Neviem z ktorého kraja začať, veď ja už ani neviem, ak osa píšu blogy čo som to tak dávno nerobila Ale k veci...

Naozaj sa teším faktu, že rpechádzam prerodom na optimistu lebo byť v takejto situácii v období pesimizmu, to by so mto znášala diametrálne odlišne.

Hej, sú aj horiše problémy... niekomu sa zabijú rodičia, niekto má rakovinu, niekto nemá ani na jedlo... Ale mňa trápi toto! Pre niekoho absolútne zanedbateľný problém, pre niekoho ani nie.

Otázka znie, čo ma vlastne trápi? Ahá, asi nejaké zrýchlené objavovanie faktu, že život nie je taký jednoduchý, ako sa opisuje v rozprávkach Ale o to krajšie je potom nájsť tie skvelé veci

Riešiť tu dosť osobné problémy by bol oasi hlúpe. Tak to asi nejdme robiť. že?

Teraz by som šla na čajík k Blche! (na poslednom čajíku sme stiahli 4 flaše z ich "vínneho sklípku traja ) a chvilku jebkať na všetko. Ale ono sa to vlastne dá aj bez toho ,že sa zjebem ako doga! Há, prvý zapametania hodný bod, ku ktorému som dospela.

Well, the thing is... Láska vám je super vec. Ale nie je zrovna jednoduchá. (To je novika, čo?)

Keď to nie je partnerova neistota v citoch, tak su to jeho zdravotne problémy, alebo nálady jeho mamy, alebo fakt, že sa správa dsoť nahovno a potom sa samozrejme nemôžme vídať. Ak ono... stáva sa. Išla som do vzťahu na diaľku, musela so mrátať s tým, že sa nebudeme vídať zrovna často. Ale vyššie spomenuté záležitosti robia ten vzťah ešte o dosť komplikovanejším... Ono skôr ma serú veci, ktoré sú ovplyvniteľné ako správanie pána xy voči parental authorities, alebo jeho nezodpovednosť a lenivosť a také podobné veci. To že som ho koľkokrát nemohla vidieť, lebo mu bolo fakt zle či musel ležať albo čo, nad tm nechcem uvažovať. Každý z nás može ostať v rovnakej situácii, on si to tiež nezvolil dobrovoľne.

No prepáčte, krva mňa fakt serie, čo robí! Áno záleží mu na mne, ľúbi ma ale keby to dokázal uplatňovať aj v iných veciach§ Akože "ľúbim Táničku, idem s tročka snažiť aby som mohol byť s ňou či aby sa zas netrápila" . Veď hej, utopia Ale možno ani nie. A to je to ,že nie som schopná odhadnúť, nakoľko sa s tým dá hýbať.

A fakt mám dosť dní, keď mu je zaťažko vôbec sa ozvať, pol dňa odpisuje na jednu sms a ignoruje fakt, že by som bola rada, keby sme is zavolali a porozprávali sa! (faktická poznámka: nutné uviesť, žw tieto dni nie sú zďaleka ojedinelé...)

Zámer číslo dva: Mám nezodpvoedného, lenivého, nespoľahlivého, a čo vlastne ešte..? chlapa, ktorý ma až nebezpečne často štve, poprípade som len smutná. !

Tak! Toto som musela vykričať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myslela som si, že napíšem aký je hrozný a bude to, avšak pri písaní zisťujem, že neviem, prečo vlastne takto pindám hej, to všetko mi vadí... Ale keď on vie byť taký zlatý, pozorný, milý, chápavý, milujúci, vtipný, skromný, ...

NO hej, vždy môže byť teda aj horšie. nejaká baba by to zrejme už dávno odrbala, no mne akosi stačí, že viem, ako ma ľúbi, a že má ochotu niečo spraviť pre to. A ako veľmi mu na mne záleží... Call me naive, I don´t care bitch

A pre tých, čo si to nevedia premietnuť do reality: chodíme spolu cez 8 mesiacov. Zoznámili sme sa tu na birdzi. Momentálne sme spolu neboli už štyri týždne, tento víkend s ním nebudem zrejme tiež. mama nepustí. A ja ju plne chápem. No. 4-5 týždňov teda teraz. Ak to nebude ešte viac. Sme 200km od seba. Čo zas nie je tak hrozne veľa.

A vydržali sme 8 mesiacov! a ešte koľko vydržíme! ak máte pocit ,že by ste bez svojej polovičky nevydržali viac ako týždeň, nie je to pravda. A ju/ho seriózne ľúbite, nerobí to ta kveľký problém.

Píšem tento pritrtkaný blog, píšem ako opitá, cití msa ako opitá, som z ovšetkého znechutená a unavená a napriek veciam, čo som tu napísala, hrdo vyhlasujem:

môžem ojebať všetky veci, ktoré sa dajú nazvať prekážkami v našom vzťahu. Ako tak počítam, stále mám pocit, že aj keď ma serieš veľmi často, stále mi dávaš viac ako berieš. A to je jediné, čo je pre mňa naozaj dôležité. Takže sa poserte so všetkými vašimi pseudovzťahmi, ja som hrdá na ten svoj, a na svojho chlapa, ktorý je skvelý až to je podozrivé len sa hrozne podceňuje, a... kde som to skončila? Aha, no. už vlastne nič. Ja len, že som šťastná aj keď by mi veľa ľudí povedalo, že toto by nevydržali.! A môžete závidieť.

Ak tento blog poslúži ako motivácia pre váhajúcich, budem len rada. priatelia, treba veriť a zotrvať. V tom je to!


Venované chlapovi, ktorého nechcem menovať. (lebo som ho tu ohovárala

ĽÚBIM ŤA
ty moja trúbka, ty moje ňuňu, ty moje všetko.
Tvoj sovietsky traktor, tvoje bambulátko


 Blog
Komentuj
 fotka
lukeeusk  18. 6. 2011 02:20
fajňňéé... musím skomentírovať, melmanove ruky, svedomie, (huba tá zasa vraví ked nepíše ) nedovolia nenapísať!
 fotka
kikush25  18. 6. 2011 14:06
Sovietsky traktor úžasné
 fotka
ssnehulienka  18. 6. 2011 14:30
@lukeeusk a ot je vsetko, co si chcel podotknut hej?



@kikush25 každý má iné oslovenia..
 fotka
lukeeusk  18. 6. 2011 17:55
noo vieeš, čo ti budem viac vykladať ale, otázky môžeš položiť kludne... ja rád
 fotka
horsiq  6. 7. 2011 18:50
@kikush25 : ona sa naň podobá tojšto vo veci



@ssnehulienka : nebudeš ho menovať ale povieš mu aby si to prečítal totenhót
 fotka
ssnehulienka  6. 7. 2011 19:35
@horsiq s tym sovietskym traktorom, to ti dakujem za kompliment teda...



a napisala som nebudem menovat takze keby si sa neprezradil, nevedelo by sa kto

a myslela som, že na to povieš aj niečo iné...:/
 fotka
kikush25  11. 7. 2011 21:45
@horsiq jaj, tak sa vám do toho nebudem starať
Napíš svoj komentár