Keď som mala asi tak 5-6 rokov, tak som snívala o 15-16, lebo vtedy som si myslela, že baby v tom veku majú skvelý život:stredná,párty,super chalana a z môjho pohľadu mali úplne skvelý život. Preto som taká chcela byť už aj ja.
Totiš to podľa mňa boli tie baby vždy milé a dokonalé.

A tak som aj ja bola celé roky ku všetkým len ústretová a keď som vedela, že keby je niečo po mojom tak by to nevyšlo, radšej som bola ticho a prispôsobila sa okoliu.

A už dávnejšie som sa uvedomila, že aj keď som už skoro v takom veku necítim sa byť taká, aké som si myslela, že sú všetky baby v tom veku.

A teraz, keď mám už skoro 16 ( 29. novembra-čiže zachvíľu) necítim sa byť taká.
Celé roky som sa snažila hrať úplne férovo, snažila som sa byť ku každému milá a nestrácať nervy len tak.

A ako som si už v poslednej dobe fakt uvedomila, nikto nehrá férovo. Ľudia sa menia zo dňa na deň. A je škoda, že sa dokážu zmeniť až tak.

Moje definitívne rozhodnutie preto znie: viac už nebudem strácať čas s ľudmi, ktorí mi za to nestoja a , ktorí ten čas so mnou strácať nechcú.
Už sa nebudem tváriť tak, akú ma chcú ostatní.
Nebudem už tá slušná a taká aká chcú aby som bola.

Viem ,že si každý povie, že na takéto vyhlásenie som moc mladá ale fakt život beží a roky utekajú a ja už nechcem strácať čas. Od teraz si budem jednoducho robiť, čo chcem, správať sa ako chcem, tváriť sa ako chcem, rozprávať sa s inými ako chcem a hlavne si budem konečne užívať život naplno. A aj keď v tomto veku nemám chalana a ani nechodím s kilom make-upu na ksichte a neotŕčam sa pred každým chalanom len aby si ma všimol pôjdem si pekne po svojom a keď sa to niekomu nebude páčiť, tak nech ma ignoruje

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  10. 11. 2011 22:24
keď som mal 15 tiež som tak nesprávne rozmýšľal, človek musí časom získať skúsenosť...
 fotka
georg21  10. 11. 2011 22:25
keď som mal 15 tiež som tak nesprávne rozmýšľal tak to chápem, človek musí časom získať skúsenosť, aby zistil čo je správne, že nie všetko čo vidí musí opakovať...
Napíš svoj komentár