Aby som potešila kresťanov a moralistov, musím povedať že tento veľmi slušný krátky blog budem písať bez nadávok ešte celých 5 minút kým sa mi stiahne porno.

Tak sa človek nejako ako-takoj vyhrabal z tých pľuhavstiev štvorročných vzťahových, čo sa ťahali jak ochľasta domov z krčmy po riadnej fuške, keď mal Joži po výplate a pozýval na kopaničiarske slivky jedna radosť až ho tá jeho murcka, tá jeho potňa, doma dobre vylátala lebo prišiel pod obraz.

Sa z nich onen jedinec nejako zubami nechtami vyhrabal, vyzerajúc ako rozgajdanec, ako taký pochábeľ čo sa snažil vysvetliť priemernému slovenskému dôchodcovi prečo Fico nie je najlepšia voľba totiž na voľbách.

A keď sme sa takto pekne zišli na kofole po roku(teda ja na dvojitom rume, ale nie každý má otecka, čo mu daruje auto, my príštipkári chodíme MHD jak poslední odroni), človek by sa snáď na tom zasmial aký bol šibeničník, aký bol trubiroh, že strávil toľko času meditáciou nad tým večným prečo, a či, a kedy a veď možno a ešte pritom keď na opačnej strane stola

A stále tvrdím, že odľúbiť sa nedá.
Nie len tak.
Tak keď sa to konečne podarí, je to radosť jak spreneveriť pol melóna v slovenskom zdravotníctve.

Tuší niekto o čom hovorím?
Len príde na psa mráz a potom vám pristrihnú krídelká , lebo seba neohalapirkuješ a jak hovorí Ivi Tásler neutečjéš, a vždy padneš do nových a nových štekút, šúplat, onúc a ohrebiel.

A keď sme teda konečne vytriezveli z tejto nechutne dlhej a nudnej kapitoly o lapikurkárovi a motovidle, hen, hľa, priamo tu sa otvára nová.

Ale čo čítam, to čítam - mám deža - ví , že aj dežo ví a potvrdí, že tento som už počul o Anči čo dala a nedostala potom alimenty už nikdy vác.

A hoci to by znamenalo prelistovanie deja pekne dopredu, nemôžem si pomôcť, omína ma tušenie, že ako pri Evitovkách a iných výškrabkových fiťfiritných typoch beletrie - tento príbeh smeruje presne tam, kam ten predošlý....

a totiž DO PIČE.
A o tých nadávkach som klamala.

 Blog
Komentuj
 fotka
kosmiklove  7. 11. 2014 00:09


 fotka
ssnehulienka  7. 11. 2014 01:22
WILL YOU MARRY ME?

akože fakt, takto nejako by som v idealnom svete chcela vedieť písať

akože

nemám na to vhodné citoslovce práve

a ešte k tomu aby toho málo nebolo myšlienku pochápujem až prílišne silno
 fotka
bansky  25. 1. 2015 23:15
Veľmi ma bavia Tvoje písania!
 fotka
bullet1302  25. 1. 2015 23:20
Pri niektorých slovách doposiaľ neviem kam z konopi bodaj by som aj ja mal takýto slovný zásobník
Napíš svoj komentár