Stretkoidná Soraya teraz ide napísať silný blog. Prvá časť bude venovaná všetkým, ktorý sem nejakým omylom kliknú, druhá bude pre moju vlastnú (s)potrebu.

Tento blog je uvádzaný na svetlo sveta v najneideálnejšom čase, 13 hodín poobede, keď sa na Birdzi nikto nezdržiava, a preto očakávam, že bude mať minimálnu čítanosť (dúfam, že sa podarí, vzhľadom k druhej časti).

Dnes si vysvetlíme význam birdzáckych stretiek v mojom pojímaní a taktiež prečo je Soraya najrozšírenejší organizátor.
Vo väčšine prípadoch sa stretávam s názorom, že načo prísť na stretko, kde bude kopec ľudí, ktorých nepoznám, nepíšem si s nimi, neviem kto sú. Milí priatelia, práve preto. Zoberme si situáciu, že si náhodou s niekým začnem písať, fakt sa mi s ním dobre kecá, a tak mi napadne, či ho nechcem stretnúť osobne. V takomto prípade je logické, že si s tým človekom dohodnem rande, a stretnem sa s ním, a väčšiu spoločnosť k tomu nepotrebujem.
A tu nastáva háčik. Boli časy, keď som sedela pri PC stále a toto som mohla praktizovať. Potom sa to prestalo baviť a povedala som si, že idem žiť.

Riešenie háčiku: nemám čas, a ani chuť písať si s vami. Nemám potrebu myslieť si o vás, že ste niekto, dotvárať si o vás mylné názory, akí asi ste, a vy schovaní za písmenká mi aj tak klamete. Písmenká klamú. Čo urobím: bez toho, aby som vedela, kto ste, čo ste, si vás zavolám na stretko. A stretnem sa s vami reálne. Vidím vám do očí, keď s vami komunikujem, vidím vaše správanie, vystupovanie, a to je väčšinou iné, ako to virtuálne. A občas si medzi vami nájdem kamaráta, na základe vašej reálnej podoby, nie tej virtuálnej. A ak máte reálneho kamaráta, už viac birdz nepotrebujete.
Vyhovárate sa, že na takom stretku je kopec ľudí, a nestihne to každý s každým. Ale veď o to predsa nejde. Keď ste prišli prvý deň na strednej do školy, tiež ste sa predsa nebavili hneď s každým.
Keď ma niekto na takomto stretku zaujme, nájdem si k nemu cestu. Stačí predsa už potom jedna TS. Ale popravde, s mnohými ľuďmi z BZ, s ktorými sa stretávam, si nepíšem, alebo si s nimi píšem len občas. Mne totiž nejde o písanie, a o birdz, mne ide o ľudí.
Za posledné mesiace, či roky, som prešla obrovskou zmenou, ktorá vás zajímať nebude, ale týkala sa aj tejto mojej stránky. Komunikácie s ľuďmi. A mňa pred časom prestalo baviť skrývať sa za písmenká.

Prečo je Soraya organizátor. To je jednoduché, aj ona si občas musí pohladiť ego. Zvykla som si, že keď stretko organizujem, aspoň na chvíľu sa na mňa každý z vás pozrie. A to mám rada. Nebudem klamať, mám rada, keď som v pozornosti ľudí. Ak prídem na stretko, ktoré nie je "moje", cítim sa tam trochu odsunutá, trochu nepodstatná, tak ako na zš, keď som bola sivá myš a nikto sa o mňa nezaujímal. Ale snažím sa odbúrať túto moju chybičku. Faktom však zostáva, že dnes, ak niekto chce, aby sa niekde spravilo stretko, uvedie sa poznámka: povedzme Sorayi, ona spraví. A Soraya príde a spraví, aj keď už niekedy vonkoncom nemá chuť.
Nakoniec, som rada, že som vás všetkých mohla stretnúť, teda tých, ktorých poznám osobne, i keď s niektorými som už nikdy potom nekomunikovala, a pri niektorých je mi to možno aj trochu ľúto.

Preto, aj keď som často na pochybách a po mnohých stretkách vyhlásim, že s tým končím a že tam sa už nevrátim, ja neskončím a vrátim sa. Vždy. Lebo to je moja úloha medzi vami.




Druhá časť tohto blogu bude môj real list. Len pre tú srandu, koľko som vás už stretla. Viem, že nenapíšem ani polovicu, ale ja si to časom podoplňujem. Bez diskriminácie, pôjdeme abecedne (dúfam, že si pamätám abecedu)

acvd43xa7w
adsy
angel...
anjeliceq
astaroth27
barky
bejak
bizbilio
blackrisq
bress
chrisdane
courtneylovegrunge
daddy
depropex
edisek
elemia
emmulienka
ena233
ericca
flussica
frenkie477
fylo
fxx
grietusha
h8u
heatrow
hegi450
hereiam
hovädo
husky
ikuto
johnysheek
kokinka
ladyfox
ladyogcarnage
lawey
lesush
lochnessko
luthien
majo
magick55
mamradadeli
marleymt
matwejo
mcvpn
michelangelo89
midnightlady
mielikki
mm47
mousisitka
natashatko
narazuvzdornaa
nathalicatko
nietimekki
octoberbutterfly
paperdoll
pershing363
plarika
polnocnynotorik
popolcek
pumaamravec
purenarcissism
purpledrug666
ridiculousnotion
riso9993
sarah_whiteflower
seth7
shelia
side3
smajdalf
stenatko
stiewe
teriq
thatzooey
turgon
vampiresister666
vast
vsetkynikyobsadenedoboha

PS: pokemonov nezbieram, aj keď to tak môže na prvý pohľad vyzerať

 Blog
Komentuj
 fotka
mielikki  27. 4. 2012 13:41
parádne dlhý zoznam



ale to s tou socializáciou a potrebou byť aspoň chvíľu v centre pozornosti (a nie dakde na jej okraji) dosť dobre poznám a chápem
 fotka
kokinka  27. 4. 2012 13:50
hiii

inak našla si to fórum kde som mala prísť na stretko?



bo ja si to fakt ze nepamatam
 fotka
soraya  27. 4. 2012 15:58
@kokinka našla veru, ale nebola si to ty, len niekto s podobným nickom (A)
 fotka
kokinka  27. 4. 2012 16:03
ó super

inak skoda ze si vcera odisla tak skoro
 fotka
soraya  27. 4. 2012 16:09
@kokinka tak, keď vlaky nechodia ako treba
 fotka
kokinka  27. 4. 2012 16:11
teleport by sa zisiel v takejto situacii
 fotka
ena233  27. 4. 2012 16:17
ale ja sa nerátam :p my sme sa spoznali skôr
 fotka
defender  28. 4. 2012 00:12
Sranda, ja beriem Birdz príliš formálne na to, aby som chcela ísť na stretnutia alebo niečo také. Ako, keď ma dakto zavolá von a zrovna nemám niečo iné, tak okej, vybehnem, ale že by som dajako túžila pospoznávať ľudí tuto... Pre mňa vcelku zaujímavý blog. Mnoho mne totálne cudzích túžieb a postrehov.
 fotka
husky  28. 4. 2012 00:43
byt hned pod hovadom je cest
10 
 fotka
depropex  28. 4. 2012 00:55
super, som rad ze som na liste
11 
 fotka
soraya  28. 4. 2012 19:50
@ena233 ako skôr? ty si mi raz komentovala status, bavili sme sa o tom, že krása je relatívny pojem, a stretli sme sa asi o pol roka nato. kde vidíš skôr? okrem toho, napr s takou luthien som sa poznala skôr, než sme obe vedeli, že dajaký birdz existuje



@husky moje skromné ja sa na tom tiež celkom dobre bavilo, keď som to dopísala a zistila tento podstatný fakt



@depropex a ver tomu, že aj ja



@defender k tomuto má každý nejaký ten svoj prístup, ja som len potrebovala dať najavo istým ľuďom ako to beriem a chápem ja a prečo to vlastne robím. Lebo som zažila pár nepekných útokov, že aké je to celé zbytočné. Ale podľa mňa sú ľudia, pre ktorých to až ak zbytočné nie je
12 
 fotka
depropex  28. 4. 2012 21:04
ale prosimta , tu na bz su ludia ktori nevedia nic ine dosiahnut nez sa prihlasit a hubovat ako nic nema zmysel vsetko v com zmysel vidis ten zmysel aj ma. Rob to co chces a inych hovno do toho.



Napíš svoj komentár