Boli časy, keď som bola utiahnutá, s nikým som sa nebavila, ak ma neoslovil, mala som málo kamarátov, a všetok svoj voľný čas som trávila pri koňoch, alebo so psami.

Potom prišli časy, keď som sa začala vo veľkom stretávať s birdzákmi, zoznámila som sa s dobrou 50tkou ľudí, vždy som našla niekoho na písanie, niekoho na stretko, začala som ľudí "tlačiť" do real life miesto sedenia na bz a chvíľu sa mi to páčilo.

Nastalo obdobie, keď ma ľudia začali znechucovať, prišlo mi ľúto, že nie sú všetci ako ja, a niektorí ojebujú, a niektorí predstierajú, a niektorí sa tvária ako kamaráti, aj keď vás nemajú radi a blá, blá..
Povedala som pá-pá stretkám, a potom aj pá-pá birdzu.

Momentálne sa na birdz prihlásim len keď naozaj nemám chuť robiť nič iné, len zabíjať čas, a aj to len "stalkujem" ako tomu moderná spoločnosť hovorí. Birdzáci sa mi v skutočnosti hnusia, je mi z väčšiny z nich na vracanie, z tých, ktorých som niekedy stretla, aj z tých, ktorých tu len čítam.

V mojom živote sa nezmenilo to, že strašne veľa cestujem, ale zmenilo sa to, že už ma to neteší. Mám svojích pár strašne málo ľudí, a aj keď sú chvíle, keď mi chýba väčšia spoločnosť, nakoniec vždy dôjdem k tomu, že mi za to tí ľudia zo širšej spoločnosti nestoja. Že sú to vlastné vymyté mozgy, alebo pózeri, alebo ignoranti, alebo, aby som neurazila všetkých naraz, proste ľudia, ktorí nestoja o moju spoločnosť.

Teraz očakávam pohoršovanie nad tým, prečo tu vôbec teraz som, a načo toto píšem, ked vás tak nemám rada. Ha. Čo vás do toho

Moje momentálne priority sú sedieť doma na riti pri svojom chlapovi, starať sa o svoje zvieratá, zarobiť nejaké peniaze, nechodiť na net.

Snáď by som ešte rada poďakovala tým málo ľuďom, ktorých som tu na bz získala, a ak nenapíšem všetkých, ktorý by sa v tom zozname očakávali, tak pardón. Asi je dôvod, že tam nie ste, aj keď by som vedela porátať ešte pár ľudí, ktorých vždy rada stretnem, a ktorých mám rada.
tož hovädo, ladyfox, luthien, popolcek, stenatko, vám jedno veľké ďakujem.

Prajem pekný deň, milí birzáci.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár