Suma sumárum...

Začala škola a že dojebali čo sa dalo to sme aj čakali, ale že dojebali aj čo sa nedá aj to sme vlastne už čakali.
Neviem kto s x titulmi pred menom vás nechá chodiť cez štyri poschodia, keď tí z toho štvrtého chodia zase cez štyri dole do vašej triedy.

Navyše do bufetu pycli nejakého starého mládenca s mamičkou ktorí nemajú ani čaj ani kávu ani hot-dogy ale zato majú kakaovú pľundru a linecké oko a nečudovala som sa keby tajne predávali aj nejakú fazuľu v konzerve.
Ale čo školy týka... zase až toľko sa toho nezmenilo.
Sexistický informatikár je stále sexistický, tá lesba čo nás učí anglinu je stále lesba, Falklanďan stále chýba a tá stará pixla čo máme fyziku a podľa mňa prežila nejednu svetovú vojnu vyzerá furt rovnako aj ma furt rovnako neznáša a stále pužíva svoju obľúbenú skratku MFCHT(mat.-fyz.-chem.- tabuľky) a nečudovala by som sa keby to mala aj niekde vytetované.

Aj keď..
už ani to naše gymnázium nie je čo bývalo kedysi... všetci sú nejakí namosúrení a chodia na veľkých autách, bohatí chlapci s LV šálikmi a zazobané paničky čo si titulom riešili komplex menejcennosti... navyše ani neštrajkujú.
Stále tá istá pesnička.
Nikto ma tam nemá rád lebo som moc agresívna a moc asertívna ale v skutočnosti .. a teraz citujem " škaredá a úplne blbá" a vlastne mám aj vrásky. Ale to sa len niekto pomýlil lebo ten opis bol v španielčine a chceli povedať že mám zlú pleť.

A že vraj keď ma nezoberú na filozofiu nakoniec pôjdem na fyziku, a to si pani profesorka nerobí srandu.
Škoda že ja áno.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár