A ty si ako normálna hej? Vidím, že raňajkovať o pol piatej poobede ti nerobí dobre. Vypľuj toho medveďa! Hen, do postele, nech si pospinká. A skôr, než spadne UFO. Lebo potom sa nebude dať pľuvať. Nelám tú skriňu, čo robíš? Ech dievča, ty sa riadne musíš doma nudiť. Keby si sa aspoň v jednom kuse nesnažila lietať. Ja viem, že sa ti to zdá byť krásny pocit, ale nemyslíš, že vyliezť na strechu 4poschodového Tesca a rozbehom sa vrhnúť pomedzi autá, nebude mať efekt, ako keď z pódia skáčeš na ľudí?

Pozri. Svieti červená. Nieže budeš kopať do semaforu. Vieš, že zelená bude až keď prebehnú ľudia. Skús trúbiť, možno sa zľaknú a prebehnú. A zelená aj tak nebude rýchlejšie. Aau, nebi ma tou salámou po ruke! Čo si taká podráždená? Radšej ju odnes vypľutému medveďovi do postele, nech aj on má niečo pod zub. Snáď mi z toho nenatrúsi.

Ináč, včera som videla tvoje pokusy o zastavenie splašeného stáda. Nevedela som, že vieš tak pôsobivo zrevať, až z toho kone skamenejú. Pri mne to, prosím, neskúšaj. Nechcem skamenieť. Nebolo by to pekné, ak by potom do mňa niekto udrel a ja by som sa rozbila. No rozletela na milión kúskov. Kto by ma potom zlepil, ty? No áno, ja viem, že by si sa na to dala, veď ty pozliepaš všetko dokopy, rozbité manželstvá, skamenelých ľudí, i všetky konce sveta. A čo mi toľko nadávaš, pozri, ušla ti zelená. Teraz môžme čakať znova. Keby ten semafor odletel, mohli by sme ísť. Ale veď ty také veci vieš, prečo jednoducho nespravíš, aby odletel? Nech si ho vezme čert, alebo aj to UFO, ešte skôr než sa zrúti k oblohe.

A vieš čo, už na teba nemám náladu, vezmi si tú svoju fosforkovú gitaru a choď ju rozbíjať inde, než o moju obliečku z vankúša. No, bež, a vráť sa, až ti z tej gitary ostane len mandolína. Ja ťa tu počkám, ak by sa náhodou vrátil semafor. Snáď na ňom už bude zelená....

 Blog
Komentuj
 fotka
hovado  2. 12. 2011 22:31
Šibnuto dobrý blog miláčik
Napíš svoj komentár