Nebol-li o tom, ako to Sorayu prestalo baviť.
Môj príchod na tento portál sa datuje do roku 2008. Zmeškala som. Zmeškala som to a tých, bola som mladé žieňa, ktoré sa nestaralo.

Dnes sa píše roku pána 2012. Som znechutená. Boli časy krásne, boli časy zvláštne, sú časy neúnosné.
Áno, uvažujem nad tým už dlho, a dnes konečne idem napísať aj ja taký ten trápny, rozlúčkový blog.

Birdz, ako mnohým z vás, mi veľa dal, a veľa vzal. Klamala by som, ak by som tvrdila, že sa dnes odhlásim, a už ma tu neuvidíte. Proste sa len stiahnem do úzadia, občas si prídem skontrolovať TSky, a kto vie. Za pás mesiacov už možno fakt nebude dôvod, prečo sa prihlásiť.

Rozbehla som medzi vami sériu stretnutí. Takmer každý jeden z vás mal nejaké výhrady, alebo na mňa dodnes nadáva, alebo na mňa útočí, samozrejme nepriamo, bez toho, aby svoje výhrady voči mne smeroval priamo mne. Však načo. Uznávam, moje príspevky, už často tak otrávené a znechutené, ako som ja sama, možno burcujú k tomu, aby sa ľudia stavali na opačnú stranu než som ja. Snažila som sa niečo si dokážať, aspoň tu, keď sa mi to v živote nedarilo. A kopla som sa. Teraz viem, že ak chcem niečo dokázať, musím opustiť tento svet, ktorý ma ťahá dole. A ako mnohí z vás sa pýtajú, či nám jebe s tými stretkami. Nejebe. Bude to môj posledný víkend a chcem stretnúť všetko dobré, aj všetko zlé, čo som tu zažila. Chcem sa rozlúčiť. Preto 3 stretká v troch dňoch za sebou. Koniec koncov, vás, ktorý prísť nechcete, a jedno fórum, pre vás zbytočné, vás obťažuje, strčte sa. Nemám potrebu znášať vaše útoky.

Na tejto stránke som stretla pár ľudí, na ktorých nedám dopustiť. Stretla som pár takých, ktorým by som najradšej napľula do tváre. Našla som kamarátov, ktorých možno raz budem môcť označiť za skutočných priateľov. Na niekoho som sa namotala, do niekoho som sa zamilovala. A teraz pôjdem ďalej.

Je mi jedno, či niekomu budem chýbať, alebo nie. Ak taký niekto je, nájde si ma aj inde. A úprimne, je mi jasné, že behom pár dní sa zabudne. Zíde z očí, zíde z mysle, a na birdzi to platí dvojnásobne.

No a nakoniec chcem poďakovať všetkým, ktorí pri mne stáli, ktorí ma nechávali prenocovať, keď som nemala strechu nad hlavou, ktorí ma kŕmili, keď som zomierala hladom. Všetkým, ktorí chodili na moje stretká. Ďakujem všetkým, ktorí ma tu mali radi. Všetko si to strašne vážim.

A dnes to je prvý krát, čo sa s vami nerozlúčim so slovami "Já se vrátim", ale Zbohom.

 Blog
Komentuj
 fotka
nathalicatko  20. 5. 2012 13:19
Ďakujeme za všetko (
 fotka
vampiresister666  20. 5. 2012 13:20
...my sa ešte určite uvidíme! a za tvoje pôsobenie tu, ti určite veľmi ďakujem keďže som vďaka tebe spoznala veľa (dobrých) ľudí a samozrejme aj teba
 fotka
smajdalf  20. 5. 2012 13:24
Nezabudni na tú našu prahu
 fotka
marleymt  20. 5. 2012 13:26
aj ja ti ďakujem, sestrička
 fotka
turgon  20. 5. 2012 13:36
tiež som tu od roku 2008, ale to je nadlho...mal som pred časom podobné nápady odísť z birdzu po čase lebo plno ľudí čo som poznal tu už nie je :/, ale ja som si povedal že nebudem sviňa a ešte jeden rok tu zostanem čiže do konca roku 2012, tak sa hneď nevytrať, počkaj keď aj ja odídem



A PS : Teším sa na KE
 fotka
blueffect  20. 5. 2012 13:39
Bulo dobre — ale dávno:

žil na svete Slovák slávno;

oj, žil si on vo slobode,

ako ryba v tichej vode.
 fotka
side3  20. 5. 2012 16:06
odišla som odtiaľto už dvakrát, takže rozumiem tvojmu sklamaniu

a je super, že si rozbehla sériu birdzstretiek

a za tých, čo sa zúčastnili, ale možno si neprečítajú tento blog, ti patrí "ďakujem"
 fotka
awesomeness  20. 5. 2012 19:44
ale no. necháš sa odradiť debilmi z fór? nenechaj sa. rob to, čo ťa baví, a robí ťa šťastnou. kašli na haterov. treba byť silný a robiť veci, ktoré chceš, lebo ak sa dáš ovplyvniť ľuďmi ktorí vedia len nadávať, a nebudeš robiť, to čo ťa napĺňa v buducnosti to môžeš olutovať...
 fotka
flussica  22. 5. 2012 00:53
Soraya? Ty si vymazala tie príspevky, ktoré si mi dnes, myslím, spomínala, alebo som niečo nesprávne pochopila (kvôli tomu ujovi, čo ma zmagoril s rovnicami o dvoch neznámych..)? Zaujímali by ma, náhodou.



V neposlednej rade Ti ďakujem za možnosť sa s Tebou takisto stretnúť a za dnešok ispešly (*konečne cítim, že má môj život zmysel - prikŕmila som Sorayu! ..už som to spomínala? Tak nič), dúfam, že sa ozveš vždy, keď budeš v blízkosti (počíta sa aj TT) a že niekedy dostanem ten KE kultúrny sprievod tiež . Nech sa Ti darí, ale.. to už sme si vlastne tiež povedali.
Napíš svoj komentár