Je fascinujúce, aké nesmierne množstvo lásky v sebe dokáže skrývať srdce. Je to ako veľký zázrak skrytý v niečom malom. Takýto zázrak som stretla aj ja. Bolo to to najcennejšie, čo ma kedy stretlo. Bol to obrovský zázrak plný lásky, nehy a pozornosti. To najkrajšie, čo som kedy zažila, a predsa som si to v tom momente neuvedomila. Neuvedomila som si, aké mám vlastne šťastie. Možno až keď ,,veci" stratíme, uvedomíme si, ako mnoho pre nás znamenali. V tom momente som vlastne mala všetko, čo som kedy potrebovala. Stretla som toho najlepšieho človeka, akého mi osud mohol priviesť do cesty. Bol pozorný, plný porozumenia, nehy, lásky, pochopenia, trpezlivosti a úcty. Bol mužom, akého chce mať pri sebe každá žena. Mužom akého by si mal každý vážiť. Dokázal mi v priebehu roka dať to, čo mi nedal nikto za celých dvadsaťtri rokov môjho života. Dokázala som sa s ním smiať, plakať pri ňom, byť sama sebou a na nič sa nehrať. Bol tu pre mňa vždy, keď som ho potrebovala a zvykla som si na neho asi až tak, že som ho začala brať až príliš ako samozrejmosť. A potom sa to stalo. Prišiel deň, kedy som o toto moje všetko prišla a moje srdce sa rozpadlo na milióny rozbitých kúskov. Milióny a dokonca viac ako milióny, ktoré sa teraz snažím každý jeden deň zliepať, aby sa moje srdce uzdravilo a dokázalo biť tak, ako predtým.

Paradoxom je, že keď som stretla tohto človeka, nepociťovala som potrebu niekoho spoznať, pretože ma už unavovali vzťahy naokolo, povrchní ľudia, ktorí mali priority niekde úplne inde, ako ja. Keď som spoznala muža s veľkým M, bolo to úplne iné. On bol iný. Bol veľkým zázrakom v mojom chladnom živote a dokázal do neho priniesť slnko, ktoré navždy zmenilo môj život. Aj keby sa môj život skončil v tejto chvíli, neľutovala by som život, ktorý som prežila, hoci bol krátky. Neľutovala by som ho práve preto, že som stretla práve jeho. Človeka, na ktorého nikdy nezabudnem a zostane v mojom srdci po celý zvyšok môjho života, pretože práve on mi ukázal, že život je o zázrakoch.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
simka1311  17. 3. 2021 22:22
až príliš osobné a...najprv som ani nechcela aby to čítalo veľké množstvo ľudí ale... možno to niektorým pomôže uvedomiť si, aké sú vzťahy krehké a ako si ich treba vážiť
 fotka
kierkegaard  18. 3. 2021 09:09
Veľmi príjemná energia z toho blogu ide. Nemám rád sentiment , ale tu sa mi páči, asi pretože to bolo tak autenticky osobné. Ja som zažil niečo podobné, možno kvôli tomu mi to prišlo sympatické a prečítal som si to.
 fotka
simka1311  18. 3. 2021 11:10
@kierkegaard ďakujem
 fotka
tequila  18. 3. 2021 16:09
a co sa s nim stalo?
Napíš svoj komentár