Nad touto témou uvažujem už dlhšiu dobu. Ide nacizmus a Metal dohromady? Alebo može sa metalista hlásiť k neonacistickým názorom?
V prvom rade si treba ujasniť ako Metal vznikol. Vznikol z Rocku a Rock z Blues. Ten hrali hlavne čierni. Metal nemá korene v žiadnom zo starých germánskych kmeňov. Keby Hitler žil dnes, určite by Metal nepočúval a pravdepodobne by aj zakázaj jeho počúvanie. Ale potom mi niekto vysvetlite, prečo keď idem na koncert Rammsteinu tak tam je náckov pomaly viac než metalistov? Prečo vznikajú žánre ako NSBM? A prečo vobec náckovia počúvajú Metal? Náckovia ho počúvajú pravdepodobne preto lebo nemajú dostatok kvalitne hrajúcich kapiel (resp. takmer žiadne). To ale nieje naša chyba, nech sa naučia hrať, nech si robia svoje RAC a nech prestanú špiniť scénu. Alebo nech radšej nerobia nič, to bude pre všetkých najlepšie. Ale prečo sa nejaký metalista začne hlásiť k neonacizmu, tak to je mi záhadou. To si myslí že je nejaký rebel alebo čo? Nacistický režim je režim v ktorom všetci plnia to čo jeden prikáže a vlastné myslenie je nežiadúce,takže to moc veľký rebel potom nieje. A pre všetkých trú pjúr satanistov ktorí si myslia aké to je hrozne cool keď majú vedla odznaku s obráteným pentagramom odznak s 88, tak vás musím sklamať, Hitler veril v Boha. Dalej, maihuanu, proti ktorej náckovia tak strašne bojujú, fajčila vačšina kapiel ktoré metal výraznejšie ovplyvnili. Za všetky menujem Iron Maiden, Led Zeppelin, Rolling Stones, Ozzyho... A teraz sa tu du nej bude nejaký ožratý nácek navážať? Samozrejme, aj alkohol patrí k Metalu, ale keď nejaký tupý, namol ožratý nácek s fľašou vodky v ruke hrajúci sa na metalistu začne hovoriť o tom ako je tráva pre vygumované mozgy, tak je to nanajvýš trapne. Ja osobne počúvam čo sa týka Metalu takmer všetko, od starých Heavy klasík ako je napr Motorhead, Iron Maiden, Judas Priest (čo je kapela,bez ktorej by Metal ako ho dnes poznáme neexistoval, a jej spevák je gay, proti ktorým náckovia tak silno vystupujú), AC/DC, Kiss, Guns n Roses, Manowar, cez Thrash kapely ako je Slayer, Sepultura, Kreator, Venom, až po modernejšie kapely ako je napr Linkin Park, Bullet For My Valentine, Limp Bizkit, Papa Roach... Netvrdím že práve to posledné je práve najviac True Metal, ale rozhodne to má k Metalu blizšie než nejaké pseudometalové NSBM sračky, lebo tie sú aj z ich názormi od Metalu vzdialené na kilometre. Ja nemám nič proti rozmanitosti Metalových textov, premňa zamňa nech sú v Metale texty očomkoľvek, kľudne aj o vanilkovom pudingu. Ale nacizmus tam proste nepatrí,ako koli vyššie spomenutým faktom, tak aj koli tomu že si proste nemyslím že metal je o netolerancií a slepej nenávisti. Metal je pre mňa niečo, čo mám veľmi rád a nacizmus niečo, čo nenávidím, a preto mi tam skutočne vadia. A myslím že nie som sám komu náckovia v Metale lezú na nervy.

