Kde bolo tam bolo, bol zase jeden z tých nudných dni keď sa Vám nič nekce robiť, čumite do blba a čakate, čo sa zaujímave zase stane. Takto začal aj tento deň. Doobedu bola klasika škola, chytil som, tuším, v ten deň jednu poznamku, vynadane od triedneho, že čo zas robím kraviny, vraj treba chodiť do školy každy deň. Nekce, aby sa opakoval minuly rok, keď som mal 160 vymeškaných hodin. A čo?

Potom bola klasicky nudna cesta domov zo školy. Po príchode domov ma už čakala mama, ktora nešla do roboty kôli jej tlaku, vo dverách ma zjebala, že mam zas bordel v izbe. Pritom, ako do mňa jebala, mi strčila do ruky sáčok s odpadkami. Cestou ku kontajnerom som si kvalitne ponadaval. Zľakol som sa jebnutej mačky, čo bola v koši. Piča jednam, pištala, ako by ju za to platili. Pri ceste domov sa musel ako naschval ešte stretnuť suseda. Podľa jeho dychu sa dalo hneď zistiť, že sa práva vracial s nejakej nasávačky. Tak som si musel vytrpieť cestu výťahom s ním, ešte že bývam na druhom poschodí. Najlepšia bola potom mama. Ktorá ma hneď zjebala, že kde som už stihol chlastať, že som bol len smeti vysypať. No vysvetli jej, že mame suseda ožrana. Tak som rezignoval a išiel si sadnuť za svoj Pc. Pustil som si nejaku new music a pustil sa do veseleho chatovania. S ríše môjho nudného preživania ma vytrhol kamárat otázkou.
"hi čo robíš tuto sobotu? isto nič tak už maš plán , byt u mňa kopec ľudí bude žurka dones chlast. "

Nestihol som mu ani odpísať a už sa odpojil, hajzel jeden asi vedel prečo .

Prišla sobota a s ňou príprava na party. Najprv som mal už ale dohodnutú partičku blackjacku s kamošmi o prachy, bola fun, zas som všetko prehral . Potom sa už išlo iba po singstar a go to party. Ako sme zvonili, tak sme zvonili, ten pičus nám ne a ne otvoriť. Až po nejakej tej pol hodine nám jeho segra otvorila, mila to duša.

Pri vstupe do bytu ma najprv odtrhlo ušne bubienky z toho revu a hudby, čo bola taká hlasná. Následne som si všimol to množstvo ľudi, čo tam bolo.Vraj ich tam je zatial "len" niečo malo kolo 35. Si myslím oka. Keď party tak poriadna. No potom prišla za mňou kamošova segra, bo bol akutny nedostatok alkoholu .Vzhľadom na vekovi priemer oslavy, ktorý sa pohyboval tesne nad hranicou 16 rokov, som bol asi jeden z mala, ktorý mohli isť niečo také kúpiť. Keby som vedel, že sa do toho jebutého obchodu vrátim ešte 3 krát, tak ich pošlem do piče.

Už som bol konečne späť, plný odhodlania to isť roztočiť, som zbadal take male decko (mohlo mať 15 ), očividne neskúsený čo sa týka pitia. Iba som videl ako začal miešať. Nie som proti miešaným napojom, ale toto bolo aj na mňa veľa. Miešať 4 druhy alkoholu do jedneho pohara a cele to zaliať pivom, tak tomu vravím sila (Aj tak potom vyzeral . Pri pohľade na ňho som sa rozhodol, že dám trošku pozor na ten byt, vzhľadom na jednu okolnosť, že som tam bol asi najstarší.

Žúrka bola v plnom prúde, všade kde ste prišli sa pilo, tancovalo, onanovalo v kúpelke (to Vám bola celkom fun Keď sa tam taký typek zavrel a nezamkol, kamoš tam vletel a našiel ho len ako ho priíroda stvorila s uterakom kolo kokota, samozrejme o chvílu to vedeli všetci a jebnute 15 ročné piče to, samozrejme, hneď kceli vidieť chudak chlapec ani sa nestihol spraviť, alebo hej? na balkone fajčilo okrem iného . Vo vrchole tejto oslavy tu bolo tak cca 55 ľudí v 3 izbovom byte, kus veľa ne? Všetko by bolo OK, nebyť tých kokotov, čo sa rozhodli spievať na balkone, popritom odklepkávať cigarety do susedovho balkóna a tej padajúcej flašky, čo skoro trafila tu dôchodkyňu so psom.

Čo čert nekcel, stalo sa. Zhruba o pol 9 nám celú žurku prekazili 2 pánovia. Nadáva sa im do fízlov a iných pekných mien. Aby toho nebolo málo, dostali sme telefonát, že ich foter mal doraziť kazdú chvíľu. Začalo sa upratovanie, trošku rozsiahlejšie ako sme mysleli.
Každe jedno poschodie bolo označkovane jedným jebnutým deckom, čo si asi značkovalo svoje uzemie alebo aku piču. Toľko špinavého riadu som za taku kratku chvílu ešte nevidel. No proste, bordel ako po výbuchu. Museli sme ešte opraviť vešiak na šaty, no ten sa pod váhou trošku odtrhol od steny...

Stihli sme to len tak tak. Keď sa posledný z nas dostal z bytu, dorazil ich foter, takže na nič neprišiel našťastie ...

Vtedy som si povedal, že pijem už len s tými ktorí to vedia...

 Blog
Komentuj
 fotka
mix  18. 11. 2007 22:47
A možno by som mal dodať že bytové oslavy sú proste out... treba kúpiť obrovskú garáž a obklopiť ju záchodmi kde môžu decká grcať
 fotka
kaira07  9. 7. 2008 19:49
tak fajný dník teda
Napíš svoj komentár