Okolo mňa vládne chaos a neporiadok. Ale to nevadí, pre mňa je to najkomfortnejšie. Vo vzduchu cítiť(okrem predýchaného vzduchu a kávy) napätie kvôli zajtrajšiemu dňu. V septembri by som čakala všeličo, ale nie, že pôjdeme rovno reprezentovať Slovensko prosti Čechom. Ale bude to skvelé.
Zabezpečiť ešte treba kvantum vecí a to je tá pravá chvíľka na kávu a kúsok aktívnej prokrastinácie.
V hlave mám totiž aj pomimo zajtrajška veľmi veľa myšlienok týkajúcich sa osobného života, ktorý posledné obdobie ,bohužiaľ či chvalabohu, upadol do úzadia.
Skúsim vyňať základné myšlienky, ktovie, čo z toho nakoniec vzíde...


Ľudia okolo mňa sa momentálne delia na niekoľko skupín a kategórií.

+ON, ktormu nedobrovoľne už nejaký čas, avšak nie dlhý, venujem každú voľnú, ba i nevoľnú chvíľku. Teda... myšlienke naňho. V hlave mám Fear of the dark a ten exaktný moment niekoľkých sekúnd, jeho tričko s presne tou piesňou, stojac oproti mne mi venuje ten najkrajší úsmev, aký som kedy na človeku videla(naozaj, je to krásny úsmev). Pobozkám ho a sledujem, ako sa môj úsmev pretaví do jeho a zas naopak. Hovorí mi o tej piesni, práve hrá, tá melódia, tá, ktorú som odvtedy nedostala z hlavy.
Vyjadrenia ako "vieš, že na to nezabudnem. Bolo to krásne" moc nepomáhajú...

To všetko a predsa nič. Ach.


+ON. Iný on. Pred časom všetko a ešte viac, teraz všetko, nič... Všetko a nič a nič a všetko, vzdala som sa myšlienky, že raz prídem na to na základe akého princípu raz vo mne vyhráva jedno, raz druhé. Faktom však je, že ho nikdy od seba nepustím. Je to priateľ. Vlastne nie, nejde ho klasifikovať, je to on a potrebujem ho ako nikoho na svete. Avšak celkom neviem ako konkrétne. Časom sa to snáď dozviem.



+množina ľudí mužského pohlavia s jednotným pomenovaním ON. Chalani/chlapi/muži, pri ktorých by mi stačilo lúsknuť prstom na zbavenia sa môjho sexuálneho deficitu. Tak chcem a zároveň tak veľmi nechcem. Milujem svoje vnútro alebo čo je to za to, že mi to nechce dovoliť.



+množina (i keď neviem či množina, veľmi málo jedincov) persón mužského pohlavia, ktorí mali také bohovské nešťastie, že ma začali mať radi až príliš. Neviem prečo ani ako len viem, že trpia a čiastočne tým trpím i ja. dali by mi tú lásku, ktorú tak potrebujem a predsa by to nebola láska.



+Ona. Tá, ktorú mám chuť miestami zavraždiť, tá nezodpovedná mrochta. Ktorá však pri mne stojí už dlho a zbožňjem ju veľmi, naozaj veľmi moc. Nedám nikomu.


+množina úzkej skupinky ľudí bližšie neurčeného pohlavia nazývajúca sa veľmi, veľmi blízki priatelia. Od vyššie uvedenej ich delí len kúsoček a pre týchto som tak rada na tomto svete, ten pocit potrebnosti a toho vetkého je skvelý.


+viac menej priatelia. OccasionalLy si zdelíme udalosti naších životov majúc dôveru voči našej schopnosti udržania tajomstva, avšak to je asi všetko.


+kamaráti. Veď viete. Fajn ľudia.


+muži/chlapi/chalani, ktorí zrejme nemajú poňatie o mojej existencii ale ja občas mám o tej ich. Ach. občas zabolí.


+platonické, nikdy nepoznané, poloimaginárne lásky.
Chalan, ktorého som vídavala vo vlaku.
Chalan, s ktorým chodím vlakom tuším každý pondelok.
Chalan, ktorého občas stretnem keď utekám na vlak.
spoločný činiteľ? Vedomosti mám o nich len vykonštruované.


+rodina. Veď viete, tých sa nedá zbaviť. Ale nie. jednoducho rodina. Tú vám nevie nahradiť nik...


+internetoví kamaráti. Niekedy vedia pomôcť viac ako tí ozajstní, ktovie prečo...





/keď prídem na to, aký bol zmysel tohoto blogu, určite dám vedieť/

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  14. 11. 2012 14:07
prepac ale tymto si ma rozosmiala



+množina ľudí mužského pohlavia s jednotným pomenovaním ON. Chalani/chlapi/muži, pri ktorých by mi stačilo lúsknuť prstom na zbavenia sa môjho sexuálneho deficitu



to sebavedomie mas asi az prilis zdrave
Napíš svoj komentár