Ešte skoro pred dvoma dňami som mala všetko načo som ukázala.
V škole som udávala módne trendy,všetci chalani ma chceli bola som to najpopulárnejšie dievča na škole žila som priam ako princezná v rozprávke ,ale každá princezná má predsa aj svoju nepriateľku a tou
bola Linda Takáčová aj so svojimi poskokmi ktoré ona nazívala kamarátky ,že kamarátky každy na škole vedel ,že ich iba využíva pretože ona nemá nikoho kto by ju skutočne uznával a mal ju rád okrem jej rodičov o čom tiež dosť silno pochybujem.

STREDA:prvá hodina bola chémia z ktorej bola samozrejme aj domáca a najhoršia učka na svete Habšudová.Podišla som k Hane(moja naj kamarátka)a spytala som sa ,že či mi ju nedá opísať a ona na mna vyštekla :,,Nie".Oborím sa naňu :,,prečo?" ďalej ma už celú hodinu ignorovala čo ma dosť naštvalo.
Po vyučku som ju zastavila pred školou a spýtala sa čo sa deje,prečo ma ignorovala a ona len pokrčila plecami.

ŠTVRTOK:to bolo ešte horšie dokonca odmietla somnou sedieť.A tak som musela sedieť vedľa Vandy-jenda z Takáčovej kumpániek.
Keď som bola cez prestávku na toaletách prihovorila
sa mi Marika,,,Miri no vieš počula som niečo čo by ťa mohlo naštvať ,ale považujem to za veľmi dôležité tak ti to poviem,"naneťastie zazvonilo.
Po vyučku som išla na električku domov a keď som si pozerala čas zrazu mi niekto vyskočí na chrbát.Bola to Marika :,,no tak teda idem ti to dopovedať,"od napetia som ani nedíchala,,no vieš Miri tá TAKÁČKA je hrozná sviňa totiž začala už v utorok o tebe kecať hlúposti teda klamstvá a podobne."
,,ČO ???"nemohla som tomu uveriť aj keď som až zas taká prekvapená nebola lebo dobre viem čoho je TAKÁČOVÁ schopná.

PIATOK:hrozné !!! Nikto sa somnou zrazu nechce baviť pre Hanu som vzduch a učitelia ma neustále vyvolávali a skúšali chalani mi nadávali do šlapiek a ja som len ticho sledovala čo sa deje.

Nakoniec vysvitlo ,že na jednej chatovacej stránke Klaudia Takáčova začala o Miriam písať odporné veci ktoré neboli prvda a rozširilo sa to ďalej do školy.

 Blog
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  2. 10. 2011 18:55
Screenshot
 fotka
spaghettinkaa  3. 10. 2011 17:59
reálne? o tebe?
 fotka
sky3  3. 10. 2011 18:20
nie neni to realne vyŠlo to z mojej hlavy !
Napíš svoj komentár