....

????WTF????

Nie lepšie je ???? ČTK ????? ...

Ach jo, za to aj tak môžu komunisti....fajn, stifut, keďže sa nedočkal požiarnikov, ide znova do narnie a potom do hajan.....čuuuus






logika ???..kdeže, nesnažte sa...

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas  3. 10. 2007 23:53
 fotka
anzu  4. 10. 2007 16:45
pamatam sa ked som bola mala a snazila som sav tej riekanke najst logiku, lebo sa mi zdala strasne blba...asi som bola genialne dieta
 fotka
visions  6. 10. 2007 03:45
velmi zaujal styl...putave...
 fotka
respect_is_the_best  7. 10. 2007 21:24
dobrééééé respectik chváli
Napíš svoj komentár