 Blog
Komentuj
 fotka
mielikki  30. 12. 2011 01:54
je síce pekné, ako očisťuješ svoj obľúbený žáner, ale

1. nech máš ten žáner akokoľvek rád, nepíše sa s veĺkým začiatočným písmenom. Pokiaĺ nestojí na začiatku vety, samozrejme

2. to, čo si vymenoval, že počúvaš, nie je ani zďaleka všetko, čo žáner obsahuje, máš tam len heavy, thrash a tie moderné amícke čosi, čo neviem zaradiť. Je omnoho viac žánrov, ktoré sú textovo veľmi rozmanité

3. veľký plusový bod za to, že si napísal thrash a nie trash, ako to daktorí vedia

4. (a najhlavnejší bod) Ja vidím, že si ešte mladučký a plný ideálov, ale hudobný vkus skutčne netreba brať príliš vážne, ako nejakú ideológiu či zmysel života, ale iba ako niečo, čo nám ten život vylepšuje. A preto si ľudia počúvajú, čo sa im páči a nemusia vždy stopercntne sympatizovať s celou históriou žánru či dokonca s textami piesní, keď sa im páči zvuk. A preto je úplne logické, že i medzi ľuďmi, čo počúvajú to isté ako ty, sa nájdu ľudia, s ktorými názormi nesúhlasíš, ich odcudzuješ či sú všeobecne netolerované.

Preto sa nepozeaj na to, kto počúva to, čo ty a nenechaj si tým kaziť hudobný zážitok predsa

(pretože hudobný vkus je vážne čisto o vkuse /a možno trocha vplyve okolia/ a nie o nejakej ideológií)



Uf, zas som sa rozkecala
 fotka
jin15  30. 12. 2011 02:01
S tým Rammsteinom je to dosť pohroma, aj moja kamarátka sa dosť nervovala minule, že aj na youtube su k ich skladbám videá z nacistických pochodov a podobne.



Neonacisti inak neradi pracujú s čo i len väčšími podrobnosťami, takže to okolo trávy, názorov, alkoholu, či pokrytectva dokonca aj voći tomu čo samy uznávajú, je takmer nemožné.
 fotka
etelnair  30. 12. 2011 02:04
wtf neboli rammstein striktne lavicovi?
 fotka
slipknot619  30. 12. 2011 17:24
@etelnair Hej ale vieš ako to náckov strašne trápi... Hlavne že je to po nemecky.
 fotka
slipknot619  31. 12. 2011 02:00
Ešte oneskorená odpoveď pre @mielikki

1. Viem, som len zvyknutý písať to s veľkým M.

2 Tiež viem,ja som len tak ilustračne tresol že čo najčastejšie počúvam, viem že žánrov je oveľa viac, ale tie ostatné počúvam pomenej.

3. Inak tiež som to veľmi dlho písal ako trash Len asi pred rokom a pol som sa dozvedel ako to je

4.Ja viem a nevadí mi že medzi ľudmi čo počúvajú to čo ja sa nájdu aj ľudia s odlišnými názormi ako mám ja, len nechcem aby to raz dopadlo tak že na metalových koncertoch bude týpkov nahodených v Thor Stenar a mávajúcich s červeno-bielo-čiernymi vlajkami viac než metalistov, a nechcem aby to s metalom raz dopadlo tak ako so subkultúrou Skinheads. Ešte pred pár rokmi naháňali náckovia metalistov za dlhé vlasy, a nácek počúvajúci metal by dostal na hubu najprv od svojich a potom od našich, a teraz sa začnú premávať na metalových koncertoch. To je ako keby som si ja dal na seba sidovku,reťaze,tričko Exploited a hlavu nafarbil na zeleno a išiel napr na Krátky Proces. A nepotrebujem aby si ludia na mňa raz začali ukarovať ako na fašistu koli tričku napr Motorhead. Šak ja len chcem mať na koncertoch pokoj, a nie tam riešiť konflikty s nejakými debilnými náckami...
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 13:23
Chlapče, píšeš, že texty môžu byť o hocičom a na druhú stranu tam NS nepatrí? A keď dakto spieva o AFE, tak to je na poriadku? Zamysli sa.
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 13:29
Mimochodom, tie vlajky majú trikolóru v následovnom poradí:

čierne, biela, červená a tá vlajka nemá s nacizmom nič spoločné, existovala ešte dávno pred 2. svetovou vojnou, trocha si viac naštuduj históriu.



Divné, ja som kedysi nosili na koncerty mikinu Steinar (teraz tú značku nenosím) a nikto mi nič nespravil a v pohode som si pokecal s ľuďmi, plus mám veľa kamarátov metalistov a nemontujú sa mi do názorov.
 fotka
lawey  24. 2. 2012 13:34
a metale máš milion subžánrov...a vieš na čo? predsa aby sa to nejak rozchlievikovalo... a predstavila ma tvoja predstava totalitného true metalu

a rpesne ako ti mielikki povedala... moc sa nevciťuj do tej role metalistu... ide o to aký človek je a nie do akej skupiny ľudí sa škatuľkuje
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 13:35
A ty nechceš riešiť konflikty? Nevyhľadávaš ich náhodou? Máš 15, chceš sa zaradiť do nejakého kolektívu, tak potrebuješ nejakú vizitku? Chceš povedať, že ten, kto počúva metal, by nemal byť teda zásadne proti tráve, lebo staré metalové a hard rockové formácia majú čo to prefajčené a ťahali čiary? Pletieš metal do ľavicového štýlu, čo je úplna somarina. V hudbe je sloboda názoru a prejavu, tak je to každého vec, o čom spieva. Nech si počúva kto chce, čo chce, keď sa mu dačo nepáči, nemusí o tom písať litánie. To čo bolo kedysi, dnes už platiť nemusí. A máš aj sXe scénu, tak skús aj tých okomentovať. A veľa tých "náckov" má aj dačo s drogami, skús si aj o tom niečo nájsť na nete.
10 
 fotka
lawey  24. 2. 2012 13:37
* oprava: nie predstavila ma ale pobavila ma
11 
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 13:39
"Náckovia ho počúvajú pravdepodobne preto lebo nemajú dostatok kvalitne hrajúcich kapiel (resp. takmer žiadne)." - no vymenuj mi nejaké nazi kapely, ktoré poznáš (okrem Krátkeho Procesu, Juden Mordu, W.R.E, Ancestors a pod.). Skús nejaké zahraničné...
12 
 fotka
slipknot619  24. 2. 2012 15:26
@lawey @sturmer Tak zaprvé sa tu netvárte že som metal začal počúvať včera, lebo som ho počúval už vtedy keď ste vi ešte len počúvali to čo práve fičalo na MTV a to čo počúvali vaši kamarári v škole,a netvárte sa že som nejaký zasraň čo sa potrebuje niekam zaradiť,lebo metalistov poznám asi tak 2 a pol,všetci ostatni počuvaju niečo iné,tak neviem ako by mi to pomohlo zaradiť sa niekam. A že ta vlajka existovala aj pre druhou svetovou,aj hakáč existoval aj pred druhou svetovou a nikto nespraví nič s tým že to je náckovský symbol. A aká je podla lawey moja predstava true metalu tak to by ma fakt zauimalo,ja si pravý metal prestavujem hocijako,ale nie ako tú postihácku kokotinu ktorou sa nazimetalisti pýšia. Čo sa týka sXe tak nevadí mi to, len mi vadia tí čo to robia len preto že je to teraz trend. A nácek ktorý užíva nejaké drogy je asi taký nácek že si vpohode doma zapne 50 centa a vobec mu to nevadí že je to černoch,hlavne že má mikinku tchor steinar a je drsný.



,,Divné, ja som kedysi nosili na koncerty mikinu Steinar (teraz tú značku nenosím) a nikto mi nič nespravil a v pohode som si pokecal s ľuďmi, plus mám veľa kamarátov metalistov a nemontujú sa mi do názorov. ´´



Však to je na tom to smutné,že dneska keď už sa metalisti nepridajú k náckom,tak sa s nimi aspoň drbkovsky kámarátia aby mali pokoj. A najsmutnejšie je že v tejto tobe sa nácek považuje za slušného človeka a antifašista za špinu,a pritom by to logicky malo byť úplne naopak.A keď dakto spieva o AFE tak je to v poriadku preto,lebo AFU netvoria agresívne ožraté prasatá ktoré napádajú každého kto nemá snehobielu pleť a nehajluje,a ešte sa pri tom tvária ako spasitelia spoločnosti.
13 
 fotka
lawey  24. 2. 2012 15:43
to o tom mtv ma dojalo

povedala som že počúvaš metal od včera? mne je to uplne jedno odkedy ho očúvaš

inak len tak pre zauímavosť... kedysi keď som mala kruto metalistickú éru tak som chodila do krčmi plnej metlákmov a náckov a boli navzájom tam všetci kamaráti
14 
 fotka
flagrantine  24. 2. 2012 15:56
Tak zaprvé sa tu netvárte že som metal začal počúvať včera, lebo som ho počúval už vtedy keď ste vi ešte len počúvali to čo práve fičalo na MTV a to čo počúvali vaši kamarári v škole,a netvárte sa že som nejaký zasraň čo sa potrebuje niekam zaradiť,lebo metalistov poznám asi tak 2 a pol,všetci ostatni počuvaju niečo iné,tak neviem ako by mi to pomohlo zaradiť sa niekam. TAK toto ma dostalo teda ....
15 
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 15:57
Že antifašisti nie sú agresívni? A neslopú? A pod.? To máš odkiaľ? Zažil si to už? Väčšina afákov vyzerá ako vandráci zo smetiska. Síce dnešní náckovia tiež nie sú výhra vo väčšine prípadov. Inak stále si nevymenoval tie kapely, ktoré podľa teba nevedia vôbec hrať. Tak hurá do toho. Inak "jednotnosť" antifašistov sa najlepšie ukázala počas občianskej vojny v Španielsku ľavičiar proti ľavičiarovi a ešte proti fašistom. Ďalšia vec je... Podľa výzoru by si niektorých ľudí sotva spoznal. Veci ako nášivky, odznaky a pod. sú pre mňa somarina. Niektorí však potrebujú ukázať, kto sú. A inak tí metalisti ma poznajú už dobré roky. A súdia ma podľa toho, aký som. Ak si myslíš, že vo voľnom čase chodím na pochody a v krčmách hajlujem a pod., nedajbože zámerne vyhľadávam konflikty, tak ťa v tomto veľmi sklamem. Metal počúvam dobrých 8 rokov.
16 
 fotka
slipknot619  24. 2. 2012 17:01
@flagrantine Som absolútne pasívny k tomu že čo ťa dostalo.

@lawey Inak len pre zauímavosť mám úplne v piči tvoju kruto metalistickú éru a že kam si sa chodila s náckami najebať. Metalista ktorý sa bavý s náckom je pre mňa len slaboduchý kokot ktorý radšej podlahne trendu a bude sa baviť s opicou neš aby si zachoval kúska cti. Na komenty ktoré sú akurát plné smajlíkov niesom zvedavý,buď píš k veci alebo nepíš vobec (očakávam nejakú odpoveď typu ,,to sa bez toho nedá´´)

