Upratovať je pomerne otravná záležitosť.
Upratať si život je navyše záležitosť ešte o pár stupníkov otravnejšia.

Obvykle sa ľuďom totiž upratovať nechce aj keď je to potrebné. Ale ako povedal niekto, aj keď netuším kto, mám podozrenie že to bol politik : " Nebudeme zametať špinu pod koberec, aby sme si o ňu neskôr rozbili hubu."

Špinu pod kobercom ale nikto nevidí. A keďže nie je na očiach sami na ňu pomaly zabudnete. Otázka je kedy táto špina vylezie na povrch.

Koniec koncov - upratať si život - nie je až také ťažké. Stačí zopár slnečných dní a vysvetliť všetkým prečo ste ich doteraz klamali a koľkokrát ste sa na nich s prepáčením vyjebali s výhovorkou že sa musíte neodkladne učiť.

Jednoduché však?

Upratať pod kobercom je jedna vec. A ako upratať koberec? Vraví sa že klamstvo zabíja dušu. Občas mám pocit že Boh bol ten chlap v sivých teplákoch s kapucňou (nie tepláky s kapucňou, chlap s kapucňou) čo prechádzal okolo. Možno preto že mu nebolo vidno do tváre.

Pri upratovaní padá priveľa otázok. Obvykle len vezmete vysávač a prebehnete dostupné miesta. Nikto nemení nástavce aby zmietol pavučiny za skriňami alebo pod posteľou.

Tak sa potom nečudujte, že máte v živote bordel. A že sa vám to celé sype na hlavu.

 Blog
Komentuj
 fotka
bonita  8. 5. 2010 15:09
upratovať nie je také ľahké ako sa zdá



len ľahko sa o tom hovorí



blog sa mi páčil,pointa dobrá

škoda že toho bolo tak málo
 fotka
sihashi  8. 5. 2010 15:16
mám pocit že ľudom sa dlhé články čítať nechce
Napíš svoj komentár