Zle spávam. Mávam divné sny a nezmestím sa na posteľ. Niekoľkokrát som z nej skoro spadla, lebo je otočená na opačnú stranu než tá moja, či tvoja. A vždy keď si chcem oprieť koleno, kopnem do prázdna a mám čo robiť, aby som sa nezrútila z postele. Zlé sny, priam nočné mory ako dnes, 2 rozličné sny hneď zas sebou, však oba o tom, že síce so mnou ešte chodíš, ale už ma nemáš rád, netešíš sa, keď po mesiaci prídem. Bolí to, bolia ma moje vlastné sny, a neviem z čoho plynú. Som unavená, všade naokolo život, do ktorého sa bez auta nemôžem zaradiť, tak musím sedieť doma a myslieť na teba. A keď myslím na teba, nie som šťastná. Pretože mi chýbaš.

Ráno vždy kontrolujem mobil, či si mi náhodou neprezvonil, kým som spala. V poslednom čase sa mi nechce vstávať. Chcem spať, a prespať všetky tie dni a noci, ktoré ešte zostávajú do dátumu, kedy pôjdem domov. A napriek tomu, že život tu je úplne skvelý, mám všetko, konečne samostatnosť a slobodu, po ktorej som túžila. Ďaleko od problémov, ktoré po mojom odchode nezanikli, len ja už nemusím byť ich súčasťou, a síce mi je ľúto, že doma sa takto trápia, keď ja si žijem skvelý život, ale je uvoľňujúce byť preč. Nechcem sa vrátiť do toho chaosu a zároveň chcem, aby ten chaos tam skončil. Kým bude na liste vlastníctva meno mojej rodiny, nič sa nezmení. Ťahá nás to dolu. Ich - to ťahá dolu. A myslia si, že sa s radosťou vraciam do toho miesta, lebo bez nich neviem žiť. A ja im nemôžem povedať, že sa vraciam iba a len kvôli tebe. Pretože mi chýbaš.

Každý deň počujem tvoj hlas. Na pár minút. Niekedy 5, niekedy 15, málokedy viac. Nestačí mi to. Tie telefonáty sú už len o tom, aby sme si povedali čo sme robili cez deň a na konci si akoby zo zvyku povedali, že sa milujeme. A viem, že to nie je vždy úprimné, že to nepovieš zakaždým preto, že máš strašnú chuť mi to povedať. Proste mi to povieš. A ja ťa chcem objať, pritúliť sa a naivne dúfať, že ťa práve dnes nenaštvem a nebudeš na mňa kričať, a že miesto zloby sa na mňa večer v posteli pritisneš a zaspíš, pretože so mnou ti je fajn. Chcem sa ti dívať do očí, funieť ti na krk a hrabať sa ti vo vlasoch. Chcem robiť všetko, čo má žena robiť, ak má po boku chlapa, ktorého miluje. A viem, že tak skoro sa mi to nepodarí. Pretože ešte dlho mi budeš chýbať.

Skurvená diaľka. Ja len proste.... že mi chýbaš.

 Blog
Komentuj
 fotka
hovado  24. 10. 2011 14:36
hovorím ti to, lebo ťa milujem... nepoviem "milujem ťa" pokiaľ to tak nie je...

posrala si to úprimne... nie len toto, je toho viac, ale ty to vieš...

skurveným navrch to je celé...

apropo telefonáty... a vieš čo? nechaj to tak. končím, nekomentujem...



posrala si to...
Napíš svoj komentár