@sturmer Si asi jediný kto nečíta to čo chce ale to čo píšem (ako tak),na ostatných sa ani neoplatí normálne reagovať,lebo ak niekto poriadne nečíta tak možem písať čo chcem. Antifašisti sú agresívni akurát k tým ktorím to patrí, k náckom, zato náckovia mlátia všetkých. Z nazi kapiel ktoré som počul,tak z RAC to bol Skrewdriver a asi 6 podobných kapiel (názvy tých pičovýn si nepamatám,marí sa mi nejaké Kill baby kill a No remorse,viac si už fakt nespomeniem),všetky hrali rovnako a zle,z tých nazimetalových som počul Absurd,Temnozor,Kroda a ešte pár dalších,ten istý prípad ako s RAC akurát že tie nazimetalové kapely to dojebali iným sposobom. A prosím ťa ty si kolko antifašistov stretol že tu o nich takto velice rozprávaš? Antifašistom by mal byť každý normálny človek,nemusí sa k tomu nejak aktívne hlásiť, ale aspoň pasívne. S náckami mám také skúsenosti že keď ideme s kamarátmi po ulici a oni idú oproti a my ani nevieme že existujú tak oni začnú vykrikovať že čo čumíš, a keď im ešte povieš že nečumíš tak ešte začnú pičovať a sácať sa. Keď sú tak dvaja a aj my sme dvaja tak stačí ukázať boxer a sklopia hlavu a idú dopiče. A keď je ich viac tak sa nedá nič len ich ignorovať,ja ich už z retardácie aj tak nevyliečim...
17 
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 17:23
Máš 15 a píšeš si so mnou, ako keby som ti bol seberovný. Afáci robia to isté, čo väčšina "náckov". Asi nie si ešte moc zabehnutý. Neviem, čo by si robil, keby si zistil, že dakto z tvojej rodiny je nazi. Asi by si naňho vytiahol boxer, že? Inak to s tým boxerom bolo teda hrdinstvo. Na mňa už vytiahli kadečo. A takých vecí sa celkovo nebojím. Asi nevieš, že boxer, teleskop aj nôž sú brané ako útočné zbrane. Povie ti to aj hociktorý policajt pri námatkovej kontrole, keď jedno z toho budeš pri sebe mať. Za svoj život som stretol veľa afákov. Väčšina bola totálne vytretá a nevedeli vysvetliť, prečo sú to, čo sú. Zažil som aj situácie, že som natrafil na štyroch, zažil som aj napadnutia, ale nejakým spôsobom som z toho vyšiel najlepšie. Asi som čarovný.
18 
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 17:26
Apropo, Skrewdriver je white power rock (čo nepočúvam), Kill Baby Kill je Oi! a No Remorse je tiež wp. Iné kapely asi nepoznáš. Skús si tipnúť, čo počúvam ja.
19 
 fotka
slipknot619  24. 2. 2012 17:41
@sturmen Zas nemysli si že za tých pár ročkov o ktoré žiješ dlhšie si požral všetku múdrosť sveta. Hrdinstvo je keď sú oni dvaja a majú 25 rokov a kíl 5 krát tolko a trúfnu si na dvoch patnásť ročných,ten boxer len dorovnáva sily. A hej,iné kapely nepoznám,ani tie čo som sem napísal nepoznám,vypočul som si pár songov,usúdil som že sú to pičoviny a dalej som to neskúmal. Je mi úplne ukradnuté čo počúvaš...
20 
 fotka
slipknot619  24. 2. 2012 17:42
21 
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 18:05
Vieš čo? Zaujíma ma, z akej diery pochádzaš. A nerozprávaj sa so mnou ako kokotom. S klávesnicou si prenáramný frajer. Do ksichtu by si mi to nikdy nezopakoval. Zmier sa s tým, že veľa ľudí už má nervy na Cigánov a takisto na tých super Moslimov. Pripomínaš mi jedného kinder nácka, ktorému som musel dať dve výchovné. Puberta je pre teba ťažké obdobie asi. A o nacizme z hľadiska hospodárstva vieš asi hovno. A váž si ty šteňa, že ti odpisujem cez mobil. A počúvam asi lepšie veci, než ten ty. Podporuj ďalej marišku, Cigánov, Islam a iné príjemné veci a snívaj o anarchii, ktorá sa vlastne sama o sebe vylučuje.
22 
 fotka
slipknot619  24. 2. 2012 18:14
@sturmer Aha, takže prechádzame z normálnych argumentov na alternatívne (detské) argumenty? Inak teraz si zareagoval ako pubert ty Som z Bratislavy, a nacizmus z hladiska hospodárstva ma totálne netrápi. A šak kludne si trep čo chceš, a maj si aj posledné slovo, ja sa tu s tebou nebudem celý deň naťahovať.
23 
 fotka
lawey  24. 2. 2012 18:35
@slipknot619 slaboduchý idiot? to si tu maximálne ty, keď odsudzuješ ludí podľa ich presvedčenia a nie podla toho aký sú!

pokial sa ťa ich presvedčenie priamo nedotýka tak treba trocha tolerancie predsa!! ide o to aký človek je!!!!

nie nedočkáš sa jej.... proste keď čítam tvoje komentáre tak sa smejem....a radšej napíšem urehotaných smajláíkov ako by som mala písať "ha ha ha ha" alebo neviem ako si to predstavuješ



lebo je kurva pokrytectvo keď škatuľkuješ VŠETKÝCH za slaboduché opice.... nenávidím škatuľkovanie....
24 
 fotka
n0win0u  24. 2. 2012 18:48
Screenshot




..lingering death -.-



tiez som bol takyto prchky ked som bol mladsi, neskor si uvedomis, ze to nema zmysel taketo veci riesit... ako nazval by som to genre nazi ale proste toho sa mozes zase chytit ako, ze ti argumentuejm nieco..



