Potrebujem sa posťažovať. Pôvodne som sa veľmi chcela posťažovať na moju momentálnu situáciu v osobnom živote. Ale je to príliš osobné, smutné a komplikované. Takže sa idem sťažovať na môj momentálny "bežný deň". Už to trpá týždeň a ešte to potrvá do pondelka.

Teta s ujom a sesternícou odišli na dovolenku. vlastnia (hrozným množstvom haraburdia zaprataný) dom, ktorý postupne prerábajú tak, že sa tam dá existovať, ve izby, kuchyňa, kúpeľňa... no na záhrade majú 5 dospelých psov a 8 trojtýždňových šteniat. Chovná stanica. Zameraná na beagle. Ešte je tam jeden Baset a Jeden bavorský farbiar. Ktorý (ktorá) má momtálne 8 farbiarčat.

Keďže som tam pred časom trávila hodne času, pristúpila som na to, že sa im na necelé dva týždne o to všetko postarám. Jo jasné, ešte mám kľúče od ich bytu a dvoch áut.

Takže k tomu môjmu dňu!

Závisiac od tooh či sa idem vyspať domov alebo spím tam.

Vstanem. cca 10hod. Varím krupicu. Kŕmim malé.

4 hodinové voľno. Buď ma príde niekto pozrieť, aleob musím utekať ku starkej, alebo utekám ku doktorke, alebo si idem dať domov sprchu... Vždy je čo.

o tie 4-5 hodín po prvom krmení kŕmim znova. celý proces zopakujem. Ešte stále je to tak, že viac kaše ostane na nich ako zjedia -.- patlám sa s nimi hodinu, veľké odložím nech môžu byť drobnunké pri mamči.

To už je čas na krmenie veľkých. Pustím ich, nechám sa doskákať, kontrolujem aby neušli (keď zle kontrolujem, potom hľadám po polke mesta), čistím koterce, dolievam vodu, kričím po nich, hrám sa s nimi... V tomto čase bežne volá Peťo (jedno veľké ďakujem) čo obyčajne tvorí prvý kontakt s človekom za ten daný deň.

Keď skončím s veľkými, je tak sedem.

Hell fucking yeah! Mám asi hodinu času!!! Rýchlo do seba niečo nahádžem, zapnem ntb, čeknem sociálne siete... ej, a je čas variť krupicu!

Ale počkať predsa, zabudla som dať Cetty granule /poliať kvety /vysypať niečo do popolnice / nájsť nejaké drevo / umyť riad /umyť misky / 100 iných vecí...

kým sa dobabrem s drobcami, je pol deviatej.

Idem domov či ostávam?

Ak ostávam, zasadnem k ntb a skajpujem. Hlavne aby som sa s niekým zhovárala. Mohla by som sa aj s tou srnkou, ktorej hlava visí na stene, no ale predsa... čiže... Kajo/Marek/Saša/whoever else...

Nejaká tá Californication a pocit pokoja... poplačem si ako mi je na nič a o jednej začnem premýšľať nad tým, že je možno čas spať...




dnes to všetko vyplnili 4 hodiny korektovania knihy pre šéfa, zachraňovanie všetkého pred prietržou mračien, zmoknutie na milion krat, volanie veterinarovi kvoli šteňatu...


A zabudla som, toto všetko robím s angínou a zápalom močových ciest!! A súkromným životom v rozklade...


Už nech je pondelok.


Ale zas, keď vidím tie malé bzdochy celé od krupice papkať z tých krpatých misiek... Vtedy to má zmysel...

 Blog
Komentuj
 fotka
azel  19. 7. 2012 23:55
Máš tam veľmi prenikavú a surovú červenú, takže to dosť ťahá oči.



Okrem toho tam máš toho dosť veľa a veľmi ma to nezaujalo.



Trebárs 2*
 fotka
ssnehulienka  19. 7. 2012 23:58
@azel je fajn, že ot hovoríš, je fajn počuť názor. Ale rozhodne to nebolo písané za "účelom predaja"
 fotka
azel  20. 7. 2012 00:06
Veď jasne, každý píše za účelom, za akým chce
 fotka
storm8  20. 7. 2012 00:39
Mne sa to páči ... tie tvory musia byť úžasné ... no jedine prekusnúť a nejak prežiť do toho pondelka ... držím palce teda!
Napíš svoj komentár