pod vplyvom atmosféry či liekov a rozličných kvapiek a "oblbovákov" človek nie je moc tvorivý...
OH FUCK...

Konečne som sa posadila. Na tú väzenskú posteľ v cele, oblečená do väzenského mundúru. AU... nemôžem nič. Pri prehltnutí či nebodaj kašlaní nadobúdam potrebu jebnúť do seba ďalšie kvapky proti bolesti. Hmm. Ale sestričky mi ich zrejme nemôžu dávať každé 4 minúty. Keď už sme pri sestričkách, stihli sa už aj vystriedať... Namiesto Reginy je tu nejaká dievčina na spôsob tety Ďaďovej. Fuck. Roztápa sa mi ľad na krku a každý na mňa jebe. I mean, nie sestričky, ale „priatelia“.

Oh, taká veselá atmosféra...Aby som prebila to neznesiteľné ticho, pustila som si In Flames. Ešte ma nik neprišiel zdrbať a to mám otvorené dvere. Tak snáď je to OK.

Akurát hrá nejaký ich slaďák a vidím pľúcne oddelenie. TO pľúcne oddelenie, kde starký pomerne často ležal v posledných mesiacoch jeho života. No, vtedy to už nebol život...

FUCK aj s mandľami. Som tu sama na izbe(!), nemôžem jesť, piť, bolí ma chrbát jak sedím opretá o stenu a všetko spojené s krkom či ústami ma bolí. Jebať takúto robotu. Btw naskytá sa mi zaujímavá otázka. Regina mi poobede tvrdila, že zajtra ráno už budem normálne raňajkovať. Môže to byť pravda? (nepoznáte Reginu, ona rada ojebáva Nuže, je jediný spôsob, ako to zistiť: vyčkať do rána. A to ma privádza k druhému problému. Ako stráviť ešte cca 12 hodín aby ma dovtedy nejeblo? Šak je teraz okolo pol siedmej. Nemôžem ísť teraz spať. A aj keby, šak doboha nezaspím...!

PIŠTA!

PIČE! Práve som do seba násilím dala dva mini glgy vody a mám pocit, že ma ide odjebať. AU.
Späť k veci. PIŠTA...! jeba, takto pred 24 hodinami (ináč, akurát som prišla na to, že je vlastne 19:10) sme sedeli v „BAR, HERŇA“ a rozoberali vesmír... On je v tomto jak Mikič. Na každej hovadine sme sa pohádali. Ale aspoň to boli plnohodnotné debaty... A potom Kuzmínko. Pekla, keby som videla aspoň náznak záujmu, možno by som niečo podnikla... ale takto..? neviem. Idem mu napísať. Len tak... Veď mám dobrý dôvod. Ležím v nemocnici a nudím sa...
NIE Táňa! Vplyvom práve hrajúcej presničky alebo čoho dopekla sa mi začína zdať, že sa namotávam. ŽIADNE TAKĚ...

 Blog
Komentuj
 fotka
sprejerka01  19. 8. 2010 19:30
fii no ja keď som ležala v nemocnici tak som nemala ani len najmenšiu chuť pisať blogy želam ti skoré vyzdravenie
 fotka
ssnehulienka  19. 8. 2010 21:29
@sprejerka to som bola "len" vyberat mandle a uz so msa dost nudila tak som proste len pisala to ani nie je blog
Napíš svoj komentár