avsak zahliadol som tu aj jemny protiargument na tvoju temu.. a to od @sturmer -a. afaci, nazi, opice, to je jedno kto a ako ich nazves, ale ak riesia strety nazorov bitkami tak, je to uplna picovina na oboch stranach..



a co som sa ja stretol tak vsetko boli hlavy jebnute aj na jednej strane aj na druhej, fetaci, ozrani na jednej strane a vygumovani kokoti s komplexami a potrebami sa prezentovat doslova vojensky na druhej



lenze metal nikomu "nepatri", kazdy moze pocuvat a robit hudbu aka sa mu paci, ak sa nepaci tebe tak ju nemusis pocuvat. ale nekritizuj ludi, ktori pocuvaju hudbu tebe podobnu. ale z toho vyrasties, ja naprikald nemam problem s nikym ale osobne asi nepoznam ziadneho nacka nejako blizsie, Oi-kacov a skinov par poznam a vacsinou su to super ludia ( to samozrejme nie su z toho vreca debilov, co ani nevedia, co to znamena byt skinhead ). Pocuvaju fajn hudbu a so mnou problem tiez nemavaju, aj ked niektorym sa nepacia moje vlasy, to mi uz aj sami povedali
25 
 fotka
slipknot619  24. 2. 2012 18:48
@lawey Ak som ja slaboduchý idiot tak ty si retardovaná piča keď sa stýkaš s ludmi ktorí šíria rasovú neznášanlivosť,prajem ti aby ťa raz jeden z nich dojebal keď ja bude nadrbaný vracať domov, potom sa možno preberieš z tej ilúzie že oni sú normálni,príjemní a milí ludia,len zo svojim presvedčením ktorému nikomu nenútia. To že si baba ti nepomože, oni keď sa chcú mlátiť tak sú im všetci rovní.A ty si myslíš že oni nikoho neškatulkujú? Veď ich ideológia je na škatulkovaní založená. Ja sa na tvojich komentoch ani nesmejem, to je skor na zaplakanie.
26 
 fotka
lawey  24. 2. 2012 18:53
ja ťa tu nejdem urážať, ty si urazil ludí čo absolútne nepoznáš, tak som tvoje vlastné slová otočila na teba

lenže keď som sa snimi rozprávala tak nič nešírili... to nie je akoby mali nejakú infekcnú chorobu ...

môj zlatý... ja tu ukazujem iba na prijebané škatuľkovanie ludí... rovnako ako by ma mohol kamarát-nácek ujebať tak rovnako aj antifák...a rovnako poznám aj pár antifákov....pár z nich dosť prchký a výbušný....oni by ma rovnako mohli ujebať uvedom si to

záleží na tom aký je človek, ako osobnosť



ale ty nechápeš že ja sa ti tu snažím vysvetliť že človek je osobnosť sama o seba, a jeho správanie môže jeho filozofia ovplyvniť tak na 20 percent?

prosímť a neplač
27 
 fotka
slipknot619  24. 2. 2012 18:54
@n0win0u Veď ja proti normálnym Oikáčom nič nemám,aj niečo z tej hudby počúvam. A uznávam že aj medzi antifákmi sa najdu socky,ožrani a debili.
28 
 fotka
barky  24. 2. 2012 18:56
Najmúdrejšia vec čo tu bola napísaná zaťial:

a co som sa ja stretol tak vsetko boli hlavy jebnute aj na jednej strane aj na druhej, fetaci, ozrani na jednej strane a vygumovani kokoti s komplexami a potrebami sa prezentovat doslova vojensky na druhej...

@sturmer ak si jeden z tých čo za všetkým vidi židov a moslimov tak ja iba facepalm ale názor ti neberem

