Skvrnka
28-ročná žena, bi, jedi
najnedávnejšie lognutie
pondelok 18:23
6663 dní na BIRDZi
regnutá od 3. marca 2008
Idem na 4,5 hodinovy film do kina, celkom sa obavam ako je na tom moja schopnost sa sustredit na nieco viac ako klasickych 90 minut
(kill bill 1 + 2)
(kill bill 1 + 2)
12 komentov
1
protiuder22
14. 4.apríla 2026 19:28
Ja som raz pozrel celé Satantango iba s prestávkami na záchod.
3
Presne, musis pritvrdit. Pozri si to cele bez prestavok na zachod, aj so zaverecnymi titulkami. Nesmies ukazat strach ani zavahanie!
4
Na mna je 1,5 hodiny kus málo. Skôr som rád keď to má okolo 2.
5
ja som bola raz na maraton povodnej trilogie Star Wars a v polovici druheho dielu som normalne v kine zaspala
6
Ja som si teraz nedávno pozrela konečne Pulp Fiction a bola som nadšená! Strašne sa mi to páčilo. V minulosti som to asi 2x začala pozerať, no nikdy som sa na to moc nesústredila a prišlo mi to nudné. Teraz som sa už od začiatku sústredila na každú jednu vetu a tie rozhovory sú geniálne!
Inak ja som schopná pozrieť si celý jeden seriál v kuse Napríklad Squid Game som takto pozerala.
Inak ja som schopná pozrieť si celý jeden seriál v kuse Napríklad Squid Game som takto pozerala.
8
@protiuder22 na toto si raz dúfam trúfnem. videla som iné dva jeho filmy, ale mali stopáž v rozumnejšej miere ako 6 hodín aký bol tvoj dojem? trpel si, či si sa na to nejak naladil? videla som zatiaľ len ukážky a bolo to také pekné, filmové, artové... ale zas 6 hodín?
@abstraktdepres v podstate súhlasím. aj 2 hodiny sú ok. akože veľa filmov je cez dve hodiny, niekedy tak dva a pol by som povedala. doma sú tie dlhšie stopáže ok. ale ak si v kine na nepohodlnej sedačke a nevieš sa normálne usadiť (vystrieť nohy lebo si vysoký človek, nechceš zacláňať, ani sa príliš mrviť, aby za tebou neboli nasratí, ani prekrižovať nohy, aby neboli nasrarí tí pred tebou), treba ti cikať, lebo si už skrátka raz ucikaná žena, treba ti napiť, ale nechceš piť pičus, čo ruší ľudí okolo teba šumom, tak to je celkom pain.
@azizi mne pulp fiction tiež neprišlo na prvú šupu také úžasné. teším sa až sa k nemu znova dostanem, lebo zvyšné Tarantinove filmy strašne milujem
@tulipanoo ja som nedávno zadriemala tiež - na citovej hodnote. to bol ten film ktorý som nechcela úplne ovplyvňovať a konkretizovať, keď si sa pýtala (lebo si matne pamätám že najhorší človek sa ti páčil). najhorší človek na svete bol úplne top strop... a citová hodnota des
@abstraktdepres v podstate súhlasím. aj 2 hodiny sú ok. akože veľa filmov je cez dve hodiny, niekedy tak dva a pol by som povedala. doma sú tie dlhšie stopáže ok. ale ak si v kine na nepohodlnej sedačke a nevieš sa normálne usadiť (vystrieť nohy lebo si vysoký človek, nechceš zacláňať, ani sa príliš mrviť, aby za tebou neboli nasratí, ani prekrižovať nohy, aby neboli nasrarí tí pred tebou), treba ti cikať, lebo si už skrátka raz ucikaná žena, treba ti napiť, ale nechceš piť pičus, čo ruší ľudí okolo teba šumom, tak to je celkom pain.
