Z obšírna ide o výskum vlastností živých sústav. Už len toto mi znie zložito. Keby som mohol ten tento predmet by som na našej škole zrušil aj tak mi pripadá nelogické. Taký odbor ako je potravinár, zameranie na cukrársku a pekársku výrobu, sa mal niečo učiť o hubách alebo o kadejakých Fagocitózach, čo mi fakt nič nehovorí ... teda učiteľka to vysvetli ale ja z jej výkladu nemám nič to ako keby som kukal na taliansku telenovelu „iba obraz bez zvuku“.

Takže v skrate budem rád keď budem mať 4-ku na konci roka a že ma už nebude trápiť. Nie tak ako na konci roka už mi uzatvorila známku a ešte ma trápila po škole , všetci už išli domou len ja som čakal pred zborovňou ako trtko. Už aj učitelia začali odchádzať. A už keď som sedel v triede a skúšala ma. Odpovedal som z „borovicorasy“ či čo to bolo do dnes neviem o čom som hovoril ....

Dala mi takú zvláštnu otázku : že aký stromček mame na Vianoce a ja som jej povedal že umelí . Ju ako keby obarili tak na mňa zazrela .... no mne začalo dvíhať kútiky ....

Ešte som jej dačo porozprával čo som sa naučil naspamäť ... a už mi dala pokoj ... hrôza ...

Keď som volal mame tak ta mi len zo smiechom povedala že ona volala tej učiteľke ... a že povedala že ona vie že na štvorku to je ... ale že ma musí potrápiť aby som sa počul a neflákal školu.

Ten večer som si vypil a zase bol svet o ničo krajší.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
mehmed  5. 12. 2008 23:41
Ach, jaj. Gramatika 0 bodov. Skús sa trošku zorientovať, potom veľa vecí bude dávať zmysel. Veľa šťastia.
 fotka
gemblerisko  10. 3. 2009 18:30
biológiu zrovna ani ja nemám moc rád. Ale ja by som určite odpovedal na otázku aký stromček máme na Vianoce doma?: Vianočný.
Napíš svoj komentár