@slipknot619 na to ktorá skupina je alebo nieje nazi by som si dával bacha...poviem ti to takto... na stránkach antify je napr o takej Krode všeličo.... ale prečítaj si aj vyjadrenia speváka k daným veciam.. a ked pred jedným koncertom začali do nich antifáci hádzať flaše.. tak nasrať.... takisto aj ked Moonsorrow obvinili že su náckovia alebo aj taký Manegarm.... fail fail
29 
 fotka
n0win0u  24. 2. 2012 18:58
jj @barky tomu ver moonsorrow -akom hentake veci rozpravat
30 
 fotka
sturmer  24. 2. 2012 20:07
@barky nevidím ich za všetkým. To by som bol vkuse zavretý doma.
31 
 fotka
flagrantine  25. 2. 2012 11:40
ty soploš je mi z teba na grcanie že my si žijeme o tých pár ročkov dlhšie jžšmaria ty si počúval metal skorej než my lebo my sme to pozerali na mtv sa spamätaj chlapče, hádam z toho vyrastieš (btw keď už chceš strašne disovať, tak sa aspoň nauč gramatiku)
32 
 fotka
slipknot619  25. 2. 2012 12:55
@flagrantine Ale vieš čo drž už piču prosim ťa,ja už nediskutujem. Ty si zo svojej jebnutosti nevyrástla za celý svoj skurvený nepotrebný život. A gramatiku mám podla mňa v pohode,ak som aj spravil nejakú chybu tak čo,niesom stroj. Tak, diskusia sa končí, viac už neodpisujem.
33 
 fotka
sturmer  25. 2. 2012 18:09
Tvoje nadávky slečnám, ktoré tu písali, svedčia o tvojej úrovni. Veľmi šľachetné, nazvať ich pičami a pod., písať im, nech držia piču a pod. A diskusia sa ešte vôbec nekončí. Snáď z niektorých vecí vyrastieš a zmeníš na ne pohľad. Nedalo mi však toto:





100% Against antisemitism - ty vôbec vieš, čo je to antisemitizmus a kto sú Semiti?



Skús to viac rozpísať, nech vieme, aké máš vedomosti. Bez Googla prosím.



Najobľúbenejší DJ: Skrillex - tak napíšeš si, že si 100% metalhead a napíšeš sem nejaký dub-step?



Mám pocit, že tvoje vedomosti z histórie su na veľmi nízkej úrovni. Antifa je jednotná podobne ako väčšina "náckov" na rôznych koncertoch, ožran-party v Oblude, na rôznych smiešnych protestoch (na gaypride ste si isto prišli podaktorí na svoje) a pod.



PS : Bratislava je malá a my sa môžeme hocikde stretnúť potom môžeš svoje názory prezentovať medzi 4 očami, ak to dokážeš bez klávesnice teda.
34 
 fotka
flagrantine  26. 2. 2012 19:17
neodpisuje lebo nemá argumenty

@sturmer obávam sa že tento z toho nevyrastie
35 
 fotka
malalu  28. 2. 2012 19:22
no čítala som si túto úžasnú konverzáciu a musím ti chlapče povedať len jedno : extrémna ľavica, či pravica sú 2 rovnaké sračky.

Na margo tvojich vyjadrení o férovosti antifašistov, si predstav, že po mne už letela nejaká tá sklenená flaška a bola som označená za "náckovskú piču, ktorú po...ú, len aby videla, čo je to poriadny kkt" a prečo? Lebo som išla v noci domov a priateľ (náhodou nosí holú hlavu) ma odprevádzal v noci domov. ono je pravda, čo hovoril @sturmer 85% z nich vyzerá ako čistá stoka, čo sa práve vyplavila z kanála..



a na základe tvojich vlastných slov sa správaš presne ako tí, ktorých odsudzuješ. Nenávidíš ľudí len preto, lebo si myslia niečo iné ako ty, majú iný svetonázor, spôsob života, chodia do inej spoločnosti, majú iné hodnoty. Si to uvedom a nekakaj si do úst

nestretla som sa s tým, že nsbm metalisti sa niekedy navážali do iných metalistov, tak to nerob ani ty. to bola len taká dobrá rada
36 
 fotka
puco90  28. 2. 2012 19:54
Máš zlý pohľad. Tzv. náckovia sú totálne odlišní, zaškatuľovať ich je nemožné, asi aj ako ostatné pre nich ideologicky neprijateľné skupiny. Niektoré sú priateľskejšie, niektoré viac militantné. Ja osobne si myslím, že každý extrém je zlý, nech už zastáva čokoľvek.



ALE na metal nemá nikto patent, je to len hudba. Ideologicky môžu byť podfarbené len texty. A je jedno kto s metalom začal. Hudba a texty sú odlišné pojmy.
Napíš svoj komentár