Úvod do deja: chodil som z mojou spolužiačkou („veľká láska“). Keďže mala prísnu starkú pri ktorej bývala tak musela sa vyhovárať doma aby sme mohli byť spolu. Stále tvrdila že má doučko z angličtiny i keď v skutočnosti to bola asi „fančustina“. A raz ako sme mali to doučko a čakali sme na autobus tam sme sa vybrali poprechádzať.

Išli sme zo školy, tak ako každý deň, na prechádzku. Prechádzali sme sa po medzi bytovky až na koniec obce. Kde sme narazili na lavičku. Nebola to žiadna sláva, bola špinavá a z časti zarastaná živím plotom. V rámci čistoty sme si sadli na opierky hore. Rozprávali sme sa na rôzne témy. V tom som sa zahľadel na sliepky čo sa pásli opodial.

Keď zrazu som počul zvresknutie. Obzriem sa a spolužiačka bola doslova napichnutá medzi lavičku a živí plot, zadkom na dol. Nohy, hlava a ruky jej iba trčali. Mne to prišlo také smiešne že som sa nezmohol jej pomôcť. Ako sa snažila odtiaľ dostať tak iba nožičkami kopkala a rukami kyvkala.

Napokon som sa dosmial a uvedomil si čo sa stalo tak som ju odtiaľ dáko dostal a asi 10 minút som ju oberal od lístia a konárikov a tak . Našťastie sa jej nič nestalo až na ten trapas čo prežila.

Už spolu nechodíme ale zostali mi fakt vtipné spomienky na ktoré rád spomínam.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
pelly  26. 3. 2009 06:28
No, teda...
 fotka
dzeejn  18. 1. 2010 21:28
jaký zážitok hahah
Napíš svoj komentár