@azizi mne pulp fiction tiež neprišlo na prvú šupu také úžasné. teším sa až sa k nemu znova dostanem, lebo zvyšné Tarantinove filmy strašne milujem
@tulipanoo ja som nedávno zadriemala tiež - na citovej hodnote. to bol ten film ktorý som nechcela úplne ovplyvňovať a konkretizovať, keď si sa pýtala (lebo si matne pamätám že najhorší človek sa ti páčil). najhorší človek na svete bol úplne top strop... a citová hodnota des
9
Videl som to v období, keď to pre mňa bol dosť únik. Všetky jeho filmy som pozeral aj niekoľkokrát za sebou. V Satantangu mi ale niektoré scény boli dosť nepríjemné. Myslím si, že už sa k jeho tvorbe nebudem vracať, ale ak ti vyhovujú artové filmy, tak určite stojí za to "prehrýzť" sa aj cez takéto klasiky
11
@melancholik @10 neviem ci sa pytas na dlzku alebo k filmu, ale zazitok to vidiet na velkom platne. Bonus nic moc, kvoli nemu sa podla mna neoplati chodit.
a ta dlzka nakoniec v pohode, odsypalo to a bola aj pauza 15 min v polovici.
a ta dlzka nakoniec v pohode, odsypalo to a bola aj pauza 15 min v polovici.
12
medzi tym som na to už bol aj ja podobne pocity mam z toho ako ty

Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: 10eurovy nameless ohybny hriadel z ciny je kvalitou uplne inde nez znackovy 40eurovy kupeny...
- 2 Alojzvajciar: < 3 Mením na červeň! < 3
- 3 Redpanda: Obcas mam taky zachvat zvedavosti a chcela by som vediet ako sa maju ludia,...
- 4 3kratadost: A este, moj domaci mociar som opravil az pridobre. Uz je to akvarium....
- 5 Abstraktdepres: Je to tu. Cítiť vônu letného dažda. Trošičku beton, trošičku asfalt ale hlavne...
- 6 Nahodnyokoloiduci1: Ježiš, ďakzjem ti za všetko.
- 1 3kratadost: 10eurovy nameless ohybny hriadel z ciny je kvalitou uplne inde nez znackovy 40eurovy kupeny...
- 2 Alojzvajciar: < 3 Mením na červeň! < 3
- 3 Redpanda: Obcas mam taky zachvat zvedavosti a chcela by som vediet ako sa maju ludia,...
- 4 3kratadost: A este, moj domaci mociar som opravil az pridobre. Uz je to akvarium....
- 5 Lostinthedark: Jesus Christ! Come back, Matthew! Oh God. Matthew gone. Rebecca, you can’t...
- 6 Abstraktdepres: Je to tu. Cítiť vônu letného dažda. Trošičku beton, trošičku asfalt ale hlavne...
- 7 Retromaniak: youtu.be/nS7YL8JCSzo...
- 8 Nahodnyokoloiduci1: Ježiš, ďakzjem ti za všetko.
- 1 Tulipanoo: bola som na odbere krvi na vysetrenie plodnosti a mam nizsiu plodnost ako 35-rocna...
- 2 Tequila: AI - konkretne cetboty - su najzbytocnejsi vynalez na svete. snazim sa s nimi...
- 3 Domek: Dneska som riesila uplne smiesmu vec a zaujimaju ma aj vase pohľady. Co je...
- 4 Lostinthedark: Tak si dnes vravim - bola by velka kokotina tuto "karieru" uplne zahodit a...
- 5 Mytickaentita: moja obľúbená časť semestra je, keď môžem ohodnotiť diabolských učiteľov a ich diabolské...
- 6 Tequila: aj vam vyskakuje tato psychopatka vsade? co je to za diagnozu? www.facebook.com/profile.php...
- 7 Tulipanoo: ludia, ktori sportujete, ake mate sortky? potrebujem si kupit nieco a po...
- 8 Abstraktdepres: To je dnes deň. Od rána príhody ako z biblického príbehu. Vytiekla mi chladiaca...
- 9 3kratadost: 10eurovy nameless ohybny hriadel z ciny je kvalitou uplne inde nez znackovy 40eurovy kupeny...
- 10 Tequila: inak to si uvedomujete, ze od 1. maja nablizsie volno bude az na...