,, Ci boha, ocuvaj, co je dnes temu Romanovi? " pomykala mnou jedneho krasneho vecera na open-air diske blondava brigadnicka, ktoru uz viaceri zaciname volat Exotka. Ako tam tak stojime s chalanmi, oni v jednej ruke pivko, v druhej ciga, pricom dobry kamarat mal druhu ruku v zadnom vrecku mojich nohavic- (co sme si akurat robili srandu, reku ci by z neho bolo dobry vreckovy zlodej, ale mal smolu, mam od neho ooooomnoho tensie prsty :p).
,, Nic, sak sa nanho pozri, drbe mu jak furt. Proc?" kukla som na nu, ale to uz po Romankovi hadzala take horuce pohlady, ze len uplny kkt by ich nepochopil. Ach no... lenze ja ked mu poviem Romanko, myslim to totalne naopak. Mna ten chlap SERE. Na rozdiel od vacsiny zenskeho osadenstva v tom 4hviezdovom cvokhause, ktore vola ZLATICKO ci LASKA. Jakoze, je pravda, ze este stale tak vola aj mna, ale odkedy ma jednu noc donutil spravit zanho jednu dost neprijemnu robotu, mam ho tazko v pazi.

Medzitym, ako som nad tymto vsetkym uvazovala, Exotka mlela ako mlyncek o tom, ako dlho uz nemala sex, kedy ho mala naposledy, ze si s drahym Romankom smskuju, cize nechape, preco si ju on odrazu nevsima, ked mu uz raz predsa vyfajcila, ze jej to uz chyba a .... ,,..boha ti! Na chuja to je!" zakoncila to inteligentne a jej dalsia veta bola: ,,Janko, chces dalsie pivo? Palo?" naco uz som ja skoro vyprskla do neodmyslitelneho Cuba Libre, co som prave mala v ruke. Jednak som nechapala, jak moze 20 rocna holka pred styrmi chalanmi na plnu hubu vyvreskovat o svojich sexualnych problemoch a jednak moje tri mozgove bunky nedokazali pochopit, co na tom Romanovi ta baba vidi.

O chvilu uz som ale aj ja mala o zabavu postarane. Ked som sa na par minut vzdialila od epicentra toho hluku a sadla si na lavicku, prisadol si ku mne ledva 18 rocny chalan a zacal so mnou viest akusi debatu (nepamatam uz o com). Nemam problem bavit sa s ludmi, i ked som ho velmi slabo pocula. Za tychto 15 minut som ale potom ,,pykala" cely zvysok vecera, kedze jeho kamarat sa mi potom ustavicne, ked som bola niekde sama, snazil nahovorit, ze tomu jednemu sa vraj pacim. A- co bolo asi najhorsie- ,, ale sak vidim, ze aj on sa paci tebe..." ?????????

Prosim? JA a chalan mladsi odo mna? Sak to uz ani vtipne neni kks.... neviem si take cosi ani predstavit, i ked na veku miestami nemusi az tak zalezat.

Aby toho ten vecer nebolo malo, ten trotel co mi nahovaral kaleraby sa skoro pochytil s Janom a Palom, nuz som Paliho odtial radsej odtiahla, i tak picoval jak chora vrana, lebo mu v ten den do oka padla zelezna pilina a lekarov mal vraj v pici. Cize mu zacalo slzit, pichalo ho v nom, ale na pohotovosti mu zadreli, ze oni oci nerobia... a do mna sto certov. Ze som tam s nim vtedy nebola, to by si ti dementi nedali za klobuk co by dostali odo mna....

No ale aby sme sa vratili k ustrednej teme: Exotka neprestala sliedit po Romanovi, Roman neprestal srat mna a ja som sa neprestala citit ako v blazinci...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár