Hmmm, mal to byť dlhý blog, ale prepáčte, nebude. Akosi nenachádzam slová.

Ale strčím sem aspoň definíciu, ktorú som našla na svojom starom blogu, čo som písala pred dvoma rokmi. Mám pocit, že stále na mňa pasuje.





(Vždy som mala pocit, že som vlastne rozdvojená osobnosť. Ako keby som mala dve duše, ktoré sa medzi sebou prebíjajú.

Jedna z nich je Ivi. Jednoducho Ivi. Je to bezstarostná, netrpezlivá a energická osôbka, ktorá oslňuje svojím sebavedomím a nezvyčajným sarkasticko ironickým humorom. Ivi rada fajčí, hrá sa na frajerku a je jej jedno, čo má na sebe oblečené (hlavne nech to má výstrih). A aby som nezabudla, Ivi je živočíšna a vášnivá. Tvrdí o sebe, že nemiluje, že to nedokáže. Smeje sa na vzťahoch a považuje ich za hlúpe. Je tu len ona a fyzická potreba. Miluje sex. Je to nymfomanka a šuká všetko čo sa hýbe bez ohľadu na pohlavie, vek a finančný príjem. Vrhá sa do všetkého po hlave a je odvážna. A aby som nezabudla, je to chlap.

Druhá, tá ,,lepšia", je Ivka. Jednoducho Ivka. Je milá, utiahnutá, hĺbavá, vystrašená, melancholická a pesimistická. Pre svojich priateľov je schopná obetovať všetko, ochotne ich počúva a nechá ich vyplakať na svojom ramene. Je bútľavou vŕbou, i keď ju to ničí. Nerada ubližuje, nerada klame. Nemá pud sebazáchovy. Nevie povedať nie. Nechá sa využívať. Plače, je náladová a stále sa za niečo ospravedlňuje. Má v hlave chrobáčika neistoty, je hysterická do špiku kostí a má strach zo zajtrajšieho dňa. Ivka sa oblieka decentne, do košielok, blúzok a šálov. Nefajčí a poctivo sa stravuje a pravidelne cvičí. Ivka sa málo smeje. Skoro vôbec.
A čo je hlavné, Ivka verí v lásku a túži niekoho milovať. A rada vracia lásku späť.

Skúste roztrhnúť elektrické vedenie a prestane vám fungovať celý systém.)



Dneska som v sebe objavila ďaľšiu podivnú osôbku a jej stránku. Takže som vlastne ztrojená osobnosť. Volá sa Ivana.

A je to piča.
Ale o nej nabudúce.

 Blog
Komentuj
 fotka
majo16  28. 4. 2012 21:52
mám rád tvoje blogy ale z tohoto mám čudesný pocit :/
 fotka
mirkova  29. 4. 2012 09:55
každý máme v sebe nejakú tú piču/kokota otázne vždy je, koľko priestoru im prenecháme
 fotka
vreskot000  20. 1. 2018 13:58
je to písane už dlhšie. pravdepodobne si už dozrela na takéto čosi...
Napíš svoj komentár