Rozchod by mal vždy byť:

- Najlepšie bez sĺz! I keď je pravda, že pár tých slzičiek uľaví tvojmu trápeniu, ale nepreháňaj to! Žiadne slzie údolie.

- V dobrom! Snaž sa riešiť celu situáciu čo najviac v kľude a v miere. Predsa sa nechceš schovávať po kanáloch zakaždým keď ho zbadáš na ulici!

- S rozvahou! Rozmysli si to dobre! Nechceš sa s ním rozísť náhodou kvôli maličkostiam, ako že sa neviete zhodnúť čo si kuknete na DVD. Myslíš že je to naozaj dôvod na rozchod.

- Hlavne v samote! Rozhodne nieje dobre rozchádzať sa pred celou partiou. Predsa nechceš aby ešte dlho po rozchode to všetci rozoberali. To by ešte viacej zhoršilo tvoje trápenie.

- V správnom čase! Už vám to nejaký ten týždeň neklape? Nepresvedčuj sama seba, že sa to dáko zlepší! Zvyčajne to tak bohužiaľ nebýva!

- Navždy! Rozišli ste sa a on ta stále prehovára , aby si sa k nemu vrátila? Na to pozor! Zlepení tanie predsa nedrží tak dobre ako zo predtým!

- Nie cez mobil! Myslíš si, že keď mu oznámiš sms-kou alebo mu zavoláš, že všetko sa v pohode vyrieši! To sa mýliš! Nieje nič zbabelejšieho! Len si predstav, ako by bolo tebe! Zozbieraj svoju odvahu a povedz mu to do oči!

 Návod
Komentuj
 fotka
double-g  31. 5. 2008 12:58
je to pekne, ale je to to najidealnejsie, ako by sa to mohlo stat, no vacsinou sa to podla navodu nedeje!!! skor by som povedal, ze nikdy...
 fotka
mixelle  31. 5. 2008 12:58
toto jke taká blbosť... Rozchod je o tom, ako poznáš partnera.. a myslíš že tieto rady ako z brava su strašne plytké...
 fotka
zmyja365  31. 5. 2008 14:24
somarina....fakt to je z inka?
 fotka
buzna  31. 5. 2008 17:57
strasna hovadina..- Najlepšie bez sĺz!-ked si poplaces a das von emocie ulavi sa ti a nie vzdy sa da tomu placu zabranit ked stracas milovanu osobu..V správnom čase! - ved vsetko sa kludne ete moze dat dokopy ked sa milujete,,to sa neda takto zakockovat ze sa to uz doporiadku neda len preto lebo to tyzden neklape..Navždy!- ked sa milujete tak preco nie..vsetko moze byt zase take pekne ako vtedy poznam to na vlastnej skusenosti..

cely blog je trapny..
Napíš svoj komentár