Takých ako on je málo. Vlastne, nepoznám nikoho takého.


Je skvelý. Úžasný. jedinečný. Pozorný. Vtipný. Milý. A mnoho ďalšieho.


Keď sa stretneme, vyobíma ma ako nik na svete, dlho a silno, povie mi ako krásne voniam a usmeje sa. Volá ma "kočka" či "lásko". Pýta sa, ako sa mám, pretože ho to zaujíma. Pozorne počúva. Venuje mi toľko krásnych úsmevov.


Keď zbadá, že som na rozpadnutie, pritúli si ma ku mne a dlho nepustí. Počká, kým sa vyplačem a vylieči ma úsmevom. Povie, že všetko bude zas dobré.


Nikdy si nič nevyloží zle. Ani keď prídem za ním na opekačke 450x, hodím sa na neho a hovorím, ako ho strašne zbožňujem. Možno aj preto, že ďalší týždeň to zas robí on.


Prihliada na moje potreby, je tolerantný a chápavý. Keď vidí, že sa pri jeho kamarátoch necítim dobre, okamžite sa vyhovorí a odídeme. Nikdy sa na mňa nenahnevá, aj keď viem byť odporná.


Je otvorený všetkým šialeným nápadom. Ozýva sa mi, vynakladá energiu na to, aby so mnou trávil čas. Aj keď rozprávam dlho a nudne, nepreruší ma a počúva. Vždy sa snaží pomôcť mi.


Môžem ho pozvať k sebe domov na noc a nevysvetlí si to inak. Môžme ležať v mojej posteli polonahí a pripití, pozerať Friends with benefits a aj tak sa nič nestane.


Vo vlaku si na neho môžem provokatívne vyložiť nohy bez toho aby po mne divne zazrel, môžem mu ukradnúť mikinu a nevadí mu to.


Akceptuje ma takú, aká som. Aj keď som pošahaná, cholerická, melancholická, nudná... Hocijaká.


Aj tak ma zbožňuje.




Toto všetko mohlo vyznieť naozaj všelijak.


V skutočnosti je to "len" môj najlepší priateľ. Čo je možno trochu zvláštnejšie, môj heterosexuálny/verte mi, viem čo hovorím/ najlepší priateľ.


Nikdy som nemala pri sebe nikoho, ako je on. Tohoto človeka si neskutočne vážim. A to, čo je medzi nami dvoma budem ochraňovať ako sa len bude dať. Pretože prísť o niečo takéto by bolo jednoducho zdrvujúce.


kissing_heart:

 Blog
Komentuj
 fotka
firestorm  21. 8. 2012 23:42
Hm...som dojatý...
Napíš svoj komentár