Sihashi, nemáš už žiadne notifikácie o tom, čo robia kamaráti. Buď máš málo kamarátov, alebo nemáš žiadnych kamarátov, alebo tvoji kamaráti nepíšu na BIRDZi nič verejné (možno iba TS-kujú a možno spadli do studne a utopili sa v nej)

Čo mám robiť, keď chcem viac kamarátov?
Nájdi si nových kamarátov v rubrike ľudia, alebo si sem do BIRDZu pozvi kamarátov zo školy, z ulice...

Milý Birdz, tak ja sa tu snažím udržať si svoj skalopevný optimizmus a ty ma privítaš správou :

..Buď máš málo kamarátov, alebo nemáš žiadnych kamarátov..
..a možno spadli do studne a utopili sa v nej

Priemerný emoid, ktorý by sa práve teraz videl x-krát v telke ako ho vykopli zo Superstar a ešte si aj zabudol tajne vypýtať podpis od Rytmusa, by sa mohol po podobnej správe zosypať.
Ešteže viem, že neviem spievať.

A čo sa týka toho, čo mám robiť, keď chcem viac kamarátov..obávam sa Birdz, že aj keď je to určite šlachetný nápad, v rubrike ľudia ich práve nenájdem... alebo žeby?
človek sa pri hľadaní kamarátov často zabudne pozrieť do tejto rubriky.. viete pozriete zvieratá, emákov, homosexuálov, možno aj Bratislavčanov.... rubrika ľudia mi moc nehovorí.
Veď je v nej len pár kúskov, kto by sa zaoberal takou prázdnou rubrikou. Ľudia = vyhynutý druh. Evolúcia, prepáčte, je nám ľúto, dovidenia!

Mám si sem pozvať kamarátov zo školy?
No síce som videla jeden diel Glee a nikto na mňa na chodbách nehádže koktaily.. aj keď to možno bude tým, že zohnať kokteil počas vyučovania je mišn impossible a zohnať ho po vyučovaní znamená uvedomiť si že banda amerických vybielených chrupov vymyslela vysoko-kalorické žbrndy s glykemickým indexom "najvyššieho zrna(ako pozmenil tento idióm jeden z našich politikov)" ktoré sa im podarilo aj keď za "obetu" cenovej prirážky asi 550%, súdim podľa toho že keď som bola naposledy v BurgerKingu tak kokteil ma vyšiel asi toľko ako 3 krabice kvalitného pravého slovenského coopackeho čuča.

Ale v škole veľa kvalitného materiálu nesplašíte..

Žeby moji kamaráti naozaj spadli do studne a utopili sa?
No naozaj neviem Birdz, dávno som o svojich kamarátoch nepočula.. možno sú príliš zaneprázdený predávaním lístkov na MS po čiernych trhoch(ako je bazos.sk ale ak už smrť tak v prípade mojich kamarátov hrozí jedine slovenský masaker vínom a vodkou, či tak to nejak bolo dnes v jednej pesničke.
A aj keď sa všetci hrajú na veľkých intelektuálov, keď sa niekde hrám na debila, len aby sa trochu usmiali, určite sa všetci dobre bavili a Danka by ich ohodnotila ako inak na jednotku.

Takže Birdz, na dnes to je všetko, bola som 15x prihlásená, mám tu asi 3 fanúšikov či koľko a tuším žiadnych priateľov.
a No nevy*ebte sa na to!



Značka :
Malá, milá, osamelá.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár