Para- niekedy sa môže stať , že veci začnú fungovať
zbavíme sa paranoje budeme sa milovať.???


Tak teda ako sa zbaviť paranoje?Paranoja-v preklade stihomam, duševná choroba vyznačujúca sa žiarlivosťou pri plnom zachovaní intelektu.
Podľa mňa paranoja neexistuje. Existujú len ľudia, ktorí si nahovárajú, že sú dokonalí a že všetko okolo nich je nedokonalé.
Je pravda, že ak sa zbavíme paranoje budeme sa milovať? Nahovárať si niečo, čo nie je uskutočniteľné je síce v dnešnej dobe úplne normálne, avšak pomaly detinské.
Teda, rozoberme slovo po slove. Duševná choroba. Čo v dnešnej dobe nie je duševnou chorobou?vlastne...Čo v dnešnej dobe nie je chorobou? Keď ľudia sa nezmyselne naháňajú za liekmi, ktoré v podstate nepotrebujú, iba si nimi ničia imunitu? Za doktormi ktorí cashujú zato, že Vám napíšu recept na lieky, ktoré ako aj oni sami vedia Vám nepomôžu, ba dokonca niekedy aj ublížia?Takže, čo takto vyliečiť duševnú "chorobu" zmenou správania, životosprávy a inych elementov ovplyvňujúcich náš duševný stav?
vyznačujúca sa žiarlivosťou.Žiarlivosť? je to vlastne schopnosť.Náš "talent", ktorým kazíme svoje šťastie je každodennou súčasťou života.A skússiť prestať podozrievať ľudí, ktorí za nami stoja aj keď my to nevidíme?
pri zachovaní intelektu? Aký môžme mať intelekt keď ničíme všetko dostupné, čo nám príroda dala?Všetko, čo sme mali sme zničili, teda aký intelekt?

Teda zbaviť paranoje sa môžme...prakticky, pri dnešnom spôsobe života nemôžeme...

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár