Nie vážne, načo je dobré toľko húliť že sa z vás stanú úplné trosky?
Dva typy,
buď uzlík nervov, čo si každých päť minút pridáva na Facebook statusy ako so všetkým končí a ide sa zabiť,
alebo potom úplný šuter, čo už nič nevníma, nič necíti a už ani poriadne nevie čo od dobroty.
"Ja húlim len cez víkend." povie mi to v stredu ráno a poobede oznámi :" Idem na bongo s Jurom." a vôbec si neuvedomuje že sa asi trošičku preriekol.
A taký človek potom nie je ani životaschopný.
Nič ho nezaujíma, veď ho živí bohatí otecko s mamičkou, majú pekný dom na Kolibe a Hilfiger svetríky, ktorí ho snáď aj niekam pretlačia. Ale čo potom? Chalan nie je schopný si naštudovať jedne blbý materiál a povedať obsah.

Ale to je predsa životný štýl. Khalifa koľko húli aj v klipoch si húli a má sa jak prasa v žite, bol šesť mesiacov na Jamajke a teraz tvrdí že je reinkarnovaný Tupac.

A človek by aj chcel pomôcť, lebo vidí že si kamarát jebe život, ale čo sa dá robiť.
Keď "ja už týždeň nehúlim a vôbec mi to nechýba" a pritom si bol včera na byte kde aj ja, s jointom v papuli.

Veď ja viem tráva, to je predsa jedna úžasná bylina, podporuje koncentráciu a pičoviny, tráva ľudí nezabíja, nerobí ich agresívnymi, Bob Marley bol strašne popiči a má super výroky, ktoré strašne inšpirujú a #stastneazelene a #mampici a toto nie je skurvený Twitter.

Ale keď si niekto musí jebnúť päť bong za deň a tvrdí že nemá rád svojich rodičov ani nikoho, kto by si náhodou nemyslel že takých päť bong za deň je úplne že pod bežnú normu ešte a zdravotných a prevencia zlej nálady vôbec - no tak to by bol úplný kokot už.

A je to smutné, lebo drogy sú drogy, ľahké či ťažké a z opice sa vyspíš, ale keď má niekto devätnásť rokov a z toho tretinu života prehúlil tak to je smutné.

#gethighcanfly

 Blog
Komentuj
 fotka
misicka606  28. 12. 2012 21:04
super blog
Napíš svoj komentár