Moje meno je Soraya. Bola som organizátorkou birdzáckeho stretka v Bratislave, ktoré sa konalo 10.12.2011. Niečo vám napíšem o stretku, niečo o iných pekných veciach, ktoré som stihla tento víkend, skôr aby som si zaspomínala a dala dokopy víkend, než kvôli vašej zvedavosti :o)

Pôvodný plán bol vycestovať z Brna v sobotu ráno. Odišla som však už v stredu večer, že idem ešte domov. Mojou primárnou úlohou doma bolo voziť ľudí hore dole, čo mi vôbec nevadilo. V sobotu ráno o piatej zazvonil nám budík, aby pripomenul, že sa máme vykopať z postele a kráčať na vlak. 6 hodín vo vláčiku síce zbehne rýchlejšie, keď človek nejde sám, ale i tak to dá zabrať. Konečne, Bratislava. S milým sme sa rozhodli, že sa ideme kuk do Ikei, za prvé, lebo som v nej nikdy nebola, za druhé, lebo sme boli hladní. Však nevídaný zmätok v autobusoch bratislavských zmiatol nás, tož sme zistili, že nevieme akým busom ísť. Skúšame volať lukášovi, ten nedvíha. Skúšame volať Erikovi, a ten nám nie len že hovorí, ako sa dostať tam, kde je plno veľa jedla, ale i oznamuje, že sa k nám pridá.

Bratislavská MHD ma naštvala tým, že ani po úspešnom odoslaní žiadosti o sms lístok mi žiadny neprišiel (milému áno). V ikei som mierne odpadávala pri čakaní na obed, proste halda ľudí, žiadny vzduch, celý deň bez vody.... Prežila som. Z ikei s nami vycestovala aj naša nová kamarátka - plyšová potkanica Wifi. Tak nás @husky vyzdvihol, pridal sa i @johnysheek . Parking, prvá foto dňa, eurovea (či?) a pochod k divadlu. Tých pár telefonátov, že kde som a kam máme ísť, pričom ja netuším, s kým hovorím, to je detail. Našli sme i my (to divadlo), zgrupili sme sa a išli.
Teraz chcem podotknúť, že BA nie je typické slovenské mesto, pretože tam neexistujú bary na bežných uliciach, zato ak už bar existuje, sú tam divní čašníci (a pozor, nehovorím len o tom jednom, čo nás vyhodil)

Všetci sme sa voľajako pousádzali pri 3 stoloch, ktosi ešte došiel, neskôr sme sa rozliezli na ďalšie 2 stoly. Trochu sa mixovali, trochu pili, myslím, že dobre sa bavili, dobre kecali.
K zostave, @heatrow a @vampiresister666 . No nebudem sa k tomu už snáď vyjadrovať, ale aj tak si myslím, že to bola predmanželská hádka. @mm47 sa rozhodol, že na ďalšom stretku si dá na alkohol pozor, pretože nášho ochotného čašníka sme nasrali napr aj tým, že sa Maťo tváril, že spí (pritom predpokladám, že mu iba bolo zle). @smajdalf ktorý prekvapivo zistil, že aj ja cestujem zadarmo sa aj po osobnom stretnutí odhodlal ísť so mnou do Prahy. Kto sa chce pridať, dajte vedieť. @michelangelo89 ako už bolo kdesi spomenuté, robil krásnu bariéru medzi budúcimi manželmi, aby si nerobili už takto hneď na stretku ostudu. @turgon - trvalo asi pol stretka kým som konečne prišla na to, a hlavne si zapamätala, kto dopekla to je, ale nakoniec je to jedno, lebo s Wifinou si rozumel, a to je hlavné (aj keď jej chvíľami chcel ubližovať). @majo a @vast od nich pikošky nemám, nestihla som sa k nim dostať, ale vraj bude nový birdz, a vraj bude úžasný a dokonca aj funkčný. Boli dokonca aj dáke tie ženy, a to @side3 ak nájdete jej náramok, dajte vedieť. @flussica prišla trochu neskôr, lebo ešte musela v ateliér modelovať šištičku, no a všetkými očakávaná @acvd43xa7w ktorá si nás možno už všetkých pridala do reallistu.

Stretko skončilo ponekud rýchlo, čašníkovi sme sa znepáčili, vastík naňho skoro vyletel, tak sme proste zaplatili a šli. Ja s mojou úžasnou trojkou @hov ädo @johnysheek a @husky sme šli na stanicu (žiguliakom!), kde sme preekvapivo stretli šmajdalfa, heatrowa (lukáš, či sa mýlim?) a tretiu stranu (side3). Rozčúlili sme sa a s hovadiakom sadli na vlak. Do Viedne.

Bolo dobre, ale málo. Tu moje rozprávanie o bz končí. Myslím, že to bolo celkom podarené, a stálo to zato. Pokračovať budem (v)o Viedni.

Volám sa Soraya a vo Viedni som bola prvýkrát. Zistila som, že asi milujem Richieho mercedes. Bolo veľmi milé, keď Rišo v speťáku miesto dlhoročného kamoša najpr spoznal mňa - podľa vlasov, aspoň na niečo sú dobré. Dostali sme sa do akéhosi centra. Bolo tam všade maxiplno, a všade samé diskotéky. Našli sme podnik, kde bolo miesto, bolo už však veľa hodín a so mnou to šlo dole vodou, najprv mi prestali slúžiť nohy, potom oči, do postele som šla ako mátoha. Nevadí, i tak sa mi Viedeň páčila. Najväčší joke večera bol Riško ala kleptomanik, a ukradnutý rožok, najfascinujúcejšie na celej Viedni boli pre mňa Rišove dlhé vlasy v copiku. (som ja ale blbá O pol druhej ráno sme sa s milým hodili o posteľ, ráno sme po zazvonení budíku veľmi rýchlo dohodli, že ideme neskorším vlakom. Riško nás zobudil, hodil na stanicu, šli sme späť do BA. Našli sme mekáč, najedli sa, ponadávali na BA, a išli každý svojou cestou. Milý domov na východ, a ja do Brna, lebo koníky na mňa čakali. Vo vlaku som v jednom kuse zaspávala. V Drásove som si vzala stop, a rozhodla sa, že tam budem chodiť vždy, načo čakať na autobus.... Viedeň sa mi páčila se všim všudy.
Najsamviacej sa chcem poďakovať môjmu Mišíkovi za prenádherný víkend, ktorý by bez neho nikdy takýto nemohol byť. A teraz už idem kŕmiť koníky. Chlastala hlista, a vidíme sa zas o mesiac na nejakom tom stretku

 Blog
Komentuj
 fotka
heatrow  11. 12. 2011 17:52
áno lukáš podobne bolo super áno zabávali sme sa dokonca sme sa s hovädom dohodli že ak budete zasa riešiť nejaké to stretko tam u vás tak ak budem mať čas a ako sa tam dostať tak vás prídem pozrieť
 fotka
smajdalf  11. 12. 2011 17:53
Som rozmýšľal či vás dnes v blave neuvidím, pred druhou som šiel na ECčku ktoré ide do budapešti do nových zámkov...
 fotka
soraya  11. 12. 2011 19:17
@smajdalf my sme šli o 12tej z ba....



@heatrow najbližšie stretko v ke je 22.12
 fotka
heatrow  11. 12. 2011 19:19
dobre dobre preháňať to nemusíme nejaké inakšie teraz mám makačku cez sviatky
 fotka
majo  11. 12. 2011 23:08
skoda, ze sme nepokecali, no neda sa stihnut vsetko nabuduce
Napíš svoj komentár